Stěžovací parfémový koutek
Fleur Mysli na to, že máš zodpovědnost vůči poličce, přece je nenecháš zkazit
.
![]()
Už se snažím být opět parfémově zodpovědná![]()
.
wendulka Všimla jsem si, že jsi tu méně. Tak se neznič a pěkně flakónky všude. Když zapomeneš, tak vytáhneš něco z kabelky nebo budeš mít v práci. Já jsem zjistila, že mám problém s tím, že se v práci převlékám. Navoním se na cestu a za 20 minut to v práci sundám. Občas si to hodím rovnou do kabelky a občas ne. Stejně ráno v narvané šatně bych všechny akorát naštvala a potom už kolikrát zapomenu.
No říjen bude nejspíš taky výživný, jelikož nám odchází jedna kolegyně a zatím za ní není náhrada, tudíž budeme muset její práci nějak pokrýt
.
Jsem urvala akorát dva dny dovolené, které jsem původně plánovala využít na výlet do Brna, ale to bohužel padlo, tak ji využiju jinak.
Tak uvidíme.
No přesně. Převlékání je mor
.
wendulka chápu tě. Taky bych tomu u sebe nevěřila, že se někdy zapomenu navonět a stačil skoro 3měsíční HO a bylo to. Ráno jsem zapla noťas a už se nezastavila. I z pyžama jsem se převlékala často až odpoledne. O prázdninách jsem chodila do práce, tak jsem opět nezapomínala. Teď 2 týdny HO kvůli nachlazení a zase se nevoním. Ale teď mně to stejně dráždí na kašel, tak to ani moc nejde.
Paris home office je na voneni se pohroma ![]()
Mam sice zavedenej system, abych neskoncila s image totalni vagus, ale stejne inklinuju spis pouzivat obyc/nenarocne vune nebo zkouset vzorky.
Tak to já se hodlám vonět jak o život, home office nehome office. ![]()
(např. zanzibarská vanilka není žádné velké drrrrama, ale lahodná je!)
Za normální situace s sebou poctivě tahám flakony...
A v práci mám pro každý případ něco trvale nasazeného. Vlastně jsem se letos zapomněla ráno navonět jen jednou... a byla jsem pak pěkně nesvá.
andry no, manžel na jaře přejmenoval home office na homeless office... to by odpovídalo
Ale to je pěkné... ![]()
Fleur není HO jako HO.
U mě to všechno trvá déle. To, co se v práci vyřeší mezi řečí, to teď přes emaily, cally, meetingy. A když do toho ještě zlobí připojení...
Fleur no ja bych si hlavne furt cichala k rukam, coz se mi mezi lidma uplne nechce ![]()
Paris To je asi všude stejné
; já si jen pochvaluji ten čas ušetřený tím, že se nemusím nikam přesouvat.
teena-s Stačilo napsat, Týnko, trošku ještě ve vzorku mám. A po víkendu můžeš mít u vás:)
teena-s Beru! Napiš do SZ ještě o něco, jedeme k dětem v so:)
A taky musíme vylepšit zadávání adresáta zmínky, jestli bude tvůj přístroj ochotný spolupracovat
, takhle nechodí upozornění
A já si postěžuju tady!!! Napsala jsem dlouhý liebesbrief Fleur a omylem ho smazala!
Blbej pracovní počítač! A aby ta stížnost byla více parfémová, tak v nabídce Ingredients nemají Ylang 49 od LeLabo a já jsem chtěla vzoreček, páč mi strašně při zkoušení voněl. Tak.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“