Cervanek Děkuji za informaci. U zásilky z Thajska bude asi vysoké clo a daň, že? Nenám s tím žádnou zkušenost.
Od Strange mi vzorky vôbec colnica neriešila a to mi bežne riešia aj časopisy.
Cervanek Děkuji za informaci. U zásilky z Thajska bude asi vysoké clo a daň, že? Nenám s tím žádnou zkušenost.
Od Strange mi vzorky vôbec colnica neriešila a to mi bežne riešia aj časopisy.
Cervanek pardon, Strangers
Cervanek To je příliš chvály. Také jsem rád, že máme podobný vkus. Knize Sec vřele doporučuji, je to kvalitní vůně.
já tu recenzi už četla
a mám tam hned trojí blikání kontrolky - nejen dehet, ale navíc jehličí a tabák!
Nejlepsi vune pro me je ta, ktera se vzdy vznasi pri nasich setkanich nad kavarenskymi stolky.
Jsem nesmirne rada, ze jsem jeji soucasti. A tesim se, jake hromadne parfemy namichame v roce 2019!![]()
Luna Krásně napsáno!
Cervanek vďaka
Luna Hromadne namiešaný parfum a jeho voňavá stopa fascinuje aj mňa, aj za mňa najkrajšia vôňa, mať takú, tak nič iné už nehľadám.
Nejlepsi vune pro me je ta, ktera se vzdy vznasi pri nasich setkanich nad kavarenskymi stolky.
Jsem nesmirne rada, ze jsem jeji soucasti. A tesim se, jake hromadne parfemy namichame v roce 2019!
Krásně vyjádřené, pod to se podepisuju ![]()
milacka no tak všechno nalít do jedné láhve zatřepat a hotovo
.
bez té společnosti by to právě vůbec nebylo ono... pro mě byla tahle vůně taky ze všech nejlepší.. jsem moc ráda, že jste mě přijaly mezi sebe![]()
viktorka_od splavu Stejná krevní skupina se smísí zcela přirozeně![]()
Korsičanka K tomu niet čo dodať. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.