A ušel by se ještě jeden odstřik i na mě, prosím![]()
![]()
, až si ji vyzvedneš?
Evanilla: Jsem zvědavá, co budeš říkat hlavně na ty první dva - vzhledem k tvému stávajícímu vkusu tipuju, že by ti právě tyhle mohly sednout.
A ušel by se ještě jeden odstřik i na mě, prosím![]()
![]()
, až si ji vyzvedneš?
Evanilla: Jsem zvědavá, co budeš říkat hlavně na ty první dva - vzhledem k tvému stávajícímu vkusu tipuju, že by ti právě tyhle mohly sednout.
a sample number one bude favoritom..:)))
Ja tak trochu doufam, ze nebude, vzhledem k cene flakonu
Odhaduju, ze nejvic se mi bude libit APOM pour femme, uvidime, neco k nim pak napisu.
len dufaj...je ozaj prekrasna...sama slintam a spekulujem ci ju potrebujem alebo nie...skor ano![]()
tester má víčko !
tester má víčko !
Dakujem za info...:) Ja som sa vlastne pytala ked som tam volala.Takze super,ze vraj velmi pekne.Ako vona?
Ja sa uz neviem dockat piatku ked dojdem na SK,aby som aj ja konecne ju mohla otestovat.![]()
Jenže byla velmi rychle vyprodaná. Mně by lákal Lillipur, ale tady nemá žádnou recenzi![]()
potěšil mě Ford, jak mi včera úžasně sednul. nakolik to potěšilo lidi v kanclu je věc druhá ![]()
Krásně čtivá recenze Fleur na Aziyadé. Samozřejmě jsem neodolala a znovu vytáhla vzorek a nakonec jsem nemohla jinak, než ji znovu usadit do svého tužebníku
.
...a mê zas potêšila její recenze na Allegro...
Její sloh a vyjadřovací schopnosti jsou prostě
dokonalé!
Dámy, děkuji, ale přeháníte! ![]()
Já jsem po Aziyadé platonicky toužila ještě dřív, než jsem ji vyzkoušela.
A před pár lety jsem v Paříži měla možnost přivonět si i k té vůni Rose d´Amour, kterou nosil Pierre Loti. Zrekonstruovali ji na základě usazeniny ve starém flakónu, jenž mu patřil a nesl jméno vůně i parfuméra, který ji pro něj v roce 1913 vytvořil.
wendulka, Miru: a já čekám, kdy se objeví další dvě recenze od Fleur ![]()
...přesně tak.!
(v podstatě mi je jedno, co nebo o čem Fleur píše, od ní čtu ráda prostě všechno...)
![]()
Mně se líbí i ta rozmanitost v psaní recenzí, každá přispěvatelka má jiný styl a to je fajn, je tady zastoupeno všechno od poetiky až po stručnost a výstižnost.
Všechny vás čtu ráda. ![]()
Ano, ten mimořádný nášup byl rovněž velmi potěšující
.
blackviolet: Pod to, co jsi napsala, se i já podepisuju
.
spíš pobavilo: začal na mně vonět Kublajchán (po totálním živočišným nemytým děsu zajímavá změna). já snad znovu otestuju Ravageur, třeba mě taky tak pobaví... ![]()
"Kublajchán" je lepší. Drží si styl od začátku do konce. Ravageur je na začátku na mě moc sladký a na konci se tváří - já nic, já jsem od samého začátku krásná hebká ambrovka
.
Môj syn namaľoval obrázok rozkvitnutej sakury, vianočného stromčeka a pod nimi púpavy..a rozhodol sa, že to všetko musí voňať aj naozaj....Púpavu sme dali vďaka Demeteru, vianočný stromček som mu rozpustila trocha borovicového EO v lekárenskom alkohole, ale svoj čerešňový kvet od TBS mu jeho sestra ako príliš veľkú vzácnosť odmietla požičať....tak sme to museli dnes riešiť....a keďže som hrdinsky odolala silnému pokušeniu si tak ospravedlniť kúpu nového čerešňového kvetu od L´Occitane (som na seba pyšná), tak sme to vyriešili nakoniec interiérovou vôňou od Durance...
Ale to pokušenie...
....
Během velkého stěhování se mi někam ztratil flakon Un Jardin Sur Le Nil a až po delší době potýkání se zbytkem krabic, jsem ho teď o víkendu našla zabalený ve svých domácích teplácích.![]()
To bylo najednou radosti, hned jsem ho na sebe hojně našplíchala!![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.