clothilde Slon je pecka, je úžasný. Chystám se na něj, odstřik už mám skoro pryč a je mi v něm moc dobře.![]()
Stěžovací parfémový koutek
Teda to mne těší, že můj milovaný Sloník zažívá takovou renesanci.
Luna ja si porad rikala , co to je ten Slon a koupila ho naslepo, jen podle recenzi tady. A jsem nadsena...
Dneska jsem sáhla po Iris rebelle a byla to chyba. Venku vlhko a kombinace kosatce s levandulí mi fakt nesedla. A vzpomněla jsem si, že i dřív mi jiné kosacovky ve vlhku nedělaly úplně dobře.
tina Ha, dobré vědět! Třeba to prozkoumat, mám ke kosatci ambivalentní vztah a počasí mě nenapadlo. Svádím to na spojení s různými složkami.![]()
U mě je to s kosatcem schizofrenní - Hiris mi sedne kdykoliv, jen do vlhka a deště moc ne. Zato Après L'ondée jedině do deště.
jerry Já Hiris bohužel cítím málokdy
, ale při větším nástřiku ho chválila i prodavačka v mase:) A Après L'Ondée vyzkouším v příštích dnech za deště:) Dík za tip![]()
jerry Korsičanka O Après L'Ondée snad říkají všichni, že je jako stvořená pro deštivé dny. Já ji bohužel vůbec neznám, ale poznala bych ráda.
Stěžuju si po nějaké době zas na DPD a čert ví, koho!!! Poštu?
1) Že DPD dodává zásilku z Francie mi musel zjistit Francouz/odesílatel. Žádná sms ani mail a večer zpráva na 17Track francouzsky(!!!), že mi zásilku NĚKDO nemohl doručit - prý jsem nebyla doma - A BYLA!!! Kromě toho jsem si prý JÁ přeložila na zítra
Strávím půl dne u okna???![]()
2) O druhé zásilce mi pro změnu napsal 17Track, že byla vrácena vyměňovací poště asi poškozená, ZTRACENÁ!?! a po dlouhém telefonování a mailování SNAD něco zítra doveze pošta!!!
Omlouvám se za vykřičníky![]()
Korsičanka tak snad obsahy balicku budou stat za ty peripetie a dockas se jich
Korsičanka DPD je poslední dobou bezkonkurenční. Bezkonkurenčně nejhorší. Objednávka z GB dorazí do Česka během jednoho dne a pak to schvátí DPD a začnou problémy. Zmatlají adresu - Ulici a čp narvou do jednoho chlívku, takže "nemají" čp a "nemůžou" doručovat.
Korsičanka soucítím s tebou![]()
alibi Díky![]()
Sweet Potato Přesně! Dám jim ještě hodinu a pak budu tlf bombardovat kurýry.
Korsičanka Držím palce.
tina Lehká pomoc, můžu poslat vzorek, jestli chceš.
rozarka to bych byla moc ráda
tina Napiš mi SZ s adresou.
Sweet Potato Díky za účast., ale
1. kurýr už u nich není, čemuž se nedivím a 2. je nedostupný. Stojím u okna ve 3. patře jak tydýt a může to trvat ještě 2 hodiny:(((
Debilní roušky, blbej koronáč. Mě už ani netěší se navonět - já nic necítím, okolí nic necítí - no nejsou to vyhozený prachy?
Já teda okolí cítím hele. Mi přijde, že všichni, kdo nějakou vůni používají, kvůli těm rouškám přitvrdili
. Ale jako nevadí mi to, pokud to není vyloženě nějakej lacinej čpavej dryják.
Doma, to jo - ale člověk se voní i pro okolí, že jo. Ani se mi nechce nic kupovat, k čemu?
Já bych si i něco koupila, jenže kvůli pracovnímu tempu za poslední dva týdny nejenže nestíhám zkoušet, já se kolikrát nestíhám ani navonět, jsem se přistihla
.
U mě dřív věc nemyslitelná
.
wendulka Tak to je vražedné pracovní tempo, když se ani nezvládneš navonět
! Mysli na to, že máš zodpovědnost vůči poličce, přece je nenecháš zkazit
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“