Luna Můžeš mít ode mě odstřik
Ale radši dřív vyzkoušej. Je to taková nevinnější Rose Flash.
Co jste dnes zkoušeli/y za nikovky/exkluzivky?
...ach ta chemie.!![]()
Na mně je Rose Flash nudná nijaká slabá růže.
Zkoušela jsem ji ve VavaVoom...
Miru Nevím, zda to není tvůj cílený postoj, napsat o všech peckách, že jsou slabé a nudné
Rose Flash drží při 3 střicích tak neodbytně, že ji mohu použít tak jednou za 1-2 měsíce! Myslím, že mi většina vlastnic dá zapravdu![]()
A to mi může potvrdit Martula, že některé její oblíbené vůně, jež ona rozebere na jednotlivé složky jako když mávne kouzelným proutkem, já skoro necítím![]()
Nemám potřebu mít cílený postoj. Prostě jenom poukazuji na to, že chemie je nevyzpytatelná, a už x let jsem se mockrát přesvědčila a i jiní, že vůně, které na druhých voní tak nějak stejně, podobně, tak na mně dost odlišně, vč intenzity a výdrže.
Miru Asi ano - např. taková Tomo Her, kterou jsi tady vychválila, kamarádka zas označila za řídkou vodičku a rychle prodala:(
Korsičanka Aha, tak to nevim, RF uz ted nemam rada.
Luna A důvod?
...vždyť jo. A je to dobře, že každému nevoní všechno stejně...
(našla jsem to, resp. pár příspěvků před linkem jsem na všech vyzvídala, jaká Rose Flash je a představovala si ji... Ale moje zkušenost pak:
https://www.parfumanie.cz/forum/detail/niche-a-exklusivky:c2/t51.htm?page=505
)
Korsičanka Koupila jsem si ji v ten samy den, co mi umrela kamaradka z detstvi, uz jsem si to moc spojila. Vzala jsem si ji proto na pohreb a tim jsem s ni skoncila.![]()
Luna Chyba. Ale vůní je dost, takže si určitě zas nějakou růži oblíbíš![]()
Korsičanka Ruzi mam oblibenych hooodne.
A jednou nasetrim i na tu POAL.
Luna I POAL jsem občas v Rose Rouge cítila
A až si ji koupíš, vezmu si odstřik já![]()
Miru Korsičanka Ono to bude určitě i tím, jak člověk vůně vnímá a asi i o citlivosti čichu. Já si žádné vůně nejsem schopná dát víc než 3 střiky (některé i jeden
) a cítím jí z kůže, oblečení a všeho až do večera. Rose Flash jsem si dala jeden střik ze vzorku na domácí triko, které nosím jen chvíli před spaním a ještě po 5ti dnech je na mě silná až moc![]()
. Zase to má nevýhodu, že já těžko něco spotřebuju![]()
Renusatko Tím jsi pověstná a ano, vše má své úskalí. Ale mě by zrovna tvůj čich bavil, mít ho. Nemusela bych střídat 3 vůně za den. Ovšem jsou takové - jako právě Rose Flash, Baccarat Rouge 540 a Oud Satin/i Silk Mood - které tedy nevystřídám![]()
Dalia Máš pravdu, je mnohým podobná, tak asi proto![]()
No, jak jsem napsala, je to "klidná" vůně, tedy určitě žádná pecka pro femme fatale; taky Tě mám v paměti uloženou spíš že nosíš silnější vůně, ale proč nezkusit. Pačuli je v mezích... nevím teda, jestli bych řekla, že je vůně neškodná, pro nás tady asi jo... ale mně bylo doma naznačeno, že je vyvoněný celý byt
Šokujícího na ní ale nic není ![]()
Miru Sellier nevnímam ako tvrdú vôňu, koža nie je hrubá a surová. Naopak je mäkká a elegantná.
Názov zavádza. Jej celým vývojom sa prelína čajový akord s kašmeranom.
Sedíš v útulnej čajovni a popíjaš čierny čaj. Z rúk si si ale nezložila kožené rukavičky. Každým dúškom cítiš nielen čajovú arómu, ale aj ich vôňu. A prisadne si k tebe tvoj milý, ktorý si bol vonku pofajčiť a priniesol so sebou vôňu tabaku a chladného vzduchu. Odložil si koženú bundu a labužnícky ti uchlipol z čaju. Príjemná vôňa.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje