Black Orchid Parfum -
je výborná jako bytový sprej!.
Drží se poměrně dlouho v prostoru a velmi příjemně kultivované voní
Black Orchid Parfum -
je výborná jako bytový sprej!.
Drží se poměrně dlouho v prostoru a velmi příjemně kultivované voní
jerry to ti musím napsat, já tu l'air du temps od tebe vyzkoušela až teď, nějak jsem neměla čas a zapomínala a jakoby jsem si byla nejistá a jen chodila občas čichat ke krabičce, pač má takovou zvláštní vůni, no nicméně jsem se tím teď nedávno nastříkala a nejen, že s mi to vážně líbí, ale hned jsem dostala na ní pochvalu ![]()
Ounz A protože je to moje oblíbená vube, tak z toho mám velkou radost.
Pobavilo ![]()

Ounz Tu mám moc ráda.
slniecko Sem s ní! ![]()
Outlands je doma, touto voňavou unikátnou esenciou parfumových zložiek poteším manžela k jeho jubileu 60 rokov a už teraz som presvedčená, že ho milo prekvapím. Outlands sa skutočne vydaril a rovnako aj môj nákup naslepo. 
...tak to je paráda!.![]()
Ty barvy flakonu, krabičky, jsou úchvatné!
Jsem zvědavá na mužovu reakci..?.![]()
Miru bude nadšený, tým, že je fajčiar (nechcem nikoho nabádať k fajčeniu) sa mu určité parfumy na pokožke krásne rozložia, Amouge Royal Tobacco je na ňom úplne iný ako na synovi. Každý sa pýta, čím vonia.
Outlands si občas požičiam, dnes som sa navoňala Coromandelom a cítim len Outlands.
milacka Áno, aj ja mám ten dojem, že parfémy s tabakom sa na fajčiaroch vyvíjajú inak. Rozmýšľala som, či to nie je jednoducho tým, že ostatné zložky v daných parfémoch musia ladiť s tabakovým tónom, tým pádom pochopiteľne ladia aj s užívateľom.
...tak jednak - na každém voní jednana ta samá vůně různě
(s menšími či většími rozdily, někdy dokonce extrémními rozdíly),
druhak - pach mladého těla a zralého těla, resp. kombinace parfému s jinak starým tělem má vždy jiné vyznění,
a nakonec - ano, pokud člověk kouří pravidelně a třeba i ne málo, tak jeho kůže má jiný oder než kůže nekuřáka, zrovna tak dech. Tělo je tím prostoupeno celé, čili pak i vůně reaguji odlišně
Sweet Potato já uź taky ![]()
milacka Gratulujem, balenie aj flakón krásny...![]()
Biely kvet ďakujem Jaruška![]()
...takže jsem normální...![]()
https://www.instagram.com/reel/DH0w7LAhIk7/?igsh=MWMyaHJmcDBhZGpzMQ==
Miru ...takže jsem normální...
Ano, ale ne do našich poměrů
. Toto udělali tuším v Jordánsku alias vnučce v parfumerii a nevyprala to z oblečení měsíc
Možná to video ještě najdu:)
Edit: Tak nenajdu, už je to pár let, ale psala jsem o tom tady určitě - psss od hlavy až k patě:))
Miru neviem, síce, čo je na tých radách kontroverzné, ale bod 1. by mal každý napísať na tabuľu aspoň 100-krát.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.