Co parfémového vám udělalo radost?

20. srpna 2014 11:22
Offline slniecko admin
19547 příspěvků moje polička 04. srpna 2015 22:19

Nádielka z parfum-klik, vďaka Mirajo ...Yardley Royal Daisy, Lanvin White Notes, Mary Greenwell Plum a Ocean Dream v koncentrácii parfum!

A ešte ma pobavilo zistenie, že existuje firma, ktorá vyrába čistiace prostriedky v kolekciách podľa parfumácie, takže evidentne nie som jediný cvok na svete, ktorý v drogérii zlaďuje nákup saponátu s čističom na podlahy....

http://www.caldrea.com/fragrance/homekeeping/lavender-pine/

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 10. srpna 2015 13:00

Voňavá dcera. Slídila jsem za ní, co to na ní TAK nádherně v tom vedru voní. No. 4! Nosila ji už před lety, jako malý prcek a asi ji vymysleli pro ni.

Offline Tassia
447 příspěvků moje polička 10. srpna 2015 13:55

Un Jardin Sur le Nil - robí mi dnes spoločnosť a ja si ho v 35°C užívam - drží a drží a ešte aj osviežuje. Do tohto počasia je to paráda, lebo pri nižších teplotách v ňom niekedy mám aj trochu nepríjemné močarisko.

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 11. srpna 2015 23:36

Moje skromná shalimaří sbírka se dnes rozrostla o tuhle limitku EdP z roku 2008, po níž jsem dlouho toužila.

Dlouho jsem s koupí váhala, protože prodejce ji nenabízel zrovna levně, navíc byl z USA a u docela vysokého poštovného měl poznámku, že pošle FedExem, takže záruka oškubání na DPH byla jistá. Ve skutečnosti to ale nakonec prodejce poslal normálně USPS a i tenhle uvedl na obálku hodnotu, která se vešla do celního limitu, takže prošel vyclívací poštou bez problémů a pošťačka mi ho tak dnes doručila rovnou. Vůně je samozřejmě naprosto v pořádku.

Offline evik77
758 příspěvků moje polička 12. srpna 2015 00:07

Dvojnásobná radost.  Gratuluju. 

Offline Alena_In
671 příspěvků moje polička 12. srpna 2015 08:16
Reakce na wendulka:

Nádhera, gratuluji k takovému skvostu. Musíš být radostí bez sebe (teda já bych rozhodně byla). 

Offline Ayuri
669 příspěvků moje polička 12. srpna 2015 08:33
Reakce na wendulka:

Tak to je naozaj dôvod na radosť. Dvojnásobnú, keďže to nepreclili.

Pre túto nešťastnú DPH sa mi do nákupov z USA tiež veľmi nechce.

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 12. srpna 2015 11:30
Reakce na Ayuri:

Tak tohle byla už naštěstí byla poslední věc, kvůli níž jsem byla ochotná do toho jít. Teď už to raději hodně, hodně dlouho pokoušet nebudu.

evik77, Alena In: Ano, dvojnásobná. Díky.

Offline slniecko admin
19547 příspěvků moje polička 12. srpna 2015 11:39
Reakce na wendulka:

nádhera!

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 12. srpna 2015 18:44

dnes jsem v práci dostala velký polštářek naplněný čerstvě natrhanou levandulí ( o víkendu).

Vůně tak omamná, že jsem ho musela skladovat ve stole, autobus voněl, a te´d je cítit ze skříně.

Ách.

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 12. srpna 2015 18:47
Reakce na wendulka:

Ách................

Voní nějak jinak ? Cítíš rozdíl ?  A vůbec, cítíš mezi jednotlivými  "ročníky "  nějaké odlišnosti ?

Shalimar v domečku, nádhera. To je 50tka?

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 12. srpna 2015 19:59
Reakce na náťa66:

Díky. Jo, padesátka.

Na první počich mi jiný nepřipadá, ale v tomhle vedru se případné jemné rozdíly stejně ani zkoumat nedají. Až se počasí umoudří, tak se na to zaměřím a dám ti vědět.

slniecko: Díky.

Offline vanity
19 příspěvků moje polička 13. srpna 2015 14:33

Zabalila som jednej skvelej pani Juicy Couture, Viva la Juicy pre dcéru a k tomu nejaké odstreky a vzorku z poličky. Budem rada, ak si ich užijú a potešia.

Offline Evanilla
1212 příspěvků moje polička 16. srpna 2015 10:24

Dneska mi udělal radost parfémový sen  Šly jsme s mámou a s kamarádkou nakupovat nějaké oblečení a v obchodě měli čistý parfém Chanel No. 5 zlevněný na cenu jen něco málo přes tisícovku. To bylo radosti, okamžitě jsem nakupovala  (v téhle koncentraci jsem o něm loni vážně uvažovala). Škoda, že to byl jen sen; teď přemýšlím, jak si to vynahradit...

Offline barbucha blogger
35765 příspěvků moje polička 17. srpna 2015 11:10

Pise mi Daisinka z druhyho konce sveta, ze ma pro me http://www.parfumanie.cz/database/detail/shatha-al-oudh-rasasi.

Huraaa slaaava!

Elegantne korenena s drsnou ruzi... uz se nemuzu dockat!

Offline Hoolinkah
1641 příspěvků moje polička 17. srpna 2015 21:49

Po delším útlumu jsem si dneska večer vytahala všechno parfémy do obýváku na koberec a teď si je tu v klidu u kafe očichávám. Takový večery mi trochu chyběly...

Offline Hoolinkah
1641 příspěvků moje polička 17. srpna 2015 21:50
Reakce na barbucha:

Ha! Zrovna jsem si říkala, co by tomu řekli chlapi v kanclu, kdybych si to na sebe vzala do práce.

Zatím jsem nesebrala odvahu.

Offline barbucha blogger
35765 příspěvků moje polička 17. srpna 2015 22:57
Reakce na Hoolinkah:

Co blbnes? Kdyz na sebe nezvrhnes pul flasky, tak to nemuze nikomu vadit. Ba prave naopak!  Ja uz se tesim jak male decko!

A koukam na ten tvuj dnesni Ysatis - to taky prece neni zadna jemna vodicka, jestli si to dobre pamatuju

Offline Hoolinkah
1641 příspěvků moje polička 17. srpna 2015 23:41
Reakce na barbucha:

No tak to rozhodně není.

Na steroidový chypre už si snad zvykli (navíc, to mám až teď večer, přes den to byly Lutensovy pomerančový květy), ale tohle už by pro ně možná bylo opravdu trošku silný kafe.

Offline Alena_In
671 příspěvků moje polička 18. srpna 2015 10:29

Dnes poprvé zkouším Shalimar souffle a líbí se mi, dokonce jsem na něj už dostala kompliment. Musím se teda oprostit od toho, že má v názvu Shalimar, pro mě by stačilo jen Souffle, ale je to velmi příjemná vůně.