To musela malá Brambůrka zírat, co všechno umí velká Brambůrka sehnat.![]()
A tu radost si dovedu představit.
To musela malá Brambůrka zírat, co všechno umí velká Brambůrka sehnat.![]()
A tu radost si dovedu představit.
Tak jsem dceři koupila tu Lolitaland a ona měla slzičky v očích
Protože miluje srnečky. A navíc se jí moc líbí i ta vůně a co hůř, mně se teda taky moc líbí. Tak mám povolení ji taky používat.![]()
Tak první "opravdický" parfém máme za sebou.
Odstrek Library Collection Opus XIV Royal Tobacco Amouage a týmto sa hlboko skláňam pred Zarokian Cécile, ktorá vytvorila takýto voňavý šperk. Som nadšená.
milacka Že? Taky se nám při zkoušení líbila:) Ale flakon bych nedala. S odstřikem jsi udělala dobře
A Cécile taky můžu![]()
Korsičanka pôjdem do väčšieho odstreku ako darček pre manžela, na ňom bude úžasne voňať, obľúbil si Forda Oud Wood, Amouage je ešte vyšší level, obe sú však krásne.
Luna To je tak krásné
!
Luna Sweet Potato Vy jste ale zlaté mamky![]()
Fleur
No mě hrozně překvapilo, jak byla dojatá.
Mě dnes udělalo velikou radost setkání s viktorka_od splavu
Moc jí děkuji za pokec a krásné dárečky ![]()
alibi taky dekuju, moc me to potesilo a rada jsem te videla!![]()
O víkendu jsem se velmi potěšila na workshopu s výrobou osobního parfému.
https://alibi-notes.webnode.cz/l/tvorba-osobniho-parfemu-s-janou-urbanovou/

alibi Ha, ta tvoje růže by se mi asi taky líbila. Mohla sis ji nechat? A jaké množství jsi vyrobila? Opět super článek a pro tebe, Li, určitě skvělý zážitek![]()
To se čte jedním dechem, díky za reportáž![]()
Korsičanka děkuji
mohla jsem si ji nechat, je ji 10ml a je intenzity velmi mírné, drží se hodně u těla. Pokud ji nespotřebuju a někdy se potkáme, vezmu ji sebou.
jerry bylo to skvělé. děkuji moc ![]()
alibi hmmm, tu ružu s lipou by som rada skusila...a prečo kombinovala isopropyl myristrat s kokosovym olejom?
slniecko protože jsem potřebovala doplnit množství a nevybojovala jsem správnou lahvičku :D
alibi aha, takže kreativita!
slniecko když to řekneš takto, zní to vznešeně :D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.