Blbé a drobné (parfemové) dotazy

12. srpna 2014 17:51
Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 08. listopadu 2015 08:14
Reakce na náťa66:

Není vyloučeno, že to bude nějaká "mezivelikost", taky jsem měla jeden asi 27 ml (nevěřila jsem prodávající, že to je 30 ml a měla jsem pravdu), ale jinak je rozdíl mezi 20 a 30 ml tak velký, že by ses dopočítat měla.

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 08. listopadu 2015 10:03
Reakce na Mirka:

Je to třicítka.... vyvstává další otázka, kde jsem to jen vzala? 

Ale to už  nikdy nezjistím. 

Offline vanilka
2157 příspěvků moje polička 09. listopadu 2015 17:49

Dám ten dotaz ještě sem. Myslíte si, že vůně vyrobená v únoru 2012 a zakoupená teď je už stará? Je to důvod k reklamaci?

Offline RoSa
10040 příspěvků moje polička 10. listopadu 2015 07:09

Sisley Eau Florale Botanical Floral Spray Mist

Nevíte, co to je? Deodorant? Pleťová kosmetika (sprej na obličej)?

Offline horse_66
155 příspěvků moje polička 10. listopadu 2015 07:36
Reakce na RoSa:

Je ideální pro osvěžení, hydrataci a revitalizaci pleti po celý den. Ve večerních hodinách, pomáhá odstranit poslední stopy make-upu. floral spray mist

Offline RoSa
10040 příspěvků moje polička 10. listopadu 2015 07:40
Reakce na horse_66:

aha, díky! takže něco jako termální voda...

Offline horse_66
155 příspěvků moje polička 10. listopadu 2015 07:45
Reakce na RoSa:

No nemyslím si, že tady budou přítomny nějaké minerální soli nebo i vzácné prvky jako u termální vody. Ale třeba tam taky něco přidávají

Offline Hoolinkah
1641 příspěvků moje polička 10. listopadu 2015 16:11
Reakce na vanilka:

Dám ten dotaz ještě sem. Myslíte si, že vůně vyrobená v únoru 2012 a zakoupená teď je už stará? Je to důvod k reklamaci?

To bych řekla, že ne. U vůní se běžně uvádí (pokud se to vůbec uvádí) datum spotřeby po otevření...a to bývá až 30 měsíců.

Offline vanilka
2157 příspěvků moje polička 10. listopadu 2015 19:11
Reakce na Hoolinkah:

Děkuju. Tak se holt s tím tmavým obsahem budu muset smířit.

Offline Hoolinkah
1641 příspěvků moje polička 10. listopadu 2015 20:05
Reakce na vanilka:

A co to je za vůni?

Offline vanilka
2157 příspěvků moje polička 10. listopadu 2015 20:11
Reakce na Hoolinkah:

Alien Essence Absolue. Píšu o tom ve vlákně "úlovky".

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 10. listopadu 2015 20:27
Reakce na vanilka:

Já mám jeden tmaý a druhý ještě tmavší a jsou krásní, vůně vyzrála a když už mluvíme o té barvě, mám starou Organzu, barva skoro do tmavě červena... ale ta hloubka a síla a nádherná propojenost, to v nových , standartně zabarvených baleních teda není.

Offline vanilka
2157 příspěvků moje polička 12. listopadu 2015 05:36
Reakce na náťa66:

Děkuju za názor. Nechám si ji.

Offline sugar&spice
28 příspěvků moje polička 20. listopadu 2015 16:19

Mám hloupý dotaz. Hledám vánoční kadidlovku, nejlépe s málo nebo bez myrhy. Šli byste do Montale Full Incense? Cena/výkon mi přijde lepší než CdG Avignon, ale na druhou stranu, je to Montale... Liturgie se mi nelíbí a Cardinal je mimo rozpočet, takže zas tolik možností není. Nebo je? Předem děkuji za rady

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 20. listopadu 2015 22:08
Reakce na sugar&spice:

Mám hloupý dotaz. Hledám vánoční kadidlovku, nejlépe s málo nebo bez myrhy. Šli byste do Montale Full Incense? Cena/výkon mi přijde lepší než CdG Avignon, ale na druhou stranu, je to Montale... Liturgie se mi nelíbí a Cardinal je mimo rozpočet, takže zas tolik možností není. Nebo je? Předem děkuji za rady

Jako Full Incense naslepo nebo ji už znáš a nejsi si jistá, zda koupit nebo nekoupit? Tedy je to jedna z mála Montalek, které se mi opravdu líbí, ale mně se líbí i Liturgie a ani jedna na mně jako vánoční kadidlovka rozhodně nepůsobí. Kadidlo v ní sice není štiplavé jako v Liturgie a je bez myrhy a nějaké to cedrové jehličí by se tam taky nešlo, ale pořád je to prostě klasický kostel, do vánočních františků to má podle mě daleko.

Offline sugar&spice
28 příspěvků moje polička 21. listopadu 2015 08:46
Reakce na wendulka:

Jako Full Incense naslepo nebo ji už znáš a nejsi si jistá, zda koupit nebo nekoupit? Tedy je to jedna z mála Montalek, které se mi opravdu líbí, ale mně se líbí i Liturgie a ani jedna na mně jako vánoční kadidlovka rozhodně nepůsobí. Kadidlo v ní sice není štiplavé jako v Liturgie a je bez myrhy a nějaké to cedrové jehličí by se tam taky nešlo, ale pořád je to prostě klasický kostel, do vánočních františků to má podle mě daleko.

Naslepo. Na Fragrantice Montale srovnávají s Avignonem, který mi nějakým způsobem Vánoce a Půlnoční připomíná, tak jsem usoudila, že bude podobně laděný. Ale možná to dělá ta myrha, která v CdG je znatelná, i když časem zeslábne na minimum. V Liturgii ji moc necítím, jen suché štiplavé kadidlo.

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 21. listopadu 2015 14:52
Reakce na sugar&spice:

Naslepo asi ne. V Avignonu to kadidlo vánoční je, to souhlasím, zrovna jsem ho zkoušela v Ingredients. Ale ve Full Incense už mi vánoční nepřijde. Hele a tak si ji zajdi ve volné chvilce vyzkoušet do Egoist Royal Parfums v Husově ulici. Tam Montale vedou taky stejně, jako je mívali v Palladiu. A budeš hned vědět.

Offline Ronna
1088 příspěvků moje polička 22. listopadu 2015 11:21

Kde koupit nejlépe Profumum? Děkuji.

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 22. listopadu 2015 11:55
Reakce na Ronna:

Bellerebelle, je tam 10% sleva na registrační mail

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 22. listopadu 2015 17:28
Reakce na sugar&spice:

Full Incense je jako jedna z mála Montalek, které jsem zkoušela "neuřvaná", jako kadidlovka se mi líbí, ale jestli je to kadidlo dost vánoční...? kde já ji mám - musela bych si ji připomenout. Cenově dostupná kadidlovka je i Fille en Aiguilles a já ráda nosím Jaisalmer.  Spousta kadidla je v Sahara Noir, v Ambre Fetiche... zrovna Ambre Fetiche  je pro mě vánoční. A je možné, že nerozlišuju kadidlo kostelní od vánočního.