andry Voní jako Ambre Sky od Ex Nihili a taky tak urputně drží![]()
Jakou vůni pro mě.?
Korsičanka Za mě Amber Sky ne. Spíš stylově armaniovske Ambre Orient, Oud Royal a Cuir Noir, pripadne ta fallintostars, ale bez růže.
A drží. To jo![]()
Korsičanka tu neznam :)
wendulka Na mně bohužel skoro totožná:(
A dojezd má ještě typově podobný Sleek Suede.
Prosím pěkně o radu. Ráda bych si pořídila Clinique Aromatics Elixír, ale znám jen koncentraci EdP. Je velký rozdíl mezi EdP a EdT? Pro kterou se rozhodnout?
Milé dámy, prosím o radu. Potřebuji parfém pro sympatického muže (40 let) - používal Issey Miyake L'Eau pour Homme... něco na ten způsob třeba. Je to sportovní typ, záchranář... Moc děkuji za jakoukoli pomoc.
Tana1112 Sisley Eau d'Ikar ?
Chci si koupit zase po nějaký době parfém, padlo mi oko na Montale black aoud Montale Queen roses. Se vzorky se nechci obtěžovat, našla jsem jen jednu ve vzorku stejně... která je hezčí/lepší? Nějaký Montale už mám, asi tři, všechny s růží. Můj nej parfém je FM portrait of the lady.
Za mě jednoznačně Black Aoud - tobě bude slušet.
Představ si Passage d'Enfer, ve které je místo bílých kytek růže.
jerry oooou díky! Miluju a mám i passage d'enfer!
Prosím o doporučení parfému
Nemám moc čas pročítat co je nového... Momentálně jsem jen doma s prckem, největší vzrůšo je drogerie, výlety jsou povětšinou po doktorech a sem tam jedeme na návštěvu. Nikovky se krčí v rohu a málo je používám. Chtěla bych nějakou sladkou gurmánku, ne komplikovanou, ale zase ne úplně přímočarou. Něco na pohodu doma a co by mu vonělo
Něco co nestojí 5000 Kč nebo € - protože rodičovský příspěvek
Klidně mainstream, klidně celebrity i arabky. Čokoláda, karamel, oříšky, sušenky, dezerty, zmrzlina a já nevím co ještě... Ne převážně vanilkovou, těch mám spoustu. Předem se omlouvám pokud nebudu individuálně reagovat, ale na všechno se mrknu. Spoustu jsem toho zkusila a nic mě nenadchlo. Moc díky.
Suma Oriental: je to sice niche, ale dá se pořídit na zkoušku 25 ml za hezkých 1100 Kč; když si pak objednáš stovkové balení, vyjde docela přívětivě. Najdeš tam sladkou tonku, hebké tmavé kakao, rum...
Opium: zaměřila bych se na všechny odnože, protože někdejší fatálnost koření původní verze už dávno vystřídaly gurmánské složky.
Zdravìm kolegium erudovaných parfemových dušì...
1. Ženský Amouage, co by sedl i chlapovi?![]()
2. Amouage pro ženu age 40, blondýnku v kabátu Max Mara a zlatovelbloudìch tepláčkách Boss....má ráda Sycomore, Oud satine mood extrait, Iris Celandon.
Děkuju za cenné informace.
2. Dia Woman, Jubilation 25 Woman - pro tu dámu v béžové...
Jubilation 25 Woman splňuje zadání pro 1. i 2.
1. Epic
2. čokoľvek zo Secret Garden Collection, možno Sunshine a asi Jubilation 25 k tepláčikom...ale k vôňam na polici .. možno zas naopak niečo z pánskej kolekcie...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025