alibi , salvia , edinka , jerry , 999 , Korsičanka , černá káva , Biely kvet moc a moc děkuji za všechna milá slova
!
Luna jakmile naplánuješ cestu do Brna, určitě se ozvi
!
alibi , salvia , edinka , jerry , 999 , Korsičanka , černá káva , Biely kvet moc a moc děkuji za všechna milá slova
!
Luna jakmile naplánuješ cestu do Brna, určitě se ozvi
!
Fleur Krásné ohlédnutí za uplynulým, nejen parfémovým, rokem.
Pro mě byly loni povedené Guerlain Ambre Samar, Les Indémodables Immortelle Solaire, Madagascar Le Baume Vanille (Parfum d'Empire) a Buongiorno od Acqua di Parma.
Velice tě obdivuji, jsi krásná dáma a gratuluji k profesnímu úspěchu. Jsi úžasná, jak si plníš své sny
.
Fleur pis prosim casteji? ![]()
Povedene novinky: Une Nuit Nomade Chemin d'Amande + Estrella de la Mañana, Givenchy L'Enfant Terrible, Emirates Pride Masters Signature, L'Entropiste Jodhpur 6AM
Minulý parfémový rok byl pro mě rokem objevení nové americké značky Pictura Fragrans. Naplnila mou poličku 6 flakony a její další přírůstky - zejména skvělé 8 ml miniflakonky - netrpělivě očekávám každým dnem
Jinak zůstávám věrná dříve nalezeným značkám z USA (Pineward, American Perfumer) a z Asie (Bahfamsn) či švýcarskému Tauerovi.
Vůně řecké zn. Angelos Créations Olfactives jsou také moc zajímavé, ale dlouho je nedokážu nosit. Stejně jako Calahorru od španělské zn. Woha.
Těší mě, že Guerlain stále plní flakony nadčasovými vůněmi a přichází zhusta s něčím novým/obnoveným. A že i takový Tom Ford a Amouage mě dokážou něčím překvapit (Rose d’Amalfi, Existence).
Momentálně jsem spokojena s tím, co na mé poličce sídlí, jen čas od času nějaký parfém vyměním za nový poznatek či dávnou touhu - Khaan a Jardin Kitayama od zn. Katana, japonskou Kagamigoshi nebo švédskou Pine.
Fleur úžasné niečo! Napísala som Ti správu, mala by prísť (dúfam), ak by sa objavila chybová hláška, tak ju väčšinou stačí ignorovať, alebo refreshnúť stránku. Ak by to nešlo, tak sa skúsim ozvať nejako inak, budem rada, ak mi dáš vedieť.
slniecko , blackviolet , woman27 , andry děkuji za milá slova!
Ty extraity od Une Nuit Nomade se mi také líbí, já mám slabost zase pro Jardins de Misfah.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.