Bude, neboj se ho, jen nepočítej s podobností se Shalimarem nebo jeho odnožemi či SPI.
Ale vůně je hezká a já tam opravdu a stále cítím cosi Chanelovsky Allurového ![]()
Bude, neboj se ho, jen nepočítej s podobností se Shalimarem nebo jeho odnožemi či SPI.
Ale vůně je hezká a já tam opravdu a stále cítím cosi Chanelovsky Allurového ![]()
Super, objednáno, cosi Chanelovsky Allurového rozhodlo. Díky.![]()
aby jsi mě pak neproklínala, můj nos to třeba cítí jinak ( ale třeba dynda řekla to samé).
Dej vědět, zda se ti líbí .
Jasně, jak dorazí, vyzkouším a dám vědět.![]()
je nějaký rozdíl ve vůni EDT a EDP Midnight in Paris od VCA? toaletka včera totiž předvedla naprosto úžasný výkon, když přerazila všechno od Greenu až po Idylle č.p. a voněla jako Bois d'Iris, když mi ho nekazí kadidlo.
také by mě to zajímalo, vloni jsem měla EDT a byla moc hezká, ale přece jen EDT, potřebovala bych, aby byla hutnějš, íale bnojím se, aby zase nevyzněla už pánsky.
Poradíte prosím někdo rozdíl Philosykos EdT x EdP? ![]()
Z môjho pohľadu - EdT je sladšia, krémovejšia a vnímam v nej aj kokos, ale výdrž je fakt mizerná, preto by som do nej nešla. EdP je drevitejšia a suchšia, viac unisex, ale má lepšiu výdrž. Ale Dyptique celkovo (aspoň na mne
) drží slabo.
Má smysl jít v Chorvatsku do parfumérie?
Díky za reakci. Já vím, že výdrží Diptyque vůně zrovna neoplývaj, ale s několika z nich mi to náramně ladí. A Philosykos mezi ně patří, kdysi jsem měla odstřik, myslím že EdT, od té doby vyzkoušela několik jiných fíkovek a zatím mi s ním bylo nejlíp. A Volutes je moc zajímavá, na chladnější období, tam bych taky spíš volila EdP.
Presne! Keby som si teraz hneď mohla vybrať, tak Philosykos a Volutes, ale EdP.![]()
konkrétní rozdíl ti bohužel už neřeknu, ale EDT je rozhodně z mého pohledu lepší (co do vůně, nehodnotím výdrž). v zásadě souhlasím s tím, co píše Ayuri, jen výsledek je pro mě jiný.
Díky, já se právě u Philosykosu lehce kloním k EdT, aniž bych věděla proč, u Volutes je to jinak, tam na mě EdT působila víc pánsky.
Volutes za mě spíš EDP, takže taky tak.
Co mám dělat
? Nemohu se rozhodnout, jestli koupit Traverseé du Bosphore nebo Séville a l´Aube.
Seville jsem zkoušela a nelíbila se.....Traversee neznám
Já jsem si objednala Calignu, když jsou teď Artisany za příznivé ceny, tak jsem zvědavá (ze vzorečku se mi líbila). Testovala jsem více Artisanů a líbila se mi jen Batucada, Caligna a Fou d'Absinthe, ten pro pány. Ale co nos, to názor ![]()
co myslíš, že ti tu poradíme? koupit obě samozřejmě
ale z těch dvou za mě Seville.
Traversée znám a líbí se mi moc. Rok na ni čekám. No ale nechat si ujít Seville... To je zase situace!
Jak se vyslovuje Chergui?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.