Na elninu mají novinku SP Initial L´Eau Si Sensuelle Edt. Už někdo zkoušel? Všimla jsem si úplnou náhodou... Ale proč to mají jako novinku, není z r.2013?
Blbé a drobné (parfemové) dotazy
Dievčatá, viete mi prosím poradiť studenú ľaliovku? (lilie) Ideálne bez ambry a vanilky. Ďakujem!
Dievčatá, viete mi prosím poradiť studenú ľaliovku? (lilie) Ideálne bez ambry a vanilky. Ďakujem!
No já lilii moc nemusím, ale z těch, co mám nazkoušené, by tvým požadavkům podle mě asi nejvíc odpovídala La Vierge de Fer, pokud jsi ještě nezkoušela. Vanilka tam sice je, ale opravdu jen malinko a hlavně je studená
. Zanedlouho by se měla objevit i ve zbývajících parfumériích, kde vedou exportní řadu, v hranatém flakonu, takže by měla jít zkusit z nástřiku, jestli máš někde takovou poblíž, případně se chystáš na výlet do Vídně.
Ďakujem, určite vyskúšam! ![]()
Súhlasím s La Vierge de Fer, potom neviem, ako vnímaš Lys Mediterannée od Malleho a ešte bola fajn AA Lilia Bella, ale tá je už asi nezohnateľná.
Malleho som neskúšala ešte. Otestujem ešte aj varianty Baiser Volé. (Guerlainy mne nejdú, to sa moja pokožka akosi prieči
( Ďakujem!
Baiser Volé Essence je hodně vanilky, vlastně jen vanilková maličká lilie.
A co Goutalka Grand Amour ? Sice je to hodně depresivní vůně, ale lilie tam je a parádní.
Co ten Funeral Home od Demeter?
Ah, ďakujem,tak ich ani nejdem skúšať...Goutalku dávam do zoznamu! :)
Co ten Funeral Home od Demeter?
Keď zoženiem vzorku vyskúšam, ďakujem! :)
Anais Anais, ale s ambrou.
Ďakujem, skúšala som ju, na mňa je trocha sladká.
Passage d´Enfer si skúšala? Ten na mňa pôsobí presne tak .
Ľalie v studenom kostole, nasiaknuté kadidlom.
já tam nemám lile, budu si stěžovat, ošidili mě!![]()
Tak si je kup do zahrady a budeš je mít.![]()
Netušíte někdo, zda Trésor La Nuit má v testerovém provedení víčko?
Tam jich mám až moc, babička s dcerou vždycky dovezou nové z výstav.
75ml-tester Píšu, že vraj má, osobne nemám vyskúšané....
zatiaľ nie, skúsim, ak nájdem niekde vzorku. Ďakujem! :)
Díky, zprostředkovávám koupi dárku, tak to risknu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články