...tak dala jsem to, že mě to zaujalo, každý si z toho může vzít to, co ho osloví...
Co parfémového vám udělalo radost?
Miru tak jasné, samozrejme. Takže mňa oslovilo číslo 1, ostatné sú sure, akurát teda to s tým zápästím je také, no...ok, zlomíš vrchnú notu, takže sa ti skôr ukáže srdce...je to trochu škoda, ale ak parfém stojí a padá na hlave, tak holt...
Ale tá JEDNOTKA
!!!
A tie komentáre...![]()
![]()
idem si dať kávu...
...jako já z plno influ "rostu"!
Každý chytrý jak rádio, přitom mele hlouposti,
pak ti, co papouškují pár stejných vůní jako ostatní,
taky mě "fascinuje", jak nějakej mladej kluk či slečna "doporučí" thé best of na rande, držák nebo tu nejhorší vůní a když vidím, co má kolem sebe za flakony(=přehled mizivý...).
Ale jako téměř každé zboží si najde svého kupce, tak i každý influ má své stoupence, noo
(je fakt, že někdy z nějakého příspěvků uteču uprostřed. Prostě ho do konce nedám...)
![]()
slniecko bod 1 by mal každý napísať na tabuľu aspoň 100-krát.
![]()
![]()
slniecko Bod 1 je jasný!
U některých dalších jsem si říkala, že těžko bude výrobce radit "šetřete si to, moc toho nekupujte" ![]()
Mně se líbí, co říká Calice Becker - Trust your own preferencies.
...ano, to považuji za zásadní.!.
Můžu sledovat trendy, hrabat se v historii, číst kde co, ale základ je nosit to, co se líbí, vyhovuje právě mně.
A jestli to stojí pár stovek nebo tisíců, není podstatné. Jde prvotně o můj pocit.
(ono to platí o více věcech, třeba i o oblékání...)
..........
Téma napodobenin pro mě neexistuje.
Nekupuji si napodobeniny ničeho, ani vůní, ani hadrů.
Je to pod mojí úroveň a pak z plno dalších důvodů...
Na druhou stranu ale, je plno lidí, pro které jsou vůně nepodstatné(v tom dobrém smyslu slova), prostě nejsou středobodem jejich života a koupi si to, co jim zrovna voní. A jestli je to napodobenina nebo ne, až tak neřeší. Resp. kolikrát jsou rádi, že mají vůni, jež se jim líbí, ale za kterou by nebyli ochotni dát tolik, co stojí normálně a takhle ji mít mohou.
Chápu to. Respektuji.
Každý to má holt jinak.
(Já bych zas nedala hodně peněz třeba za brýle. Viz zde jiné téma...)
![]()
Miru Ono to chce trochu víc zkoušet a taky umět vnímat, co se mnou vůně dělá. Věřím, že spousta běžných uživatelů se vlastně nepotřebuje dostat za "voní hezky".
...jak si tak čtu složení vůní, tady nebo na eshopech, co bych si opět objednala za vzorky třeba(objevení nové vůně, připomenutí "staré" vůně, případný nákup),
tak jsem narazila na text pro vůni Rose Tonnerre na Ingredients a tam mají, že ta vůně "...vychází z kůže..."
A já, aniž bych to kdy předtím četla, mám ve své recenzi totéž..!
Tak to mě potěšilo teda velmi![]()
Měla jsem okrouhlé narozeniny a dostala jsem od přátel splněný parfémový sen: na mé poličce přistála Hesperia
.
jerry Děkuji ![]()
Fleur gratulujem k okrúhlym narodeninám a k voňavému darčeku. Hesperia je úžasná energizujúca vôňa, tiež po nej pokukujem a tuším si ma nakopla ku kúpe. ![]()
Fleur Všechno nejlepší, hlavně hodně zdraví a lásky!
Fleur gratulujem!!!
ja budem mat okruhle narodeniny o dva týzdne a este furt neviem, že čo...teda skôr vybrať si z napadov...
slniecko Díky! Těch parfémových přání je tolik, že bývá obtížné si vybrat
.
Fleur taky se přidávám ke gratulantům. přeju hlavně zdraví
slniecko Jé, chtěla jsem ti pogratulovat a napsat, že jsi ,,májové koťátko,, tak se u nás říká narozeným v květnu a ono za 14 dní už květen nebude. Ale určitě vinšuju hodně zdraví, dlouhá spokojená léta a mnoho důvodů k radosti!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články