andry Chudinko, to si radši ani nechci představovat![]()
Co jste dnes zkoušeli/y za nikovky/exkluzivky?
ArteOlfatto: Ambre Dèlicieuse
Moc hezká ambra. Nejdřív u ambrových vůní ne příliš obvyklý závan svěžího citrónu, ale pak už ambra ve své pryskyřičné podobě, pikantně okořeněná, trochu ve stylu Ambre Sultan. Ale bez vavřínu, oregana a podobných bylinek. Zeleň je tady z pačuli a k němu rudá růže a vanilka.
Parfumanie je takové české parfumo, vztaženo na počty uživalelů a uživatelek vlastně lepší ;-)
Jasné, že lepší
!!!
No, rozdeliť sekciu ako moderátorky nedokážeme, to môže spraviť len programátor, ktorý má ovšem už teraz dlhý zoznam.
Pridať k jednotlivým existujúcim vláknam do názvu krajinu pôvodu obchodu sa asi dá ( wendulka ?), ale je otázne, nakoľko to má zmysel, keď ide o jednotlivé eshopy.
Čo by som mohla, je založiť vlákna s týmito názvami a aktualizovať prvý príspevok. Asi by sa dali aj pripnúť hore v rámci sekcie.
a Hundred Silent Ways super
!!
wendulka som zvedavá, čo na ňu povieš!
No, rozdeliť sekciu ako moderátorky nedokážeme, to môže spraviť len programátor, ktorý má ovšem už teraz dlhý zoznam.
Rozdělit nebo založit novou sekci by měla být schopná snad i adminka, jestli si dobře vzpomínám. Ale teď bohužel nemám v nejbližší době čas to s ní řešit přes Messenger. To asi budou rychlejší ta nová vlákna připnutá v horní částí stávající sekce
...
Editovat názvy vláken můžeme i my, ale jak říkáš, je otázka, jaký to má smysl, když tam jde o jednotlivé e-shopy.
Korsičankamrakodrapy jeste dobry, ale klasicky hranaty to schytaly. U zvonku nemam tolik srovnani. A to si vezmi, ze znam i nektery uplne puvodni formulace.
Marketingová strategie, reformulace a cenová politika. Sečteno, podtrženo a ve výsledku spotřebuji, co mám, a po typově podobných vůních se poohlížím už jinde.
Fleur vidim to celkem obdobne, bohuzel nektery jsou dost specificky :/
Fleur Hundred Silent Ways mě pobavila ![]()
Plumages: Tapage Nocturne
Poprvé ji spatřil za výlohou kavárny. On stál venku na ulici a zatímco kyselý déšť pozvolna smýval zázvorový prach z jeho bot, ona seděla uvnitř s přáteli a popíjela kolu s rumem. Když konečně pozdvihla svoje tabákově hnědé oči, věděl, že je ztracený. Její pohled totiž měl v sobě semišovou hebkost a smyslný živočišný náboj, jemuž se zkrátka nedalo odolat a věděl, že pro ni udělá cokoliv...
https://www.youtube.com/watch?v=9X_ViIPA-Gc
PK Perfumes: Violet Chocolatier
Čekala jsem klasickou gurmánku, místo toho mě překvapila fialková limonáda, v níž se pozvolna rozpouští kakaový prášek. K ní dostanete hrst fialkového želé s tenkou čokoládovou polevou, což by mi samo o sobě nevadilo, kdyby se do toho v další fázi nevmísily na prach rozdrcené fialkové bonbóny s květinovou aviváží ve stylu Love Chloé
.
Plumages: Tapage Nocturne
Poprvé ji spatřil za výlohou kavárny. On stál venku na ulici a zatímco kyselý déšť pozvolna smýval zázvorový prach z jeho bot, ona seděla uvnitř s přáteli a popíjela kolu s rumem. Když konečně pozdvihla svoje tabákově hnědé oči, věděl, že je ztracený. Její pohled totiž měl v sobě semišovou hebkost a smyslný živočišný náboj, jemuž se zkrátka nedalo odolat a věděl, že pro ni udělá cokoliv...
https://www.youtube.com/watch?v=9X_ViIPA-Gc
PK Perfumes: Violet Chocolatier
Čekala jsem klasickou gurmánku, místo toho mě překvapila fialková limonáda, v níž se pozvolna rozpouští kakaový prášek. K ní dostanete hrst fialkového želé s tenkou čokoládovou polevou, což by mi samo o sobě nevadilo, kdyby se do toho v další fázi nevmísily na prach rozdrcené fialkové bonbóny s květinovou aviváží ve stylu Love Chloé
.
Recenze i hudba k Tapage Nocturne -
!
euridike /tedy tehdy to byla ještě budoucí bývalá tchyně
/...
Tomu nějak nerozumím. Nebyla spíš tehdy budoucí a dnes bývalá budoucí?![]()
Jsem se nad tím několikrát hluboce zamyslela & ve finále samozřejmě zjišťuji, že máš pravdu... ![]()
/Ovšem já to mám někdy jako Frank Burns - moje mysl je jako ocelová past - sklapne a nepustí, bohužel.../
Rozdělit nebo založit novou sekci by měla být schopná snad i adminka, jestli si dobře vzpomínám. Ale teď bohužel nemám v nejbližší době čas to s ní řešit přes Messenger. To asi budou rychlejší ta nová vlákna připnutá v horní částí stávající sekce
...
Editovat názvy vláken můžeme i my, ale jak říkáš, je otázka, jaký to má smysl, když tam jde o jednotlivé e-shopy.
Díky moc, že se tomu tak věnujete, holky! ![]()
![]()
Připnutí vláken seznam "osvědčených EU obchodů" a seznam "eshopů s vůněmi původem mimo EU" zní super a úplně stačí.
Sekce by umožnila navíc jen "sdružit" vlákna k jednotlivým obchodům a jejich recenzím. Což je jen "nice to have".
wendulka tak to musí být pěkná pecka, ta Tapage Nocturne, ten název plus Meat Loaf ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje