Jakou vůni pro mě.?

01. ledna 2015 09:25
Offline Lalaith
261 příspěvků moje polička 16. ledna 2015 21:06
Reakce na RoSa:

A znáte Naeem? Chtěla jsem si ji připomenout ze vzorku, ale nemůžu ho najít, možná už ho ani nemám. Pamatuju si, že na začátku byla hoooodně mýdlová, ale po čase přešla do jehličnato-dřevito-oudovo-chyprové polohy. A byla fakt silná a dlouhotrvající, hodně specifická. Buď ji bude člověk mít fakt rád nebo by ji nemohl nosit... 

Offline marly
13 příspěvků moje polička 18. ledna 2015 11:34

Som rada, že je tu táto téma. Po celých mesiacov parfumovej askézy potrebujem niečo nové, sofistikované, nie príliš nápadné, ale strhujúce - a neviem, čo by to malo byť. Nie príliš sladké, nie mydlové, nie ambrové, nie oudové, nie krémové, určite nie vetiverové. Viem teda, čo nechcem. Ale čo by som mohla chcieť, to netuším.

Offline Miru
16483 příspěvků moje polička 18. ledna 2015 11:43
Reakce na marly:

...právě zkouším, a docela mi to k Tvým požadavkům pasuje...:

Bottega Veneta

(...mít na ni, už objednávám kazetu s největším balením...)

Offline opoponax
108 příspěvků moje polička 18. ledna 2015 12:06
Reakce na Lalaith:

A znáte Naeem? Chtěla jsem si ji připomenout ze vzorku, ale nemůžu ho najít, možná už ho ani nemám. Pamatuju si, že na začátku byla hoooodně mýdlová, ale po čase přešla do jehličnato-dřevito-oudovo-chyprové polohy. A byla fakt silná a dlouhotrvající, hodně specifická. Buď ji bude člověk mít fakt rád nebo by ji nemohl nosit... 

Mala som vzorku, dobre sa pamätáš! Presne taká je, ako píšeš a drží sa neskutočne dlho na pokožke. Mne to pomleté ihličie zmiešané s dezinfekčným oudom tak nesadlo, že sa mi vôňa trocha aj zapáčila. :) (nosiť by som ju však nedokázala)

Offline marly
13 příspěvků moje polička 18. ledna 2015 17:56
Reakce na Miru:

...právě zkouším, a docela mi to k Tvým požadavkům pasuje...:

Bottega Veneta

(...mít na ni, už objednávám kazetu s největším balením...)

Vďaka, Miru. Botega mi veľmi nevonia. Áno, je tlmená, sofistikovaná, ale je semišová a mdlo nasladlá. To nie je nič pre mňa.

Fuj, ja viem, som náročná a mám trochu divný vkus. Ale také sme tu skoro všetky. :)

Offline Miru
16483 příspěvků moje polička 18. ledna 2015 17:59
Reakce na marly:

...v pohodě

Tvoje pocity totiž naprosto chápu.!

Offline Lalaith
261 příspěvků moje polička 18. ledna 2015 18:00
Reakce na opoponax:

Mně se líbila až v úplném závěru, do té doby byla pro mě nenositelná, ten konec už bych zvládla... Ale kdo na to má tak dlouho čekat, že.  Rozhodně je to ale velmi zajímavá a nevšední vůně, považuju se velkého milovníka lesa, vůně jehličí, pryskyřic i mechu, ale tohle na mě bylo fakt moc. 

Offline Miru
16483 příspěvků moje polička 18. ledna 2015 18:01
Reakce na marly:

...a nevím, proč, ale napadly mě vůně značky Nasomatto...

Offline marly
13 příspěvků moje polička 18. ledna 2015 18:04
Reakce na Miru:

Áno, Nasomatto by som opäť mala preskúmať. Kedysi boli mimo môj rozpočet (nie, že by teraz neboli, chacha), tak som ich ovoniavala čisto z dôvodu rozširovania obzoru.

Offline Evanilla
1212 příspěvků moje polička 25. ledna 2015 12:18

Prosím poraďte: měla jsem teď dlouho útlum, takové horší období... A chci něco - zkoušet - objevovat - ne nutně kupovat celý flakon. Chtěla bych vyzkoušet nějaké orientálky, ne moc ambrové, spíš něco do dřevita, kadidlova, pryskyřice, koření, ale i sladkosti, třeba i květiny - prostě něco barevného :-) A spíš ne arabky. Máte nějaké tipy? 

Offline Miru
16483 příspěvků moje polička 25. ledna 2015 12:34
Reakce na Evanilla:

...vlezla bych na stránky ALZD(nebo odkud objednáváš), a šla značku po značce...

...která by mi byla sympatická svým názvem - tu bych rozklikla a když by mi byly sympatické i flakony a následně složení vůní, tak bych objednala.

Na tom nic není

Offline Evanilla
1212 příspěvků moje polička 25. ledna 2015 12:45
Reakce na Miru:

Takhle to dělám pořád, jenže minule jsem tímhle způsobem od nich objednala deset vzorků a zhola nic se mi nelíbilo :-( Přitom podle složení to bylo slibné, "tutovka". Proto jsem myslela, že třeba byste mi vy poradily něco co jste zkoušely nového i s ohledem na mou poličku - co by se mi třeba mohlo líbit  Teď se vyrojila spousta nových značek, dost věcí je dostupných v našich e-shopech, jenže já, jak jsem to tu teď několik měsíců moc nečetla, tak jsem mimo mísu 

Offline Miru
16483 příspěvků moje polička 25. ledna 2015 12:47
Reakce na Evanilla:

...to je ale vždycky risk. Ať už s radou, nebo bez.

Tak já tam juknu, a pak písnu, co by se líbilo mně dle Tvých požadavků...

Offline Miru
16483 příspěvků moje polička 25. ledna 2015 13:34
Reakce na Evanilla:

Anna Paghera - Bianco di NiniveAnna Paghera - Giallo di TebeAnna Paghera - Rosso di Cipro

Emmanuel Levain - Mystic DaturaEmmanuel Levain - Tendre pallida

Farmacia SS Annunziata - Arabico ?
Farmacia SS Annunziata - Gelsorosa ?
Farmacia SS Annunziata -. Xllence - Sladké MuskFarmacia SS Annunziata - Xllence - Talek Gourmand

Giulietta Capuleti - Bugia BiancaGiulietta Capuleti - Ritorno AmaroGiulietta Capuleti - duše Drops.?

Le Galion - 222Le Galion - Snob

Les Inédits - prozkoumat celou

Meo Fusciuni - Nota di Viaggio # 1 - obřady průchoduMeo Fusciuni - Nota di Viaggio # 3 - Ciavuru d'Amuri !
Meo Fusciuni - LuceMeo Fusciuni - Nocturne

Naomi Goodsir - velur CuirNaomi Goodsir - Nebo Sérail

Officina delle Essenze - Caldo Encens .?
Officina delle Essenze - Caldo FruttatoOfficina delle Essenze - Caldo Gourmand .!
Officina delle Essenze - Caldo Orientale?

Pantheon Řím - Raffaello ?

Peccato originály - Iniezione di Morfina

Simone COSAC - Perle di Bianca - Profumo

Swiss kašmír - Royal Purple

Torre Toskánsko - Corpi Caldi

Vanessa Ctnostný - Or RoseWashington Tremlett - Clove Absolute! Washington Tremlett - Royals Heroes 1805 ?
Washington Tremlett - Notting Hill Carnival

Washington Tremlett - Clove Absolute Washington Tremlett - Clove Absolute

Offline Evanilla
1212 příspěvků moje polička 25. ledna 2015 13:55
Reakce na Miru:

No vidíš, tyhle značky by mě ani nenapadly (krom Farmacia SS Annunziata, tu jsem už objednávala). Jdu se na to mrknout a dávat do wishlistu :-) Díky :-)

Offline Miru
16483 příspěvků moje polička 25. ledna 2015 15:25
Reakce na Evanilla:

...tak jsem zvědavá, jestli Tě nějaké zaujmou natolik, že třeba objednáš ten vzoreček...

Offline Evanilla
1212 příspěvků moje polička 25. ledna 2015 19:56
Reakce na Miru:

Takže jsem vše prošla a ve wishlistu na vzorky mám:

Všechny ty tři od Anny Paghera - dobrý tip, složení vypadá skvěle a cena dobrá

Farmacia SS. Annunziata - Talc Gourmand

Giulietta Capuleti - Ritorno Amaro

Naomi Goodsir - Cuir Velours

Officina delle Essenze - Caldo Encens

Swiss Cashmere - Royal Purple

To mám osm vzorků a teď jen potřebuji výplatu :-D 

Dost je toho s kadidlem  

Offline Miru
16483 příspěvků moje polička 25. ledna 2015 19:57
Reakce na Evanilla:

...tak paráda.!

Teď ještě - jaká bude úspěšnost...

Offline Maky
313 příspěvků moje polička 11. února 2015 09:52

Ráda bych si pořídila nějakou sytou, sladkou, hutnou, jedlou vůni s dobrou výdrží ... sázka na jistotu je u mne LVEB EDP, ta splňuje vše co bych si přála, ale již jsem jí měla a možná bych raději něco jiného

Black Opium ???

nějaké další typy a případně popisy a porovnání bych uvítala, co vyzkoušet nebo koupit třeba i na slepáka 

Offline Fleur blogger
6804 příspěvků moje polička 11. února 2015 10:09
Reakce na Maky:

Black Opium i La Nuit Trésor by mohly splňovat Tvá očekávání. Já se s tímto typem vůní naprosto míjím, ale je nutné přiznat jim kvalitní suroviny a úctyhodnou výdrž.