slniecko tak inak ani vedomosti o parfumoch. By som sa teda od vas nieco priucila
ani tie. Väčšinou to prebieha tak, že kukneme 1-2 niche parfumérie, posedíme si, najeme sa, kecáme (o všetkom možnom) a popritom zisťujem, čo na kom ako vonia.
slniecko tak inak ani vedomosti o parfumoch. By som sa teda od vas nieco priucila
ani tie. Väčšinou to prebieha tak, že kukneme 1-2 niche parfumérie, posedíme si, najeme sa, kecáme (o všetkom možnom) a popritom zisťujem, čo na kom ako vonia.
slniecko tak to vyzeraakobsuper den
...to s Tebou NAPROSTO souhlasím!.
Ke všemu - je to určité, nádherné období..., takže pro mě nezapomenutelná vůně...![]()
Jenže už se nevyrábí. To je pro mě jediná parfémová tragedie. Bez přehánění.
Ovšem tato verze z roku 2014 je její čestnou "náhradou".
Janulik03 To si piš! Všechny se na setkání dlouho těšíme![]()
slniecko tak to vyzeraakobsuper den
Počuj, vzhľadom na to, že som z minulého Brnianskeho stretka išla vďaka vlastnej mimoriadnej šikovnosti a orientačnému talentu do Bratislavy cez Otrokovice a Nové Mesto nad Váhom, tak ak chceš, na najbližšie Ťa môžem vziať.
Ale vyžaduje si to istú, ehm...flexibilitu...a nekonvenčnosť....čo sa požadovanej trasy týky, tam totiž neviem nič zaručiť
.
slniecko vyhliadkove jazdy milujem. Tvoju ponuku prijimam ![]()
Nechceš to vzít někdy rovnou přes Prahu? ![]()
Po dlouhé době jsem obdržela kompliment na vůni. Při čekání na přechodu od pána stojícího vedle mě. Moc mě to potěšilo.
Lenka22 Chance Eau Tendre ![]()
Dalia jdu si jí proklepnout:-)
Lenka22
... já ji dnes poprvé vynesla mezi lidi, nikdy dřív jsem ji nenosila, a hned takové pozitivní ohlasy. Udělalo mi to opravdu velkou radost.
Dalia To se nedivím, to potěší :-)
Tak dior sa paci vsetkym
asi mam novu vonu ktoru milujem. Dakujem Daridari ![]()
Janulik03 To ma teší, že Ti robí radosť
. Myslím, že je to vôňa, ktorá okoliu nevadí a takmer väčšine sa páči - aj keď pre nosenie mojich vôní toto nie je rozhodujúce.
Dnes jsem se musela smát a vzpomněla si na Renusatko. Čekala jsem v nemocnici na ultrazvuk spolu s dvojicí nepřizpůsobivých v prokouřeném oblečení a dvěma sraršími (cca 80?) pány. Vyšla sestřička, pohladila mě po paži a pronesla:"Tak to tu máme konečně voňavé, paní nám hezky provoněla celou chodbu." Směs EDP a č.p.BR 540
Od dědečků jsem atak neočekávala
... a mladý pár to naštěstí nepochopil.
Poučení: příště do nemocnice jen 2 střiky mé signaturní ![]()
Korsičanka
Taky mě potěší každá voňavá pacientka, moc jich není.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.