Evanilla Kdybys náhodou chtěla, tak 30 ml ze svých zásob nabízím k prodeji. Mám "jednatřicítky" hodně.
Komplimenty
Dalia Děkuji, ale budu nejspíš potřebovat celý flakon, až mi dojde toaletka. Ta vůně má u mě tak výsadní postavení, že se s odstřikem nespokojím
Tedy pokud na to bude finanční situace, možná nabídky ještě ráda využiju ![]()
Evanilla Dobře.
A jak vnímáš verzi EdP? Zdá se Ti hodně jiná oproti toaletce?
Dalia Zatím jsem zkusila jednou a mám toho na sobě víc, tak přesně nemůžu říct. V nejbližších dnech provedu srovnání - každou na jedné ruce. Takhle nahrubo se mi zdá, že je to stejná vůně, ale jde rovnou do drydownu, chybí tam úvodní svěže citrusová fáze. Což je škoda. Po rozvonění mi ale přijdou stejné. A to je pro mě asi zásadní ![]()
Evanilla Ten krásný osobitý úvod mi u EdP chybí.
Dnes návštěva kanclu a šéf, že prý voním, nějaké kytky... (beru to jako kompliment) Joop Femme. ![]()
Panenka Taky jsem ji teď nedávno zase vyndala. Pořád je krásná, tak jsem raději rovnou doplnila zásoby.
Emi Poslední flakon, co jsem koupila, je stovkový...![]()
Panenka
Můj taky
Panenka Ha, už jsem zapomněla, jak voněl. Přines, prosím, ovonět:)
Fleur No vidíš, zrovna včera jsem přemýšlela, jestli se ta vůně nějak změnila. Nosila jsem ji s oblibou před spoustou let a připadala mi tehdy hrozně výrazná a průrazná :-) ale teď ji vnímám spíš jako poměrně krotkou a velmi ženskou vůni. Nehceš poslat trošku z nového flakónu a porovnat to s archivní verzí?
Korsičanka Píšu si do kalendáře, tak snad to nezapomenu.
Odnesla jsem kolegyni vedle do tridy opravene diktaty a kdyz jsem odchazela, slyim za sebou: "Stuj! A ted mi okamzite rekni, cim to vonis. To je nadherny!" Byl to Portrait.![]()
Luna A řekla jsi? ![]()
Dalia Ne, jim by to nic nereklo! Pracuju na takove vetsi dedine!![]()
Desetiletá dcerka mé sestřenice si moc pochvalovala, jak hezky jsem prý provoněla auto.
Může za to Lou Lou.
Dnes jsem dostala dva komplimenty v kavárně na Marockou poušť. Napřed mi ji pochválil pan majitel, když mi přinesl kávu, že mám krásnou a strašně netradiční vůni a hned se přidala paní od vedlejšího stolu, že už dobu přemýšlí, co to může tak vonět, ale parfém jí prý nenapadl. Té jsem potom nabídla i vyzkoušení, protože se hodně zajímala
. V teple a se sluncem nemá chybu.
Renusatko to sú veľmi pekné komplimenty!!!
Renusatko Taková pochvala potěší! A kdepak je kavárna s tak osvíceným majitelem?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje