...Vendulkáááá![]()
Co parfémového vám udělalo radost?
Tak já se přidám ![]()
Dostala jsem třicítku Shalimar Souffle a ten malý flakonek je taaak roztomilý :-)
Je rozkošný. Az mi přijde ve srovnání s padesátkou trpasličí:-D
Dostala jsem 50 ml Velvet Orchid
Od úžasné kamarádovy manželky, která pracuje ve firmě, kde se plní produkty mj. značek spadajících pod Estée Lauder. K tomu mám plnou tašku krémů atd. od Clinique a další věci. Uáááá tam mají na záchodě jako osvěžovač vůně Toma Forda apod.
Spadla mi brada hned několikrát. Já mám takovou radost
Chci tam taky pracovat!
Teda hned bych šla taky na brigádu ![]()
uááá, okamžite sa sťahujem!!!
Všechny chceme na brigádu, obětuji víkendy, chci mít taky takovou kamarádku, závidím !
noo, to je fakt pěkný! kde něco takovýho je, někde v severních Čechách?
Mela jsem stejny myslenky jako vy, jit tam na brigadu ![]()
Andry, byt to v severnich Cechach, tak uz tam pracuju :-D Ale je to bohuzel v Tabore. Dostavali pry nejake vyrobky druhe jakosti, napr. s posunutym napisem atd. A kamaradova pani pletovou kosmetiku nepouziva, pry by si s tim mazala nohy hehe :-D. Ja se pominu. Ale voni se s Violet Blonde ![]()
no já si právě říkala, že mi to moji tamní pozorovatelé dosud nesdělili
ale je to skoro zaměstnavatel snů, to uznávám.
To je ta stejná, od které jsi kdysi dostala tu pánskou Noir for Men? Jestli jo, tak to se teda čím dál tím víc lepší
.
Gratuluju. Takový dárek bych si nechala taky líbit, Velvet Orchid je krásná
.
Forda jako osvěžovač na záchodě
? Tak to je síla
- trochu se divím, že to Miru přešla bez povšimnutí.
Ano, ta stejná :-) Respektive tu Noir jsem dostala od kamaráda - jejího manžela na srazu, líbila se mi, tak mi ji dal a já mu za to koupila dvě piva
Mám ještě dneska obrovskou radost, i z té kosmetiky, mohla jsem si vybrat, byla tam i dražší
ale já používám Clinique a nechtěla jsem ani zkoušet nic, co si pak nebudu moct dovolit.
A Velvet Orchid jsem dnes měla na sobě, byla zhodnocena jako "síla, ale dobrý" a kolegyně po mně musela vyvětrat, že prý jsem odešla z kanceláře a najednou se to tam nějak moc rozvonělo :-D Jelikož jsem cupitala nahoru k panu řediteli, myslím, že jsem ho dobře přidusila
Shrnula bych to jako - sama bych si ji nekoupila, ale sedí mi a takovou ehm.. večerní
vůni jsem na poličce neměla.
Jojo Ford jako osvěžovač a sprcháče k vůním prý na vytírání
Zachránila jsem tělový krém k vůním Happy a Sensuous ![]()
Gratuluju. Mě by asi štěstím kleplo. ![]()
takový barbarství s těma sprcháčema!
jestli toho mají moc, klidně si taky něco vezmu - a určitě nejen já, jak to tu tak vidím ![]()
jinak večerní s mrkancem je pěkný označení
na mně byla příliš gurmánská, jednu chvíli jsem si na ni dělala zálusk, ale důkladnější test mě zase uklidnil.
...ale všimla..., všimla jsem si...![]()
Jenže - Velvet Orchid mě nenadchla.
Zkoušela jsem ji několikrát a nemá to "něco" a je taková kočičkopejskovodortová...,
takže za mě ne e e...
Ale jako osvěžovač prostor - proč ne.?
Já osobně bych si do vzduchu kolem sebe nemohla stříkat něco - a to bez ohledu na cenu - co se mi nelíbí...,
resp. musí mi vonět i osvěžovače.
...takže Tom Ford do bytu.?
Proč ne, má to úroveň, za mě ano.![]()
![]()
![]()
Odstřik Violet Blonde ,dárek od kamarádky
Dojatá mou lítostí nad koncem léta ,prý mi osladí podzim.![]()
k narozeninám

Za dnešní den jsem vyzkoušela tolik vůní, jak už dlouho ne. Nos teda dostal co proto, na obou pažích mi nezůstal ani milimetr volné kůže a to až k rameni
, ale vzešlo z toho několik zajmavých objevů. Těším se na zítřejší pokračování.
P.S.: V parfumerii Marie Antoinette jsem narazila na Nathanova francouzského dvojníka , podobně postiženého parfémového maniaka jako já s podobnou sbírkou. Nejenže jsme si hezky popovídaly anglicky, ale ještě jsme se i navzájem očichávali
podle toho, co který z nás zrovna zkoušel.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články