Co jste dnes zkoušeli/y za nikovky/exkluzivky?

09. srpna 2014 17:03
Offline alibi blogger
4213 příspěvků moje polička 25. srpna 2026 20:43

Woody máš pravdu

Do Kory ještě musím zajít a jsem zvědavá. Podle mně je dobré neotálet a zažít to hned z kraje po otevření. Protože je hezké sledovat , jak se to všechno vyvíjí v čase a roste, (nebo jde do kopru). Moje srdcovka je ale pořád Vavavoom, tam mi moc sedí lidi, které kolem sebe paní Lucie má, a když si vzpomenu na ten první maličký obchůdek, jímá mě nostalgie. Dotek slunce se taky posunuje, zase se bude stěhovat do většího, ale tam mi moc nesedí ty poslední výběry značek. a co se týče povídání si o vůních, tak jsem tam jen párkrát narazila na mladou slečnu, která měla super přehled. bylo bezva, že jsme se v Edenu mohli potkat, škoda jen, žes musel tak brzy odjet. A pokud jsem si dobře všimla, tak majitel se velmi zajímal o tu tvou extra niche vůni, tak třeba se do budoucna odváží.

Offline Korsičanka blogger
13506 příspěvků moje polička 25. srpna 2026 21:49

Woody alibi Bezpochyby je skvělé, že vznikají další niche obchůdky, já si jen povzdechla nad výběrem. Ale je pravda, že mnoho lidí kolem nás nemá o niche ani potuchy a jako vrchol odlišnosti na sebe naplácají levné a supersilné arabky. Je jich plná MHD:( Ovšem zase lepší než pot:) Takže mince má 2 strany a snad se to časem změní.

Offline Woody
příspěvků moje polička 25. srpna 2026 22:07

Korsičanka 

Já měl psavou a filosofickouTaky jsem v Kory i v Edenu povzdychl nad výběrem značek. Díky za Tvůj parfémový apetit, ten je velmi inspirativní!

Offline Korsičanka blogger
13506 příspěvků moje polička 25. srpna 2026 22:08
Online Miru
17027 příspěvků moje polička 26. srpna 2026 04:26

slniecko 

...Rosa Carnivora jsi popsala nádherně - ta mě zaujala velmi!.