Co jste dnes zkoušeli/y za nikovky/exkluzivky?

09. srpna 2014 17:03
Offline Korsičanka blogger
13410 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 19:53

andry Chudinko, to si radši ani nechci představovat

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 20:33

slniecko 

Tvoje podání San Clemente vzbudilo mojí zvědavost, že si ji musím poznačit.

Fleur 

Hundred Silent Ways výborný!

Offline blackviolet
3453 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 21:27

ArteOlfatto: Ambre Dèlicieuse 

Moc hezká ambra. Nejdřív u ambrových vůní ne příliš obvyklý závan svěžího citrónu, ale pak už ambra ve své pryskyřičné podobě, pikantně okořeněná, trochu ve stylu Ambre Sultan. Ale bez vavřínu, oregana a podobných bylinek. Zeleň je tady z pačuli a k němu rudá růže a vanilka.

Offline slniecko admin
19458 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 21:29
Reakce na svěženkář:

​Parfumanie je takové české parfumo, vztaženo na počty uživalelů a uživatelek vlastně lepší ;-)

​Jasné, že lepší !!!

No, rozdeliť sekciu ako moderátorky nedokážeme, to môže spraviť len programátor, ktorý má ovšem už teraz dlhý zoznam.

Pridať k jednotlivým existujúcim vláknam do názvu krajinu pôvodu obchodu sa asi dá ( wendulka ?), ale je otázne, nakoľko to má zmysel, keď ide o jednotlivé eshopy.

Čo by som mohla, je založiť vlákna s týmito názvami a aktualizovať prvý príspevok. Asi by sa dali aj pripnúť hore v rámci sekcie.

Offline slniecko admin
19458 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 21:29

Fleur

a Hundred Silent Ways super !!

Offline slniecko admin
19458 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 21:40

wendulka som zvedavá, čo na ňu povieš!

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 22:00
Reakce na slniecko:

​No, rozdeliť sekciu ako moderátorky nedokážeme, to môže spraviť len programátor, ktorý má ovšem už teraz dlhý zoznam.

​Rozdělit nebo založit novou sekci by měla být schopná snad i adminka, jestli si dobře vzpomínám. Ale teď bohužel nemám v nejbližší době čas to s ní řešit přes Messenger. To asi budou rychlejší ta nová vlákna připnutá v horní částí stávající sekce...

Editovat názvy vláken můžeme i my, ale jak říkáš, je otázka, jaký to má smysl, když tam jde o jednotlivé e-shopy.

Offline Fleur blogger
6816 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 22:08
Reakce na andry:

Korsičankamrakodrapy jeste dobry, ale klasicky hranaty to schytaly. U zvonku nemam tolik srovnani. A to si vezmi, ze znam i nektery uplne puvodni formulace. 

​Marketingová strategie, reformulace a cenová politika. Sečteno, podtrženo a ve výsledku spotřebuji, co mám, a po typově podobných vůních se poohlížím už jinde.

Offline andry spravce
2931 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 22:14

Fleur vidim to celkem obdobne, bohuzel nektery jsou dost specificky :/

Offline blackviolet
3453 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 22:50

Fleur Hundred Silent Ways mě pobavila

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 23:44

Plumages: Tapage Nocturne

Poprvé ji spatřil za výlohou kavárny. On stál venku na ulici a zatímco kyselý déšť pozvolna smýval zázvorový prach z jeho bot, ona seděla uvnitř s přáteli a popíjela kolu s rumem. Když konečně pozdvihla svoje tabákově hnědé oči, věděl, že je ztracený. Její pohled totiž měl v sobě semišovou hebkost a smyslný živočišný náboj, jemuž se zkrátka nedalo odolat a věděl, že pro ni udělá cokoliv...

https://www.youtube.com/watch?v=9X_ViIPA-Gc

PK Perfumes: Violet Chocolatier

Čekala jsem klasickou gurmánku, místo toho mě překvapila fialková limonáda, v níž se pozvolna rozpouští kakaový prášek. K ní dostanete hrst fialkového želé s tenkou čokoládovou polevou, což by mi samo o sobě nevadilo, kdyby se do toho v další fázi nevmísily na prach rozdrcené fialkové bonbóny s květinovou aviváží ve stylu Love Chloé.

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 23:44

Plumages: Tapage Nocturne

Poprvé ji spatřil za výlohou kavárny. On stál venku na ulici a zatímco kyselý déšť pozvolna smýval zázvorový prach z jeho bot, ona seděla uvnitř s přáteli a popíjela kolu s rumem. Když konečně pozdvihla svoje tabákově hnědé oči, věděl, že je ztracený. Její pohled totiž měl v sobě semišovou hebkost a smyslný živočišný náboj, jemuž se zkrátka nedalo odolat a věděl, že pro ni udělá cokoliv...

https://www.youtube.com/watch?v=9X_ViIPA-Gc

PK Perfumes: Violet Chocolatier

Čekala jsem klasickou gurmánku, místo toho mě překvapila fialková limonáda, v níž se pozvolna rozpouští kakaový prášek. K ní dostanete hrst fialkového želé s tenkou čokoládovou polevou, což by mi samo o sobě nevadilo, kdyby se do toho v další fázi nevmísily na prach rozdrcené fialkové bonbóny s květinovou aviváží ve stylu Love Chloé.

Offline euridike blogger
3905 příspěvků moje polička 28. ledna 2021 09:13

Miru teena-s 

Díky, vzorky jsem nekupovala, dostala jsem je od bývalé budoucí tchyně /tedy tehdy to byla ještě budoucí bývalá tchyně/...

EDIT

Korsičanka má pravdu, už tam ty "nerovnosti" vidím i já... No nic, zřejmě se přeorientuji na věty holé bez zásadnějších kontemplací, to půjde...

Offline euridike blogger
3905 příspěvků moje polička 28. ledna 2021 09:15

wendulka 

Recenze i hudba k Tapage Nocturne - !

13410 příspěvků moje polička 28. ledna 2021 09:58

euridike /tedy tehdy to byla ještě budoucí bývalá tchyně/...

Tomu nějak nerozumím. Nebyla spíš tehdy budoucí a dnes bývalá budoucí?

Offline euridike blogger
3905 příspěvků moje polička 28. ledna 2021 10:19

Korsičanka 

Jsem se nad tím několikrát hluboce zamyslela & ve finále samozřejmě zjišťuji, že máš pravdu...

/Ovšem já to mám někdy jako Frank Burns - moje mysl je jako ocelová past - sklapne a nepustí, bohužel.../

13410 příspěvků moje polička 28. ledna 2021 10:57
Offline svěženkář blogger
722 příspěvků moje polička 28. ledna 2021 11:30
Reakce na wendulka:

​Rozdělit nebo založit novou sekci by měla být schopná snad i adminka, jestli si dobře vzpomínám. Ale teď bohužel nemám v nejbližší době čas to s ní řešit přes Messenger. To asi budou rychlejší ta nová vlákna připnutá v horní částí stávající sekce...

Editovat názvy vláken můžeme i my, ale jak říkáš, je otázka, jaký to má smysl, když tam jde o jednotlivé e-shopy.

​Díky moc, že se tomu tak věnujete, holky!

Připnutí vláken seznam "osvědčených EU obchodů" a seznam "eshopů s vůněmi původem mimo EU" zní super a úplně stačí.

Sekce by umožnila navíc jen "sdružit" vlákna k jednotlivým obchodům a jejich recenzím. Což je jen "nice to have".

cc slniecko Korsičanka wendulka 

Offline blackviolet
3453 příspěvků moje polička 28. ledna 2021 11:36

wendulka tak to musí být pěkná pecka, ta Tapage Nocturne, ten název plus Meat Loaf

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 28. ledna 2021 12:20

euridike .

Díky. To tam zase naskočilo hned a bylo no.

blackviolet 

Za mě se hodně povedla.