Měl by někdo, prosím, typ na vůni s
výrazným houbovým tónem?
Lesní vůně s vlhkým podhoubím, nejlépe vyloženě s lanýži...
Dekuji![]()
Měl by někdo, prosím, typ na vůni s
výrazným houbovým tónem?
Lesní vůně s vlhkým podhoubím, nejlépe vyloženě s lanýži...
Dekuji![]()
Dostala jsem tento vzorek Bohoboco Magic Mushrooms - pro mě naprostá hrůza. Ale výše uvedené požadavky bych řekla splňuje.
...no, recenze na tu vůni jsem četla. Ale myslím, že to.bude pro mainstream nositele nenositelné, pro mě naopak příliš mainstreamove...
(jako složení, až na slamnenku, vypadá dobře. Ale nějak mám pocit, že to bude řídké...)
Já chci vlhkej hutnej les s hodně houbami, žádný vylepšování cukrátkama...![]()
vypadá to moc dobře, děkuju!.
Zapomněla jsem dodat, že kdyby někdo byl ochotný vzorečky(stačí mi mini) takovýchto vůní odprodat, moc ráda koupím![]()
Prosim o typ na parfem pro dceru jako darek k promoci
nosi klasickou chloe, mela ma vie, euphorii, janne, žlutou Yaru
neco bezne dostupneho
Miru Idole je dobry tip dekuji
Maky chcela som poradiť toto, ale to je asi hodne nad rozpočet:
https://parfumanie.cz/database/detail/valaya-exclusif-parfum-parfums-de-marly
Čo tak niektorú z Chanel Chance?
Maky Šla bych do Coco Mademoiselle, dneska už to není davovka a zdá se mi, že sedí do vkusu.
Pátram po dobrej vôni s magnóliou....V záhradke magnóliu máme, ale nevonia. No teraz som sa dočítala v jednej knihe, že sú druhy, ktoré voňajú krásne a dokonca prenikavo. Konkrétne sa tam spomína magnólia grandiflora....Poznáte niekto parfém s magnóliou, ktorý sa oplatí vyskúšať? ![]()
...zkus
Magnolia Nobile Acqua di Parma
A, sice nevoní vyloženě magnoliově, ale je kouzelná,
bílo zelená,
luxusně delikátní vůně
Eau de Magnolia Frédéric Malle
Miru Ďakujem. ![]()
Kromě tipů od Miru bych přihodila ještě:
Sud Magnolia (Atelier Cologne)
Magnolia Alba (Chloe)
Star Magnolia (Cologne) (Jo Malone)
Splendida Magnolia Sensuel (Bvlgari)
Ale nezkoumala jsem dostupnost...
Maky Aha, tak to je CM mimo.
Z kvalitního mainstreamu mě napadá ještě Givenchy a řada Irresistible, pěkná je třeba Fraiche.
Maky co Nomade? bez přívlastku
Biely kvet Já mám velmi ráda magnólii v Cristalle Eau Verte (nověji teď v EdP), dává těm jinak chladným chanelovským tónům typickým pro Cristalle příjemnou květinovou hebkost. Nejde o soliflor, ale magnólie tam je docela výrazná.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.