Není vyloučeno, že to bude nějaká "mezivelikost", taky jsem měla jeden asi 27 ml (nevěřila jsem prodávající, že to je 30 ml a měla jsem pravdu), ale jinak je rozdíl mezi 20 a 30 ml tak velký, že by ses dopočítat měla.
Blbé a drobné (parfemové) dotazy
Je to třicítka.... vyvstává další otázka, kde jsem to jen vzala? ![]()
Ale to už nikdy nezjistím.
Dám ten dotaz ještě sem. Myslíte si, že vůně vyrobená v únoru 2012 a zakoupená teď je už stará? Je to důvod k reklamaci?
Sisley Eau Florale Botanical Floral Spray Mist
Nevíte, co to je? Deodorant? Pleťová kosmetika (sprej na obličej)? ![]()

Je ideální pro osvěžení, hydrataci a revitalizaci pleti po celý den. Ve večerních hodinách, pomáhá odstranit poslední stopy make-upu. floral spray mist
aha, díky! takže něco jako termální voda...
No nemyslím si, že tady budou přítomny nějaké minerální soli nebo i vzácné prvky jako u termální vody. Ale třeba tam taky něco přidávají. ![]()
Dám ten dotaz ještě sem. Myslíte si, že vůně vyrobená v únoru 2012 a zakoupená teď je už stará? Je to důvod k reklamaci?
To bych řekla, že ne. U vůní se běžně uvádí (pokud se to vůbec uvádí) datum spotřeby po otevření...a to bývá až 30 měsíců.
Děkuju. Tak se holt s tím tmavým obsahem budu muset smířit.
A co to je za vůni?
Alien Essence Absolue. Píšu o tom ve vlákně "úlovky".
Já mám jeden tmaý a druhý ještě tmavší a jsou krásní, vůně vyzrála a když už mluvíme o té barvě, mám starou Organzu, barva skoro do tmavě červena... ale ta hloubka a síla a nádherná propojenost, to v nových , standartně zabarvených baleních teda není.
Děkuju za názor. Nechám si ji.
Mám hloupý dotaz. Hledám vánoční kadidlovku, nejlépe s málo nebo bez myrhy. Šli byste do Montale Full Incense? Cena/výkon mi přijde lepší než CdG Avignon, ale na druhou stranu, je to Montale... Liturgie se mi nelíbí a Cardinal je mimo rozpočet, takže zas tolik možností není. Nebo je? Předem děkuji za rady
Mám hloupý dotaz. Hledám vánoční kadidlovku, nejlépe s málo nebo bez myrhy. Šli byste do Montale Full Incense? Cena/výkon mi přijde lepší než CdG Avignon, ale na druhou stranu, je to Montale... Liturgie se mi nelíbí a Cardinal je mimo rozpočet, takže zas tolik možností není. Nebo je? Předem děkuji za rady
Jako Full Incense naslepo nebo ji už znáš a nejsi si jistá, zda koupit nebo nekoupit? Tedy je to jedna z mála Montalek, které se mi opravdu líbí, ale mně se líbí i Liturgie a ani jedna na mně jako vánoční kadidlovka rozhodně nepůsobí. Kadidlo v ní sice není štiplavé jako v Liturgie a je bez myrhy a nějaké to cedrové jehličí by se tam taky nešlo, ale pořád je to prostě klasický kostel, do vánočních františků to má podle mě daleko
.
Jako Full Incense naslepo nebo ji už znáš a nejsi si jistá, zda koupit nebo nekoupit? Tedy je to jedna z mála Montalek, které se mi opravdu líbí, ale mně se líbí i Liturgie a ani jedna na mně jako vánoční kadidlovka rozhodně nepůsobí. Kadidlo v ní sice není štiplavé jako v Liturgie a je bez myrhy a nějaké to cedrové jehličí by se tam taky nešlo, ale pořád je to prostě klasický kostel, do vánočních františků to má podle mě daleko
.
Naslepo. Na Fragrantice Montale srovnávají s Avignonem, který mi nějakým způsobem Vánoce a Půlnoční připomíná, tak jsem usoudila, že bude podobně laděný. Ale možná to dělá ta myrha, která v CdG je znatelná, i když časem zeslábne na minimum. V Liturgii ji moc necítím, jen suché štiplavé kadidlo.
Naslepo asi ne. V Avignonu to kadidlo vánoční je, to souhlasím, zrovna jsem ho zkoušela v Ingredients. Ale ve Full Incense už mi vánoční nepřijde. Hele a tak si ji zajdi ve volné chvilce vyzkoušet do Egoist Royal Parfums v Husově ulici. Tam Montale vedou taky stejně, jako je mívali v Palladiu
. A budeš hned vědět.
Kde koupit nejlépe Profumum? Děkuji.
Bellerebelle, je tam 10% sleva na registrační mail
Full Incense je jako jedna z mála Montalek, které jsem zkoušela "neuřvaná", jako kadidlovka se mi líbí, ale jestli je to kadidlo dost vánoční...? kde já ji mám - musela bych si ji připomenout. Cenově dostupná kadidlovka je i Fille en Aiguilles a já ráda nosím Jaisalmer. Spousta kadidla je v Sahara Noir, v Ambre Fetiche... zrovna Ambre Fetiche je pro mě vánoční. A je možné, že nerozlišuju kadidlo kostelní od vánočního
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje