Co jste dnes zkoušeli/y za nikovky/exkluzivky?

09. srpna 2014 17:03
Offline Korsičanka blogger
13398 příspěvků moje polička 26. dubna 2020 09:49

Martula Kterou myslíš? Mám obavu, že budou všechny moc pěkné

Offline viktorka_od splavu
49092 příspěvků moje polička 26. dubna 2020 10:04

milacka to se nedivim, Dame d'Or je presne pro tebe nadherna vune

Offline Kokoska
34398 příspěvků moje polička 26. dubna 2020 10:06

Pred par lety jsem si na bazaru v Dubaji koupila malinkou lahvicku jasminoveho parfemu, byl to obchudek s vunema a nacepovali mi to do asi 5 ml lahvicky zdobene kovovym ornamentem. To byla ta prava tezka orientalni vune, nos zaboreny do plne rozviteho kvetu jasminu v teplem podveceru nekdy zacatkem leta, kdyz voni nejvic. A jeste neco k tomu, mozna trochu skorice...

Tenhle Kusamono je samozrejme jiny, taky je to jen EDT, takze mnohem lehci a svezejsi, trochu tam citim i polamane vetvicky a rozdrcene mlade listky na keri, no a pak dalsi kvetiny ze zahrady, kterou se prochazela milacka . Jako by trochu foukal vitr a vsechny vune zahrady se spojily a vy vite, ze pozdni jaro konci a brzo prijde leto.

Dobry dojem jsem mela i po vizualni strance, svezi lehce nazelenala barva toaletky ve  flakonu jednoducheho tvaru, elegantni uzaver hezky vklouzne do dlane. To vse balene ve strohe cerne krabicce, ktera dobre kontrastuje ale i ladi s tim, co na vas vykoukne po otevreni.

Offline Martula
1784 příspěvků moje polička 26. dubna 2020 10:09

Korsičanka Myslím Moutia z roku 2019.

13398 příspěvků moje polička 26. dubna 2020 10:11

Martula Mě láká i Takamaka. A zajímala by mě i reforulace Bambou Nemám založit vlákno???

Offline Martula
1784 příspěvků moje polička 26. dubna 2020 10:14

Korsičanka Bambou bych chtěla určitě. Pochopila jsem to tak, že už je k mání pouze reformulovaná verze. Což nevadí. A pak tu tropickou..

No, možná je to na samostatné vlákno Ale nejdřív by asi bylo dobré počkat na potvrzení, že už od května na Seychellách skutečně funguje pošta a taky zjistit, jestli je stále možnost zaslání pouze č.p. nebo i EdP, ať zbytečně neplašíme

13398 příspěvků moje polička 26. dubna 2020 10:14

Martula Oki, písnu jí.

Offline alibi blogger
4204 příspěvků moje polička 26. dubna 2020 10:36

Martula Korsičanka taky bych počkala raději do května s objednávkou, ale pokud MiJa prozkoumá možnosti, budu ji vděčná. Dotaz jsem smolila v angličtině dost kostrbaté. Oslovila jsem je přes FB, a ten právě spravuje Daniel.

Offline Martula
1784 příspěvků moje polička 26. dubna 2020 10:38

alibi Jsem moc ráda, že jsi ten článek o Kreolfleurage napsala Zrovna včera jsem převracela oba své flakonky Bambou a dívala se, kolik mi na letošní léto zbývá. Ta vůně je jedinečná. Značka je jedinečná. Snad se podaří ji i v této nelehké době zachovat.

Offline alibi blogger
4204 příspěvků moje polička 26. dubna 2020 10:39

Martula Korsičanka taky bych počkala raději do května s objednávkou, ale pokud MiJa prozkoumá možnosti, budu ji vděčná. Dotaz jsem smolila v angličtině dost kostrbaté. Oslovila jsem je přes FB, a ten právě spravuje Daniel.

A ano, taky jsem pochopila, že Bambou mají jen to reformulovane. Moutia mě taky zajíma

13398 příspěvků moje polička 26. dubna 2020 10:42

alibi To je jasné. Zásoby vyprodají a další vůně už bude asi jen "podobná", když vyrábějí z místních ingrediencí a v malém Tak uvidíme, zda Dagmar odpoví:) Myslím, že zájemkyň by bylo víc

Offline alibi blogger
4204 příspěvků moje polička 26. dubna 2020 10:46

Korsičanka napsala jsem i Markétě z Doteku Slunce, ale netuším, jak moc bude chtít rozšiřovat sortiment, jak moc je ta naše  karanténa zasáhla 

13398 příspěvků moje polička 26. dubna 2020 10:49

alibi Tyjo, to by bylo skvělé, kdyby objednali v DS

Offline alibi blogger
4204 příspěvků moje polička 26. dubna 2020 10:51

Korsičankaskvělé by to bylo, ale zatím jsem spíše skeptická 

13398 příspěvků moje polička 26. dubna 2020 10:52

alibi Já taky - musely by vyzkoušet. 2 vzorky - Bambou a Ambre Vert - bych jim mohla poskytnout Ale jinak nevzorkuji:)

Offline alibi blogger
4204 příspěvků moje polička 26. dubna 2020 12:53

Korsičanka myslím spíš, že tam bude spousta papírování, pokud v ČR nikdo jiný neprodává, tak se asi nějak certifikuje. a pak taky clem a dovozem bude cena jinde, ale to už jen spekuluji

13398 příspěvků moje polička 26. dubna 2020 13:00

alibi Hmmm, to máš asi pravdu. Takže ve finále nás vyjde líp, když objednáme soukromě a rozdělíme se o poštovné.

Offline slniecko admin
19456 příspěvků moje polička 26. dubna 2020 13:17
Reakce na Korsičanka:

alibi Ty bláho, super počin! Nevěděla jsme, že má Dagmar u sebe syna, a ty ho hned oslovíš Psala jsem jí před Vánocemi, ať dá vědět, až poletí do Německa, a vůbec mi neodpověděla. Asi vyráběli a pak už cestu nestihla Rozhodně mi začátkem května připomeň, ať uděláme objednávky. Jen ty EDP mi loni ze Seychell nemohla poslat, jen z Evropy, odtamtud pouze extraity. Snad to letos půjde

​Aj ja sa hlásim k prípadnej objednávke, ak by sa dalo!!!

alibi krásny článok o super sympatickej značke!

13398 příspěvků moje polička 26. dubna 2020 13:20

slniecko Jasně:)

Offline slniecko admin
19456 příspěvků moje polička 26. dubna 2020 13:20

milacka tá je krásna...a myslíš, že malý odstrek by si dokázala oželieť ? Neodolala som totiž tomuto kabelkáču a rozmýšľala som, že toto by sa doňho hodilo najviac...