Kristepane. Epický spot jak od amatérskýho adolescenta.
To složení nezní špatně... ale lze se obávati, že výsledek bude odpovídat duchu značně laciný a pitomý promo akce.
Kristepane. Epický spot jak od amatérskýho adolescenta.
To složení nezní špatně... ale lze se obávati, že výsledek bude odpovídat duchu značně laciný a pitomý promo akce.
A nejhorší je, když člověk nemá mezi blízkými ani jednoho člověka, který by mu řekl: "Hele neblbni, fakt už jsi směšněj..."
Velké dluhy, no... Asi bere každou příležitost, která se namane.
Ten moly prožranej svetr je fakt luxusní ![]()
No fuj! Jak když vstane z gauče od televize - domácí úbor, a ještě k tomu hnusnej! ![]()
mě z toho zůstalo v hlavě jen to, že má sestru. To jsem nevěděla.
No takto...sú ľudia, ktorí sa aspoň snažia o nejakú diplomaciu...a potom sú tí druhí :-D

No jestli plánuje tu vůni pro takovýhle "týpky" tak to jí raději nebudu ani zkoušet. Je fakt, že kdyby se na to vyfik jako elegán, tak bych tu vůni někde vyzkoušela.
...já jí chápu...
...hmm, po složitých a super kvalitních, drahých a chuťově lahodných pokrmech člověk také kolikrát velmi rád sáhne po obyč čerstvém chlebu, uzené slanině a pivu...![]()
Mno, není to příhoda... ale jak teď holky píšou (a fotěj) tu novou guerlainovku Ne m' Oubliez Pas (která bude nepochybně krásná)... jsem jediná, který připadá ten název - pro nás Čechy - z hlediska výslovnosti poněkud nevhodně zvolenej? ![]()
no jo vlastně... a ještě navíc v kombinaci s tím... ehm... tvarem víčka... ![]()
teda dámy, vy mi dáváte... hned jsem si musela najít fotku flakonu.... no pravda, teď se nadosmrti budu na tuhle vůni a flakon koukat úplně jinak ![]()
Ty jsi nečetla tehdy tu diskuzi o tomto flakónu (a víčku samozřejmě) ještě na vedlejším webu? Zejména si vybavuju domeničin komentář (tedy pokud se nepletu).
Ja tu diskuzi taky necetla, ale kdyz jsem vcera videla ty fotky, okamzite me TO napadlo :-)
No bóže.. odešel, nevrátil se, asi si nevšiml, nebo všiml a přičetl to tomu, že už si člověk nemůže být ničím jistý. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.