Blbé a drobné (parfemové) dotazy
...ještě tato - není tam sice magnolie hlavní, ale je to pěkná vůně
https://www.ingredients-store.com/thomas-de-monaco-eau-coeur-extrait-de-parfum
Krásnou magnólii jsem měla v Magnolia Rosae od Lancžome, ale mám dojem, že už se nevyrábí![]()
Prosím jaký je rozdíl mezi Mon Guerlain a Mon Guerlain Sparkling Bouquet?
Mám ten první a je na dně a nevím, jestli koupit znova stejný ![]()
Rozdíl je diametrální - Mon Guerlain Sparkling Bouquet je "vyvařená" odnož, zaměnitelná a nepříliš povedená, která s Mon Guerlain nemá lautr nic společného.
Bez předchozího vyzkoušení bys mohla být hluboce zklamaná.
Biely kvet mne se libila nova Magnolia Mystere od Provenzana a Rococo Magnolia Clive Christian.
Ha, to jsem ráda, že jsem se zeptala. Díky. Myslela jsem, že je to ta původní jen s nějakou zvýrazněnou složkou.
Vezmu tu osvědčenou. Je taková univerzální a hlavně je pořád k dostání ![]()
Mně se ta původní taky líbí nejvíc, z těch ostatních to ke koupi néjak nebylo.
Bezva. Tak to hrozně moc ušetřím ![]()
Já mám Guerlain ráda tak nějak obecně, ale v poslední době jsem nenarazila na nic, co by se mi líbilo (většina těch s dlouhými názvy :)
Ale chystám se jet do Brna (dělat že pracuji, ale hlavně) zkusit nějaké novinky, možná objevím nějaký poklad.
Mha Jojo, tak tam vymeť Vava a Dotek slunce, plus nějaké další niche, které se tam prý nacházejí:)
Ta Rusalka vypadá dobře![]()
DDotek slunce si musím vyguglit. Není to nějaké ezo a namaste a dřevěné korálky?
Mha Nee![]()
woman27 K dostání dráž v krakovské Lulua, ale s platbou cesty z USA se to nakonec celkem srovná.
Super a mají tam dokonce i značku The Gate, to jsem myslela, že u nás nikdo neprodává, Memories se mi moc líbila ze vzorku.
Bacha, ale mají tam i nějaké kameny na přikládáni na obličej, tak budu raději ve střehu ![]()
Mha Gate je nová ode dneška:) A na kameny teda pozor!![]()
...a jakou máš, prosím, zkušenost s Lulua.? Někdy někdo psal, že občas přišly vzorky nekvalitní, resp. vytekhlé.?.
Miru Vyteklé ne, ale posílají jen 1 ml-někdy méně, asi podle oka
. Současná cena je za to množství 4,66 Euro , ale radši bych si připlatila za 2ml. Ovšem doprava je drahá - DHL za 11, 66 Éček
a jinou vybrat nelze. To my platíme k nim přes PPL/DHL jen 128 Kč![]()
...hm, takne stačí minimum na dojem z vůně, to by mi nevadilo.
Nehledě na to, že nejlevnější vzorky má Ingredients, ostatní víc jak 120,- kc za vzorek...
A doprava - no, to je taky dobré, jiné obchody mají většinou mnohem vic
MhaChceš-li, dej vědět, kdy přijedeš, mohla bych Tě na průzkumné výpravě doprovodit, pokud to bude v mých časových možnostech
.
Ještě doporučuji butik KORY https://www.koryessence.cz/
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články