Korsičanka Tak to na..re! K čemu je tedy pojištění? To snad fakt není možné!
Stěžovací parfémový koutek
Korsičanka Tak to držím palce a doufám, že se po té nedávné kauze s rozbitou pštrosí kraslicí chytnou za nos a nebudou dělat problémy.
Korsičanka no jasný. Podepisuju pořád. Moc dobře si vzpomínám, jakej byl problém, když jsem nemohla s tou rukou.
@Sweet Potato s rozbitou pštrosí kraslicí ???
Korsičanka
vida..
já reklamovala kdysi dávno pekárnu na chleba, která dorazila s rozbitým víkem, bylo to zjevný už při přebírání balíku na poště, takže jsme šli hned k vedoucí do kanceláře, sepsali.. a pak stejně odesilatel prostě poslal novou, z pošty se už nikdy nikdo neozval.
Korsičanka peklo![]()
Korsičanka Tak zatím jsi bezkonkurenčně největší parfémový smolař tohoto roku. Držím ti palce, ať se toho titulu co nejdříve zase zbavíš!
Korsičanka No potěš koště![]()
!
Fleur Smolař je adresátka, ta to řeší... Ale já ji v tom samozřejmě nenechám![]()
Korsičanka držím palce.
slniecko wendulka Fleur viktorka_od splavu Sweet Potato Dalia Děkuji za účast - týká se to nás všech. Ať víte, co může čekat odesílatele cenných psaní!
Chtěla bych vidět domenica , jak balí do dvojitého kartonu s nápisem "křehké" všechny medvědy
!
A mmch - ten flakon + obal a 2 odstříčky vážily přes 600 g!!!
Korsičanka to je mi moc líto.
mám pocit, že posílání flakonů se v nejbližší době raději vyhnu
alibi Já asi taky. Buď si kupující zaplatí drahé poštovné za křehké v balíku, nebo vozím jen do Prahy a do Brna![]()
Tak to je nemilé. Držím palce a doporučuji připravit si pádné argunenty.
Nechci to zakřiknout, ale za těch víc než deset let (to je hrůza, jak to letí) a stovky cenných psaní, posílaných na všechny možné strany, včetně zahraničí, došlo k rozbití flakónu a následné reklamaci, pokud si dobře pamatuju, dvakrát. V prvním případě vyřešeno bez debat a velmi rychle náhradou škody ve výši pojistného, v druhém to bylo nějak jen tak tak, ale nakonce taky ok.
Pokud posílám balík (do ruky nebo na poštu), tak už dávno ani nepřiplácím za "křehké" (oni s tím stejně nezacházejí jinak, než s balíkem bez tohoto označení). Ale zase, klepu... ok.
domenica a taky dokonale balíš![]()
domenica Taky se mi to ještě nestalo...navíc s flakonem, který byl z tak tlustého skla
Jsem zvědavá, jak to dotyčná vyválčí u nich na venkově. Poslala jsem jí i ten odkaz s pštrosím vejcem
A kdyby to neklaplo, budu si já stěžovat výš!
určitě... zrovna tady hodně záleží na konkrétních lidech, kteří případ řeší a na jejich výkladu pravidel. Takže dobrá argumentace může velmi pomoct.
Fleur Smolař je adresátka, ta to řeší... Ale já ji v tom samozřejmě nenechám
Myslela jsem i na tu patálii s Fordovým odstřikem.
Fleur Aha, tak ta se už vyřešila: po několika písemných výměnách o čestnosti obchodníka se Italka naštvala a vrátila peníze i s poštovným na PayPal mimo ebay.FF mi poslat výměnou za odstřik nechtěla:( A celý náš obchod stornovala!!!
Ale největší perla je zde:Už jsem v průběhu dopisování rozepsala negativ, když mi ho ebay zrušilo, že se v hodnocení nesmí používat vulgární slova! Zkoumala jsem, zda ZKLAMANÁ není v angličtině IMPERTINENTNÍ slovo
?
A pak mi to došlo: FUCKING (Fabulous) bylo přece to nemravné![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje