Co parfémového vám udělalo radost?

20. srpna 2014 11:22
Offline Miru
16427 příspěvků moje polička 03. února 2026 06:23

...to se zatím nevíresp. objednala jsem si vzorky a jsou mezi nimi dvě novinky od Amouage

(Line 618, Remain)

- tak jsem zvědavá!.

Ne, že bych chtěla kupovat tak drahé vůně, ale jestli jsou poctivé, jestli mě překvapí kvalitou/i to by mi udělalo radost

Offline Fleur blogger
6797 příspěvků moje polička 03. února 2026 10:11

Miru Hm, Nathalie Lorson, ta umí plnotučné vůně. Ale kokosové mléko ve složení, tak to si s chutí pouze přečtu tvoji recenzi .

A rozumím ti, prostě člověk nepotřebuje hned všechno vlastnit, ale potěší tě to, že něco tak hezkého existuje a můžeš se z toho chvilku radovat. 

Offline Miru
16427 příspěvků moje polička 03. února 2026 10:22

Fleur 

...největší obavy mám u obou vůní z "opatrnosti"/přílišné jemnosti.

Kokosové mléko...

...hm, ta 618tka má parádní složení!,

když by to bylo hutně krémové(to kokos mléko), se stabilitou z guajaku a současně prachově vláčné díky heliotropinu s delikátním naovocnělým(měkce sytým švestkovým nádechem) zabarvením a se vzdušnou oblostí z kadidla, mohlo by to být kouzelné...

Offline chimaera blogger
90 příspěvků moje polička 04. února 2026 11:24

Musím se smát, když vidím dcerku, jak je unešená ze svých vůní. Počínající puberťačka, doteď byly vůně jen něco, co se dá pochválit mamince, ale sama je příliš nepoužívala.

Neminul ji ale poprask mezi vrstevnicemi kolem Sol de Janeiro, takže po vzorečcích dostala k vánocům a narozeninám nějaké ty flakony, a teď chodí do bytě, nosí si je po jednom jako kočka koťata a neustále uchváceně přičichává a raduje se z nich. A nejdůležitější ranní otázka už není "co si mám vzít na sebe", ale "které SdJ mám dnes použít"?

Offline jerry
10932 příspěvků moje polička 04. února 2026 11:31

chimaera 

Až jí časem nebude Sol de Janeiro stačit a bude chodit "lovit" na tvoji políčku, plynule se můžeš přesunout do vlákna "Co mě dnes naštvalo".

Offline Miru
16427 příspěvků moje polička 04. února 2026 12:22

chimaera jerry 

...nejraději mám fialový, pořizuji opakovaně

(zrovna jsem ho opět odklikla na notinu, mají slevy...)

Offline chimaera blogger
90 příspěvků moje polička 04. února 2026 13:07

jerry To už jsem tam patřila, když chtěla zahnat nějaký smrádek, a vystříkala místnost mým úpěnlivě šetřeným Climatem

Miru Ta je ta 59ka s fialkou, že? Taky se mi líbí:) Ani to Rio Radiance s tuberózou není špatné, ale to se doma líbí jenom mně.

Offline jerry
10932 příspěvků moje polička 04. února 2026 13:18

chimaera

Climatem? To si tedy uměla vybrat....

Offline chimaera blogger
90 příspěvků moje polička 04. února 2026 13:25

jerry No že jo? Takových flakonů okolo, a musí čapnout zrovna tento. Prý jí přišel nejvhodnější.

Offline Sweet Potato
39723 příspěvků moje polička 04. února 2026 13:30

Miru Remain jsem zkoušela v Ománu, počáteční kadidlo se mi moc líbilo, pak ale dost zesládla a hlavně nemile rychle zmizela.

Offline Miru
16427 příspěvků moje polička 04. února 2026 13:34

Sweet Potato 

...tak uvidím, co udělá na mně. 

Když jsem jukla na Tvoji poličku, zkus Line 618...

Offline Korsičanka blogger
13371 příspěvků moje polička 05. února 2026 10:20

chimaera Ahoj Chimérko, ráda tě tu vidím A ještě raději čtu - parádní recenze na Iris Silver Mist

A je neuvěřitelné, jak tvoje "maličká" rychle vyrostla...Správně na ni působíš

Offline chimaera blogger
90 příspěvků moje polička 05. února 2026 15:01

Korsičanka Ahoj Miji:) Děkuji Pomalounku polehounku se chci vracet mezi "živé" - jen je mi to trochu hloupé, asi jako když se vetřeš mezi skupinku bavících se přátel... Hrozně dlouho jsem nikam nepsala, nechodila - už si připadám jako z hrobu vstavší zombie:D

Verča už je "velká", opravdu to hrozně uteklo, ale ta pravá puberta ji asi ještě čeká

13371 příspěvků moje polička 05. února 2026 15:03

chimaera Nikam ses nevetřela, jsi mezi parfémovými přáteli, vítej!

Offline chimaera blogger
90 příspěvků moje polička 05. února 2026 15:51

Korsičanka Chybí mi objímací smajlík

Znovu mě baví psát, i když se mi pořád nevrací taková ta schopnost asociací při vnímání vůní (ISM byla stará recenze, ale ještě nikde v recenzích nebyla). Hodlám trénovat nos.

13371 příspěvků moje polička 05. února 2026 15:52

chimaera Hodlám trénovat nos.

Offline Miru
16427 příspěvků moje polička 05. února 2026 16:12

chimaera Korsičanka 

...jo, moc pěkná recenze

syrová...

(v tom nejlepším smyslu slova!)

Offline Jitka77
1871 příspěvků moje polička 05. února 2026 20:41

chimaera Taky tě ráda vidím

Držím palce, ať se asociace vrátí a přivedou s sebou nějaké další kamarády, o kterých zatím ani nevíš...

Offline chimaera blogger
90 příspěvků moje polička 06. února 2026 07:28

Miru Pane jo, teď mě budou sundávat od stropu jak héliový balonek:DD Děkuji, Miru

Jitka77 Já Tebe takyBylo to ošklivé období (a pořád je), ale prostě už potřebuji mezi ostatní (a milé:).

Offline jerry
10932 příspěvků moje polička 06. února 2026 08:14
Reakce na chimaera:

potřebuji mezi ostatní (a milé:).

​Tady jsi na správném místě - pobyt na Parfu je lepší než  psychoterapie.