jerry taky moc dekuju, Douglas mám po ruce
Blbé a drobné (parfemové) dotazy
eM Potvrzuji zelený čaj od Bvlgari, ale je lepší vzít si koncentrovanější verzi.
Hezký zelený čaj má L´Occitane, je to reedice a povedla se. Zelené čaje od E. Arden jsou podstatně levnější, ale také s mnohem menší výdrží, což je jejich jediná nevýhoda.
Fleur Dekuju!
Po dlouhé době zkouším Code EdP od Armaniho a zdá se mi to, nebo je skutečně jaksi řidší než před lety, kdy ještě býval flakon s černou krajkou?
Dalia Bohužiaľ nezdá sa Ti to. Pred nedávnom sme ju s kamarátkou v parfumérii skúšali a naozaj sa to nedá porovnať s tým, čo bolo. To boli tie flakóny s niečím, asi teda krajkou ako píšeš.
Mne sa podarilo kúpiť v inzercii vedľa Code Ultimate Femme, to je taký istý flakón ale s takými kvietkami. Tá je intenzitou ako voľakedy Code.
Daridari Achjo
... chvíli jsem dnes byla nalomená si po letech Code zase pořídit, prostě se mi najednou v tom chladném zimním dnu zastesklo. Tak jsem ho byla vyzkoušet v Douglasu, necítila jsem nic, tak ještě doma z origo vzorku, cítím ho, ale zdá se mi nějaký vykleštěný. Dřív mi ta vůně přišla opravdu hutná, tmavá, sytá, ale tohlo je slabší.
Tak si ho už asi nepořídím.
Dalia Koukám na dno flakonu s krajkou, takže jsi mě nepotěšila.
Renusatko Věř, že velmi nerada.
Dalia Keby sme nepoznali tú staršiu verziu, páčila by sa nám aj nová. No takto človek nemá chuť, keď vie, ako to voňalo kedysi![]()
Ale celkom sa mi páčia všetky odnože, tie sa mi zdajú celkom vydarené, tak skús možno tie![]()
Daridari Budu zkoušet.
Možná si nakonec nějaký Code pořídím.
Fleur Myslis, ze ta reedice Zeleny caj bude lepsi darek pro matku nez obligatni Evidence od YR? Mivala ho rada. Jako aby mela zmenu a kdyz pises, ze je povedeny...
A pak taky mela rada Ruzi od Loccitane, ale ta uz mi bohuzel prijde "zmrsena"
Luna Mně ten zelený čaj připadá dobrý. Jejich růži jsem také nosívala, někdy kolem roku 2007, tehdy to byla koncentrace EdP, teď se to nedá srovnat.
Fleur Tak nakonec jsem usoudila, ze lepsi nez zeleny caj, bude koupit klasickou Bottega Veneta, protoze jsem na navsteve videla prazdny flakon
Prosím o radu. Už dlouho hledám pro muže parfém. Kožený. Aby voněl jako nový kožený pásek. Nebo zašívárna v klubu. Kožená křesla, knihovna, dřevěný stolek a na něm sklenka s rumem, na zemi peršan... A aby měl nějakou výdrž.
Joo a v popelníku může ležet doutník a ta křesla musí vonět z té místnosti nejvýrazněji
.
Drakkar Noir
Fumerie Turque
Cuir Ottoman
Bandit
EDITH4B Na mně i Guerlainoova Cuir Intense.
EDITH4B Kůže s kubánským doutníkem je v Cuir Cuba od Nicolai.
...kůže, doutníky.?. Tak jedině:
Ombre Leather Tom Ford 16
https://www.parfumanie.cz/database/detail/ombre-leather-16-tom-ford?_fid=1ppl#comments
(no, nová verze 2018 - viz databáze, eshopy - snad by byla stejná...)
Neskúšali ste niekto náhodou túto kolekciu od Rituals? Rozmýšľam, či naslepo, ako darček...vyzerá príjemne...a už sa tam vyskúšať nedostanem.
https://www.parfumanie.cz/database/detail/amsterdam-collection-tulip-japanese-yuzu-rituals
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje