Jé, ty jsi v Paříži! Tak si to hezky užij a už se těším na recenze.
Co parfémového vám udělalo radost?
Díky, mám to v plánu
.
Príjemný pobyt, veľa energie, teším sa na recenzie a verím, že bude aj fotodokumentácia....![]()
Díky. Jo, cvakám poctivě![]()
.
Dnes jsem se zapomněla do práce navonět
, ale drahá kolegyně mi půjčila svůj Premier Jour. Bylo to fajn, ale moc mě to neuspokojilo
A tak jsem se po příchodu domů navoněla Mon Exclusif a jak se mi předtím nelíbil, tak teď, když se ochladilo, krásně mi voní. Já snad snesu i tu levanduli.
Já ho snad budu potřebovat.
potěšila mě wendulka a já už si vesele testuju nejnovější Byredo
(a ano, stojí za zkoušku)
Není to voňavé, ale voňavé to bude. Přišel mi krásný - zelený - kabelkový flakon. Jak dlouho já sháněla zelený
Jen byl trochu dražší vzhledem k poštovnému, kterého jsem si nevšimla. A mám objednanou kupu dalších z Ebay, třeba:

Navsteva Kravy
aka Cow Parfymeri.
Vybudovali tam oltar FM!

Bohuzel teda na ukor jinejch znacek, zmizely treba i Rosinky... ale zas tam maji od FM uplne vsecko (vcetne znackovejch pytliku na karticky s nastrikem
).
Shalimar čistý parfém.
Na včerejším srazu z gymplu jsem na něj sbírala jednu pochvalu za druhou a to jsem si myslela, že v kuřáckém prostředí nebude ani cítit.
Sice to úplně nevoní, ale radost mi to udělalo hned po ránu. Krásný článek a obrázky ještě hezčí : netrpeliva.blogspot.cz/2015/11/flakonky.html
Tak já přehodnotila nového Forda Femme.
Dost mi ho v práci chválí a při částečné aplikaci i na rukáv musím konstatovat, že po dvou hodinách ho stále cítím a okolí asi ještě více ( minule byl po této době fuč).
takže mám na něj slušně našlápnuto, víceméně už ho mám skoro koupený, jen si dopřeji dvě tři hodinky na rozmýšlení ( jen tak aby se zdravý rozum nažral
)
Hele tak pokud zdravý rozum prohraje a pořídila by sis po syslíkovsku celou stovku, tak já bych ti určitě odpomohla od odstřiku, pokud bys pouštěla
.
ráda popustím, jdu domů a budu objednávat, zdravý rozum se schoval,.srab jeden.
Hihi, stane se
.
Diky. Na odstrik nespecham. Zatim mam vzorek. Klidne bude stacit az na lednovem srazu. Zatim mam co nosit
.
těším se na pondělí, mají mi doručit očekávané balení...z Francie.
Určitě ho vyfotím, zatím to nechci zakřiknout.
Jupíí
Dnešní zásilka od domenicy, díky níž si konečně můžu splnit takovou menší tužbu od letošního léta a budu mít letošní Vánoce nejen shalimaří http://www.parfumanie.cz/clanky/tak-trochu-jiny-guerlain:a68.htm , ale i tématické
:

Je to paráda! Ale 80 g čaje, to vypiju tak za dva týdny, v mém případě by to bylo příliš krátké potěšení ![]()
No proto mám pro začátek jeden Shalimar a jeden Winter Delice, tak uvidím, jak dlouho vydrží mně a podle toho když tak doplním zásoby
, protože já jsem taky spíš zatížená na čaj.
Dívala jsem se na webu, že mají i parfemaci Modré hodiny, to taky musí chutnat skvěle...
Ten jsem v La Maison očichávala a ta parfemace mi u něj přišla nejméně výrazná, myslím ve srovnání se Shalimarem a Winter Délice. To se mi víc líbil čaj Liu, vážně voněl po aldehydech (nejsilnější parfemaci měl pochopitelně čaj LPRN
). Ale možná je to tím, že já osobně oolong moc nemusím.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články