Jakou vůni pro mě.?

01. ledna 2015 09:25
Offline Maky
313 příspěvků moje polička 11. února 2015 10:56
Reakce na Fleur:

Tresor La Nuit ano děkuji o tom jsem též četla a mohl by splňovat co žádám

Na fragrantice je u Black Opia uveden ještě Loverdose Tattoo  - co tato vůně? 

Myslela jsem si na Extatic Intense Gold, ale nakonec si vystačím s odstřikem, její pudrovost mě časem začala až obtěžovat, podobně i Si Intense, které něco chybí, aby to byla ONA vyvolená.

Offline Tassia
447 příspěvků moje polička 30. března 2015 14:19

Aký parfém by ste venovali dcére pri narodení dieťaťa ? Malo by to byť niečo také, čo jej tú jedinečnú chvíľu bude v budúcnosti pripomínať, niečo čo sa bude vyrábať trebárs aj o 20 rokov, niečo nadčasové, kvalitné. Stojím pred takouto úlohou a budem rada, keď mi poradíte.  

Čo nosí?  Chanel Coco Mademoiselle, Max Mara, AA Mandarine Basilic, LPRN Couture, Narciso Rodriguez Essence, .... 

Offline RoSa
10028 příspěvků moje polička 30. března 2015 15:06
Reakce na Tassia:

První mě napadá Dune - to je taková něžná příjemná vůně, a myslím, že se bude vyrábět dlouho...

Offline opoponax
108 příspěvků moje polička 30. března 2015 16:03
Reakce na Tassia:

Coco...!

alebo N°5 EdP, alebo N°5 eau premiere?

Offline Tassia
447 příspěvků moje polička 30. března 2015 16:36
Reakce na opoponax:

Ďakujem, uvažujem nad N  5 Eau Premiere ..., hoci aj Coco by stála za to...

Offline Tassia
447 příspěvků moje polička 30. března 2015 16:39
Reakce na RoSa:

Dune som mala dva flakóny, momentálne ju nemám na poličke, ale zaradím si ju do poradovníka .... a budem rozmýšľať

Offline Ayuri
669 příspěvků moje polička 30. března 2015 16:50
Reakce na Tassia:

Dolce Vita, Allure, alebo Coco...

Nech jej  kúpiš čokoľvek, vždy jej to bude pripomínať tieto chvíle, ale či sa to bude v nezmenej podobe vyrábať aj o 20 rokov, to je už iná vec.

Offline opoponax
108 příspěvků moje polička 30. března 2015 18:06
Reakce na Tassia:

:-)

...pre začiatok by som jej darovala možno len 35ml balenie Coco edp, aby sa skamarátili (alebo menšie z vôňe, ktorú si vyberieš) a pribalila fotku na ktorej si Ty a ona ako bábätko. (ale to mi len tak napadlo...)

Offline Tassia
447 příspěvků moje polička 30. března 2015 18:25
Reakce na opoponax:

Presne tak som uvažovala, že niečo v malom balení a nápad s fotkou je výborný

Offline Tassia
447 příspěvků moje polička 30. března 2015 18:45
Reakce na dusty:

Zelená Botega je v širšom výbere, mám založený voňavý papierik, idem ovoňať. Niečo jemné by sa hodilo....

Offline slniecko admin
19429 příspěvků moje polička 30. března 2015 20:01
Reakce na Tassia:

Coco Mademoiselle Extrait, LPRN Extrait, alebo Narciso Rodriguez Extrait...v luxusnom balení, nie medvieďa

Offline Tassia
447 příspěvků moje polička 30. března 2015 20:51
Reakce na Ayuri:

Dolce Vita - ešte som ju nikdy neskúšala, dávam si to za úlohu, Allure a Coco mám EdP - obe sú krásne.

Offline Tassia
447 příspěvků moje polička 30. března 2015 20:53
Reakce na slniecko:

Máš pravdu, extrait by bol super, len kde sa dá obstarať?

Offline naja
1103 příspěvků moje polička 30. března 2015 20:55
Reakce na Tassia:

Ten No.5 nebo verze Premiére je dobrý nápad.

Offline slniecko admin
19429 příspěvků moje polička 30. března 2015 20:57
Reakce na Tassia:

No, chanel vídavam vo Fann, Guerlain by sa iste dal cez Domenicu a Narciso kuknem, kde by sa dalo.

Offline zdensy
1131 příspěvků moje polička 30. března 2015 22:23
Reakce na Tassia:

Já bych to viděla na Les Exclusifs 1932, nejdříve tu menší.

Další možnosti Honour Woman (Amouage), Gardénia (Chanel)

Offline slniecko admin
19429 příspěvků moje polička 31. března 2015 02:19
Reakce na Tassia:

Tak online Coco mad. tu:

http://www.parfumdreams.de/CHANEL/Damenduefte/COCO-MADEMOISELLE

https://www.parfuemerie-pieper.de/marken/chanel/parfum/damen/coco-mademoiselle.html

oba obchody zasielajú na Slovensko

s tým Rodriguezom je to problém, zdá sa, že Essence sa v tej koncentrácii nevyrába a NR for her už nevidím v normálnych obchodoch, len amaon, e-bay a tak, takže asi sa už nevyrába. Vyzeral takto:

http://www.perfumes.com/narciso-rodriguez-for-her-her-extrait-de-parfum-025-floz/

http://www.parfuemkosmetik.de/produkt/narciso-rodriguez-damenduefte-for-her-extrait-de-parfum-15-ml/

Offline barbucha blogger
35317 příspěvků moje polička 31. března 2015 09:50
Reakce na RoSa:

První mě napadá Dune - to je taková něžná příjemná vůně, a myslím, že se bude vyrábět dlouho...

Tak na mně je Dune všechno jiný, jen ne něžná  S tou bych se k miminu vůbec nepřibližovala

Tassia - viděla bych to na nějakej Chanel, asi nejspíš Premiére... ta je jemná dost, a pěkná... je to Chanel  a vyrábět se bude... přihodila bych k tomu mlíko a tak, všechno co se dá sehnat - do dárkovýho balíčku...

Offline Tassia
447 příspěvků moje polička 31. března 2015 11:01
Reakce na barbucha:

Ty si mi napísala to, čo som chcela počuť, hoci skoro všetky sme sa zhodli na zn.Chanel.  Ja som uvažovala nad Premiére (nová) a nad N 5 extrait a dnes ráno ma napadlo, že by som mala obstarať obidve, Premiére pre dcéru a N 5 parfum pre mňa. 

Dune je na mne dosť suchá, nie je až taká neutrálna ...