slniecko pamatuju: tutti frutti zvykacka s nadechem - gumy ![]()
Blbé a drobné (parfemové) dotazy
Šťastnější spolužačky nám milostivě odštěpovaly kousky a divím se, že jsme se tím nezadusily všechny. A ještě ty barvy, co to mělo. Aaach.
alibi A ještě na obrázky nesmíme zapomenout!
Sweet Potato vidíš, to už jsem zapomněla :D
Máte prosím někdo zkušenosti s vlasovými parfémy Parfums de Marly? Zajímá mě hlavně výdrž a intenzita
. Děkuji.
Máte, prosím, někdo zkušenost s tuhými parfémy,
resp. s vůněmi v provedení ovoněného tuhého vosku?
Miru Mně to nevyhovuje a všechny ty voskové parfémy mi připadají takové tlumené. Cítím je, jen když si přivoním přímo k místu aplikace. Ale pochopitelně to asi bude značka od značky jiné.
Miru vyzkoušej sama, nechci tě odradit.
...no, tak když ty řekneš o něčem, že je to vůní slabší, to pro mě ztrácí interes![]()
![]()
Miru Chápu ![]()
Holky prosím dotaz, kdo máte zkušenosti. Vůně Tom Ford o obsahu 250, má v balení třeba flakónek na použití, nebo si musím někde zakoupit juli? Z logiky věci by tam asi flakonek byt mel? A flakonky 50, 100ml jsou šroubovací?
Od Forda jsem měla a mám víc než 10 flakonů 50 a 100 ml a ani jeden nebyl šroubovací).
Ty 250 ml jsem minulý týden viděla v německém Douglasu bez toho malého cestovního.
Cestovní 10 ml se prodávají i samostatně, bývají i plnitelné.
Svého času Ford prodával i originální atomizér s trychtýřkem (fotka je z e-bay)

Kouoila jsem jich víc, ještě bych měla pár nepoužitých někde mít. Pokud bys o něj hodně stála, podívám se po něm.
Super, děkuji za info, uvažovala jsem o Tobacco Vanille 250ml z Douglasu, tak jsem chtěla vědět na co mám být připravená. Pouvažuji jak to vymyslím, a případně bych se kvůli flakónku ozvala. Zatím moc děkuji za nabídku, jsi zlatá ![]()
A vyzkoušela jsem v poslední době několik vůní od Forda, a líbí se mi, takže možná se budou moje nákupy ubírat právě tímhle směrem ![]()
Chcem si na stránke Maria Candida Gentile kúpiť nejaké vzorky, ako nie tie sady, ale vzorky (1,8), ktoré sú pri väčšine parfémov k dispozícii. ale nedovolí mi to dať ich do košíka. Čo robím zle?
slniecko Zkusila jsem a píše mi to u 3 náhodně zvolených toto: "Sorry, this product is unavailable. Please choose a different combination." ![]()
Třeba jsou jen k nákupu flakonu?![]()
Korsičanka toto ma nenapadlo, ale skúsila som to teraz a aj tak to nejde.
Dámy, zkoušel někdo, resp. je možnost vyzkoušet: Beau Rivage Palace (Guerlain)?
slniecko Tak vzorky asi nemají:(
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my