No pane jo!! Ale jsem si jistá, že ty to "s ňou vybavíš" ![]()
Zábavné parfémové příhody
Divím se, že nepíšeš z cely předběžného zadržení ![]()
Ak by Ťa napadlo redukovať poličku, vieš na koho z rodiny sa obrátiť....![]()
Dávej si pozor, jak a kam parfémy ukládáš. Také mohla na čundr provětrat Bois d´Iris, nebo třeba Myrrhiad
.
Já svoji kosmetiku a parfémy bráním před případnými dceřinými nájezdy nenápadnými promo komentáři, že tenhle přípravek je výhradně na vrásčitou pleť, tahle vůně je určena usedlým ženám, které již od života nic nečekají...
To by mě trefilo. Spíš už bych jí tolerovala, že mi sáhne na chlapa, než na moje poklady. Zatrhnout, a to s okamžitou účinností. ![]()
" tenhle přípravek je výhradně na vrásčitou pleť, tahle vůně je určena usedlým ženám, které již od života nic nečekají..."

"Já svoji kosmetiku a parfémy bráním před případnými dceřinými nájezdy nenápadnými promo komentáři, že tenhle přípravek je výhradně na vrásčitou pleť, tahle vůně je určena usedlým ženám, které již od života nic nečekají..."
Děkuji za metodu - vyzkoušela jsem, jen jsem ji trochu pro konkrétní případ (maska na vlasy) inovovala v podobě "nic moc, ta tvoje je mnohem lepší, zase vyhozené peníze, ale když už jsem to koupila, přece to nevyhodím"...a funguje to dokonale.![]()
No, tak som sa pre zábavu nechala ošpliechať niečím takým, čo predávali štýlom "tu si vás odchytíme a ukážeme, čo všetko dostanete zadarmo, keď si kúpite túto vodičku len za polovicu"...a bola som šokovaná! Začalo to síce očakávanou drogérkovou zmeskovou ničotou, ale po čase sa z toho vylúpil základ, akým by chcela byt Le Vie est Belle, keby nebol taká vulgárna (vulgárnou myslím tú lancomku, nie toto!!!)...pomerne jednoduchý, sladkopižmový základ, ale decentný, elegantný a držal
!
Takže, dámy, Mio Valentino (jasné, že je to ten, čo navrhuje tie kabelky, ako ma uistila tá slečna
)...nepodceňovať
Včera jsem se ráno před cestou metrem hezky navoněla Eau de Shalimar a čínští spoluobčané to nějak nemohli unést. ![]()
Už když jsem šla tunelem do metra, tak nějaká paní poznamela: "To je teda vůně!" a v metru si ode mě během hodiny cesty dvě ženy ODSEDLY! ![]()
Vy na mě smrad, já na Vás Eau de Shalimar!!! ![]()
Tak já už asi tři dny pátrám, kde se zasekla Antonia, odeslaná minulé úterý z Německa. Zpráva o uložení balíku nikde, volám na poštu, nic. A dneska za dveřma strčenej vzkaz od sousedů: Dobrý den, máte u nás balík. Asi týden :-) Sousedi.
Se picnu :-D
Ježiš, no to by mě asi kleplo
.
Mně stačilo jednou, když mi pošťák nechal cenné psaní u souseda, ale bez toho, aniž by mi hodil informaci o tom, kde balíček hledat, do schránky. Myslím, že to mají nařízeno i řidiči kurýrních služeb, jenže na to dlabou
.
Tak hlavně, že se k tobě nakonec dostala Antonia v pořádku. Teď se bude krásně nosit
.
Mají štěstí, že mám zrovna jiné starosti :-D Ale to fakt dělat přeci nemůžou, já se se sousedy neznám a potkáváme se minimálně. Ale jak píšeš, hlavní je, že vůně je u mě a dnes jsem jí měla na sobě a perfektní :-)
Jedna moje dobrá známá, která už hodně let používá Joop Femme, mi tento týden vyprávěla, že už skoro tu vůni necítí a že by potřebovala nějakou změnu. Prodavačka jí nedávno v parfumerii přihodila do tašky vzorek, který se jí moc líbil a uvažuje o koupi. Ve mně hrklo a hlavou mi procházely mainstreamové novinky z poslední doby, takže jsem se skoro neodvažovala zeptat, jaká vůně to je.
Byl to Shalimar
.
A proč já dostávám jenom samý vzorky krémů ![]()
Dnes mi bolo v Mariomaud vysvetlené, že Eau de Merveilles je toaletná voda, Elixir de Merveilles je k tomu parfémová voda a L ´ Ambre de Merveilles je parfum k tej toaletke. Pokúšala som sa upozorniť predavačku, že sú to tri rôzne vône, ale ona opakovala ako papagáj, že to je tá istá voňavka v rôznych koncentráciách. No čo už, komu nie je zhora dáno...., nechala som ju v jej sladkej nevedomosti. Mňa ale potešilo, že rozšírili sortiment o značku Hermès.
Smrdí? Někde jsem četla, že Asiaté mají dost citlivý čich a pach Evropana může být nepříjemně silný... ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje