Korsičanka Fleur Miru děkuju za tipy! Cuir Cuba jsem měla v užším výběru a Toma Forda má muž rád tak nějak napříč
.
Blbé a drobné (parfemové) dotazy
Prosím o radu. Jakou vanilku od Profumum Roma?
Vanitas nebo Dulcis in Fundo? Nedokážu se rozhodnout...
Tana1112 Dulcis, Vanitas je moooc sladká.![]()
Korsičanka Děkuji :-). Já právě znám jen Vanitas... ta je krasná, jen trochu méně sladkosti bych uvítala a Dulcis má v hlavě mandarinku, tak jsem si říkala, že by to možná bylo lepší...
Tana1112 Bylo![]()
Tana1112 Líbili se mi obě hodně. Obě byly po čase strašně otravné. Dulsin jsem teď věnovala a Vanitas mám zbytek.
Renusatko Tomu rozumím. Štve mě, že Profumum Roma nedělá padesátky. Zrovna u jejich vůní mi stovky flakóny přijdou moc a menší "stilo" (myslím, že 18ml) jsou za a) cenově dost nevýhodné a za b) se v Ingredients koupit nedají :-(
Tana1112 tak toto vnimam jako problem u vic znacek :( nevim, co je vede k takovemu rozhodnuti delat jen obri flakony (nebo obri plus drahe malinke), obzvlaste pri intenzite, ze 2 - 4 striky na cely den bohate vystaci.
Tana1112Je pravda, že od nich mám ještě Sorriso a to jediné mi pořád vyhovuje, i když minimálně 30 ml jsem taky prodala a už ho nepoužívám tolik. Přijde mi, že mají ty parfémy, tak udělané, že se brzy omrzí. V lepším případě. 100 ml je zrovna u nich dost problém. Pěkná třicítka by byla až dost.
andry
Naprostý souhlas.
Jak by jste, prosím, porovnaly vůně
Le Lion de Chanel
a
Shalimar Philtre de Parfum?
(styčných bodů mají dost x rozdíly)
Miru Pro můj nos jsou to zcela odlišné vůně. ![]()
Renusatko A nechceš se Vanitas zbavit? Koupila bych ![]()
rozarka Já jsem teď koukala, že mám ve flakonu už tak 3ml a možná tak 5 v tom rolonu, tak to už je malý zbytek.
Renusatko
, škoda. Ale kdybys třeba chtěla prodat těch 5ml, jsem tady
. Právě ze zmíněných důvodů se mi nechce investovat do cele lahve.
Prosím nenakupoval jste někdo poslední dobou na orienralniparfem.cz? Podle webu vypadají, že fungují, ale na objednávku nereagují![]()
Díky. Objednávka byla už na přelomu listopadu a prosince, ale bez odezvy, Vidím to spíš na nějakou technickou závadu, protože předtím byly všechny objednávky O.K.
Tak včera večer jsem se nad tím poctivě zamyslela - Le Lion i Shalimar Philtre jsem měla jen vzorek, nezkoušela jsem je simultánně, ale snad je nějak porovnat můžu; řekla bych, že těch společných bodů mají minimum, snad ten základ - hřejivá kořenitá vůně, kterou vidím ve zlatavých barvách. Le Lion vidím jako kvalitnější ve zpracování, to je jednoznačně plus, u SP mám pocit, že je technologicky tak nějak odfláknutá, líbí se mi kompozice, je barvitější/rozmanitější než Le Lion, ale... Já nevím, prostě mám pocit, že Guerlain /resp. LVMH/ fakt začíná pomalu a /ne/nápadně šetřit tam, kde si myslí, že to není tak vidět /jenže ono je/... A jak jsi dávala tu fotku Niké Samothrácké - ano, ta se mi k Le Lion skvěle hodí, vystihuje podstatu...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje