Co parfémového vám udělalo radost?

20. srpna 2014 11:22
Offline Miru
16747 příspěvků moje polička 18. srpna 2015 10:42

...Vendulkáááá

Offline kinoma
335 příspěvků moje polička 18. srpna 2015 21:19
Reakce na Miru:

Tak já se přidám

Offline holka hnědooká
622 příspěvků moje polička 19. srpna 2015 15:38

Dostala jsem třicítku Shalimar Souffle a ten malý flakonek je taaak roztomilý :-)

Offline obusinka
84 příspěvků moje polička 19. srpna 2015 16:01

Je rozkošný.  Az mi přijde ve srovnání s padesátkou trpasličí:-D

Offline Evanilla
1212 příspěvků moje polička 23. srpna 2015 17:44

Dostala jsem 50 ml Velvet Orchid  Od úžasné kamarádovy manželky, která pracuje ve firmě, kde se plní produkty mj. značek spadajících pod Estée Lauder. K tomu mám plnou tašku krémů atd. od Clinique a další věci. Uáááá tam mají na záchodě jako osvěžovač vůně Toma Forda apod.  Spadla mi brada hned několikrát. Já mám takovou radost Chci tam taky pracovat!

Offline Miru
16747 příspěvků moje polička 23. srpna 2015 21:20
Reakce na Evanilla:

LUXUS!!!

Gratuluji

Offline Mitzi admin
1505 příspěvků moje polička 23. srpna 2015 21:31
Reakce na Evanilla:

Teda hned bych šla taky na brigádu

Offline slniecko admin
19547 příspěvků moje polička 23. srpna 2015 22:43
Reakce na Evanilla:

uááá, okamžite sa sťahujem!!!

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 24. srpna 2015 08:22
Reakce na Evanilla:

Všechny chceme na brigádu, obětuji víkendy, chci mít taky takovou kamarádku, závidím !

Online andry spravce
2973 příspěvků moje polička 24. srpna 2015 08:23
Reakce na Evanilla:

noo, to je fakt pěkný! kde něco takovýho je, někde v severních Čechách?

Offline Evanilla
1212 příspěvků moje polička 24. srpna 2015 10:46
Reakce na andry:

Mela jsem stejny myslenky jako vy, jit tam na brigadu 

Andry, byt to v severnich Cechach, tak uz tam pracuju :-D Ale je to bohuzel v Tabore. Dostavali pry nejake vyrobky druhe jakosti, napr. s posunutym napisem atd. A kamaradova pani pletovou kosmetiku nepouziva, pry by si s tim mazala nohy hehe :-D. Ja se pominu. Ale voni se s Violet Blonde 

Online andry spravce
2973 příspěvků moje polička 24. srpna 2015 10:59
Reakce na Evanilla:

no já si právě říkala, že mi to moji tamní pozorovatelé dosud nesdělili ale je to skoro zaměstnavatel snů, to uznávám.

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 24. srpna 2015 18:59
Reakce na Evanilla:

To je ta stejná, od které jsi kdysi dostala tu pánskou Noir for Men? Jestli jo, tak to se teda čím dál tím víc lepší.

Gratuluju. Takový dárek bych si nechala taky líbit, Velvet Orchid je krásná.

Forda jako osvěžovač na záchodě? Tak to je síla- trochu se divím, že to Miru přešla bez povšimnutí

Offline Evanilla
1212 příspěvků moje polička 24. srpna 2015 19:11
Reakce na wendulka:

Ano, ta stejná :-) Respektive tu Noir jsem dostala od kamaráda - jejího manžela na srazu, líbila se mi, tak mi ji dal a já mu za to koupila dvě piva  Mám ještě dneska obrovskou radost, i z té kosmetiky, mohla jsem si vybrat, byla tam i dražší  ale já používám Clinique a nechtěla jsem ani zkoušet nic, co si pak nebudu moct dovolit.

A Velvet Orchid jsem dnes měla na sobě, byla zhodnocena jako "síla, ale dobrý" a kolegyně po mně musela vyvětrat, že prý jsem odešla z kanceláře a najednou se to tam nějak moc rozvonělo :-D Jelikož jsem cupitala nahoru k panu řediteli, myslím, že jsem ho dobře přidusila  Shrnula bych to jako - sama bych si ji nekoupila, ale sedí mi a takovou ehm.. večerní  vůni jsem na poličce neměla.

Jojo Ford jako osvěžovač a sprcháče k vůním prý na vytírání  Zachránila jsem tělový krém k vůním Happy a Sensuous

Offline evik77
758 příspěvků moje polička 24. srpna 2015 22:23
Reakce na Evanilla:

Gratuluju. Mě by asi štěstím kleplo. 

Online andry spravce
2973 příspěvků moje polička 25. srpna 2015 00:51
Reakce na Evanilla:

takový barbarství s těma sprcháčema! jestli toho mají moc, klidně si taky něco vezmu - a určitě nejen já, jak to tu tak vidím

jinak večerní s mrkancem je pěkný označení na mně byla příliš gurmánská, jednu chvíli jsem si na ni dělala zálusk, ale důkladnější test mě zase uklidnil.

Offline Miru
16747 příspěvků moje polička 25. srpna 2015 17:22
Reakce na wendulka:

...ale všimla..., všimla jsem si...

Jenže - Velvet Orchid mě nenadchla.

Zkoušela jsem ji několikrát a nemá to "něco" a je taková kočičkopejskovodortová..., 

takže za mě ne e e...

Ale jako osvěžovač prostor - proč ne.?

Já osobně bych si do vzduchu kolem sebe nemohla stříkat něco - a to bez ohledu na cenu - co se mi nelíbí...,

resp. musí mi vonět i osvěžovače.

...takže Tom Ford do bytu.?

Proč ne, má to úroveň, za mě ano.

Offline rozarka
4204 příspěvků moje polička 25. srpna 2015 20:04

Odstřik Violet Blonde ,dárek od kamarádky  Dojatá mou lítostí nad koncem léta ,prý mi osladí podzim.

Offline 74SLena
475 příspěvků moje polička 26. srpna 2015 21:20

k narozeninám

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 26. srpna 2015 23:27

Za dnešní den jsem vyzkoušela tolik vůní, jak už dlouho ne. Nos teda dostal co proto, na obou pažích mi nezůstal ani milimetr volné kůže a to až k rameni, ale vzešlo z toho několik zajmavých objevů. Těším se na zítřejší pokračování.

P.S.: V parfumerii Marie Antoinette jsem narazila na Nathanova francouzského dvojníka , podobně postiženého parfémového maniaka jako já s podobnou sbírkou. Nejenže jsme si hezky popovídaly anglicky, ale ještě jsme se i navzájem očichávalipodle toho, co který z nás zrovna zkoušel.