Renusatko No ovšem tomu říkám podnik!![]()
Marocká poušť je boží, brousím si na ni kosu už dlouho, šak víme...
Renusatko No ovšem tomu říkám podnik!![]()
Marocká poušť je boží, brousím si na ni kosu už dlouho, šak víme...
Fleur Kavárna je mimobrněnská. Byla jsem donucena vyřizovat něco po úřadech ve Svitavách
. Jinak by to bylo ideální na srazy, jen daleko.
Renusatko Škoda; kavárník oblibující parfémy by se vskutku hodil.
Dnes pochvala od šéfa na Grand Soir... a to jsem si říkala, jestli to s výběrem vůně nepřeháním při tom celkem teplém počasí...![]()
...celkem dost mi chválí
Modern Muse Nuit
...je zvláštní, ta vůně. Někdy mi připomíná QVLP říznutý Alien Absolu, někdy Good Girl Carolina Herrera. Je fakt dobrá...
...jo, a k tý vůni mám vlasy nějak takhle:

Miru Vlasy dobrý![]()
Miru Musí ti moc slušet! S QVLP má společný ten heliotrop, také to tam cítím.
Dnes nečekaně pochvala od jedné klientky na Caftan (Yves Saint Laurent), že prý krásná vanilková vůně
.
Moje doktorka na ušním mi pochválila vůni,že něco tak pěkného už v ordinaci necítila dlouho. NIN-SHAR z darovaného vzorečku.
rozarka To byl zasloužený kompliment, Nin-Shar je v horku moc krásná.
Fleur To je
,dík.
rozarka no tak uz vim, co si dnes vecer vezmu na kafe.![]()
Korsičanka No ja jsem Nin Shar nemohla ani videt, pomerne dlouhou dobu, kvuli te barve...![]()
Pritom je to moje "signature niche.
"
Luna Chápu
Ale vím, že ti moc sluší![]()
Dnes mě na uvítanou objala kamarádka, zavětřila a pronesla, že krásně voním - Anonimo Veneziano. ![]()
Dnes jsem po delší době provětrala Ormonde Jayne Ta'if a potěšila pochvala, co že je to za krásný parfém![]()
zdensy Na tu jsi sklízela komplimenty vždycky, viď? ![]()
Já nosím od včerejška Kismet a pochválilo mi jej několik lidí (i cizích).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.