No, tak sa ku mne akurat uplne tematicky distala informacia, ze Amouage ma prevSK zavrety trh. So.
Ale tak svet nie je len Amouage, ich skoda.
Woody nadej umiera posledna!!!
Ale ja si myslim, ze sa to da postupne kultivovat.
No, tak sa ku mne akurat uplne tematicky distala informacia, ze Amouage ma prevSK zavrety trh. So.
Ale tak svet nie je len Amouage, ich skoda.
Woody nadej umiera posledna!!!
Ale ja si myslim, ze sa to da postupne kultivovat.
S dovolením spojím rovnou několik místních témat.
Co jste spotřebovaly? Diorellu.
Co jste si koupily? Diorellu!
Co vám udělalo radost? Spolupráce jerry při zmíněném nákupu, díky ještě jednou!!
Hotovo, děkuji za pozornost ![]()
barbucha ta holka z A. si tu moji zprávu dodnes nepřečetla... měla se ozvat po dovolené... snad je v pořádku... naposledy online 29.3.26 17:07
Rádo se stalo![]()
Ať si trhne. Ale za spolupráci děkuju i tobě, já jak nejsem nikde registrovaná tak vím prd ![]()
Udělala mi radost moje letitá sansevierie- tchynin jazyk, protože rozkvetla. Vůně je cítit hlavně večer, bílokvětinovka- něco jako tuberóza s trochou jasmínu, naštěstí střídmě.
Korsičanka Ahoj Miji:) Děkuji
Pomalounku polehounku se chci vracet mezi "živé" - jen je mi to trochu hloupé, asi jako když se vetřeš mezi skupinku bavících se přátel... Hrozně dlouho jsem nikam nepsala, nechodila - už si připadám jako z hrobu vstavší zombie:D
Verča už je "velká", opravdu to hrozně uteklo, ale ta pravá puberta ji asi ještě čeká
Ahoj moje milé děvče zlatý. Potvrzuju, utíká to někdy až moc. Jindy se to teda pěkně vleče. Já už jsem teď tak stará, že už se nevoním skoro vůbec. Radeji si uzivam vůně ze zahrádky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.