...objednala jsem si deset vzorků. Na mě nezvykle poměrně "zelených".
Potřebuju něco "lehkého", ale ukotveného dřevy či pryskyřicemi.
Tak uvidím, zda z toho vzejde i nový flakon...![]()
...objednala jsem si deset vzorků. Na mě nezvykle poměrně "zelených".
Potřebuju něco "lehkého", ale ukotveného dřevy či pryskyřicemi.
Tak uvidím, zda z toho vzejde i nový flakon...![]()
Miru ty a zelené? Prekvapuješ![]()
...no, začala jsem zelenou - Encelade
Já už začínám hledat všude, jen ať to není pitomý a drží to![]()
Miru No ale tam je i tonka a kůže, to zas není tak zelené, nešvindluj ![]()
!
Miru
Tak o Mandragore bychom se s Fleur rády postaraly samy...kdyby tedy ovšem byla k mání.
![]()
To je moje největší parfémová ztráta. Částečně (ale nikoliv podobným vyzněním, spíš jen atmosférou) mi ji supluje Pélargonium, ovšem není to ono, bohužel...
Stretla som dnes v parfumerii mamu s dcerkou, odhadom asi 10 ročnou, a tá mala triafala zložky ako majster Spelec ostrostrelec...uplne mi padala brada...z tej raz nieco bude!!!
slnieckoŠkoda, že se to nedozvíme
, když neznáme její jméno.
Jinak mě včera parfémově nesmírně potěšila akce s Ulrichem Langem ve Vavavoom
.
Fleur njn, ale začať sa pýtať cudyieho dieťaťa ako sa volá a tak by nemuselo byť úplne dobre pochopené...
Včerajšia akcia bola super!
...tak jsem si opět objednala vzorečky![]()
(a doufám, že aspoň jedna vůně mi bude pasovat k obrázku, který jsem si našla
)
Miru A co jsi objednala?
...tak jo, prásknu to.
Nic objevného. Ale
Apom MFK - v Ingredients se mi líbil...
...jenže mám obavy, aby to nebyla příjemná pudrovka bez výdrže a interesu
Oud Maracuja - asi už potřetí... ...potřebuju zjistit, jestli fakt bez něj ne/můžu být
Venenum Kiss - hlavně kvůli tomu, že ho dělal Quentin Bisch a jeho vůně mi vyhovují, a pak taky mě zajímá, jestli aspoň jedna vůně od Ex Nihilo bude na mně I N T E N Z I V N Í
Pearl Oud Kilian- zkouším už cokoliv, bez ohledu na cenu, kde se mi líbí složení. Protože prostě proto, jestli to bude držet
Safran Secret - alias vůně od Ingredients. Jako na ruce se mi líbila. Ale měla jsem pocit, že zmizela hned... Tak třeba se změnou názvu, bude jiná šarže/sklizeň![]()
a bude to lepší..?.
Miru Žádnou z nich neznám a moc ti přeju, aby alespoň jedna splnila tvoje očekávání!
Dekuju![]()
Miru Venenum Kiss byla celkem silná a držela, ale kdo ví, jaká je - a jak bych ji vnímala - nyní.
...tak jsem zvědavá...
Udělalo mi radost, že můj diplomant získal na Mezinárodní studentské vědecké konferenci 1.místo za flash-poster prezentaci ![]()
Je to krásná satisfakce za to, jak si na tom máknul, protože ten projekt byl od začátku "past vedle (iontové) pasti, py*o" ![]()
Lama_z_Lana gratulujem!!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.