evax Nebo Library Visit od Duftanker MGO - kdybys někde sehnala, to byla parádní knihovna.
Hledám parfém, který voní (podobně) jako...
RoSa Už se na to dívám, děkuji. Našla jsem ještě tohle, ale moc dostupná asi nebude:
https://www.parfumo.com/Perfumes/Aerarium/aerarium
Korsičanka díky za tip, ono záleží i jaká knihovna, letité se mi moc nelíbí
, spíš vůně nových knížek (a tam asi "vůni" dělá lepidlo a něco ... možná papír)
K bankovkám jsou vůně ještě tady:
https://www.parfumo.com/Fragrance_Note/Bank_note
evax zkus jeste, zda by ti vonely vune s inkoustem.
Prosím existuje adekvátní náhrada dámské vůně Gucci- intense Pour Femme aby byla pánská?
Farnesiana....
Pribudol mi doma zvyšok čistého parfému a dcéra sa doňho zamilovala...
Ako poznám kopu iných mimózových vôní, ale toto je niečo...
Dá sa k tomu niečo, čo sa vyrába prirovnať?
Č.p. jsem měla, ale nic podobného neznám.
jerry toho som sa bála...
a já bych se teda taky zeptala: existuje vůně hodně podobná Eau de Campagne od Sisley? mám ji moc ráda, v létě je parádní, ale skoro nic nevydrží... takže aby byla k sehnání, ne přemrštěně drahá a držela déle než 5 minut... (pozn.: No19 a Cristalle mám)
Prosím o radu, už nemůžu sehnat parfém Jil Sanders Style, nevyrábí se. Poradili byste mi něco podobného?
Taky prosím o radu, jestli je podobná vůně jako Maison Francis Kurkdjian Aqua Vitae Forte?
Období květu lip - jako každý rok v tomto období si říkám, že by mne lákal parfém, který voní jako rozkvetlá lípa v podvečer? Nějaké typy?
Maky Bohužel, podle mne ani jedna vůně neodpovídala/ neodpovídá té skutečné kráse lipové:( Docela mě překvapuje, že ani známí parfuméři do její výroby nejdou. Zřejmě je to jako s fialkou![]()
Maky Já se s dovolením připichnu. Parkuju teď pod tímto stromem a je to nádhera!

Meelkmesje od Baruti, Unter der Linden od Krigler, ak si dobre pamatam, tak Frau Tonis ma peknu vonu lipy...este porozmyslam.
Maky Pro mne je dokonalá lípa od Manufaktury.
Nejautentičtější lípa, jakou jsem kdy zkoušela - Tilleul od D´Orsay.
Tilleul (Le Chatelard) - mohla by ještě někde být k mání - taky pěkný soliflor.
Tilleul Cédrat (Fragonard) - ta je v prodeji pořád
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“