Biely kvet Magda Ano, protože je to zřejmě vůně mladé generace:) Všichni mladí si ji všimnou a pochválí![]()
Komplimenty
No mně ji pochválila kamarádka, jsme obě 50+ ![]()
Magda Tak to jste mladé, ne? Alespoň podle mě![]()
No já se mladou cítím a nikdy tomu nebylo jinak! ![]()
Biely kvet Magda Ano, protože je to zřejmě vůně mladé generace:) Všichni mladí si ji všimnou a pochválí
To si ma potešila, že vôňa mladej generácie...![]()
![]()
Biely kvet Mně Ganymede chválí vždy všechny mužova dospělá vnoučata, zatímco k ostatním mým vůním přistupují víceméně skepticky
... nebo o nich hovoří jako o "příliš silných" ![]()
V pátek mi na kurzu v Brně několik skvělých žen se srdcem, dušì, inteligencì a stylem pochválilo BeauFort Terror&Magnificence...že prý uklidňujìcì orientálnì vůně. Aneb můj prvnì happy niche...tedy bez krabatého nosìku a zvednutého obočì![]()
Woody Gratulace veliká, Beauforta já taky můžu![]()
Hatria neustále generuje pochvalné komentáře.
Vzpomínám si, jak mi Madalina (z Jul et Mad) vyprávěla, že při testování vůně Néa se všichni lidé bezděčně usmívají, což podle ní způsobuje med. Hatria má také ten regresivní medově karamelový tón (ale není vysloveně gurmánská) a je fakt, že mi ji chválí i lidé, kteří si jinak vůní příliš nevšímají.
A je tu samozřejmě výjimka, někteří už tuší: pochopitelně jediný člověk, jemuž nejde pod nos, je můj manžel
. Až narazím na vůni, která se mu bude opravdu líbit, tak prodám celou poličku a zůstanu už jen u ní. Ale do té doby prostě musím hledat a zkoušet
.
Fleur Toto tvé/Madalino zjištění budu muset vyzkošet s Guerlainovou Tobacco Honey![]()
Takže vlastně děláš vše pro manžela![]()
jerry No jasně
.
Můžu Ganymed koupit synovi 30 let? Moc vůní zatím neměl..ale teď že prej jo.
Lenka22 jasné, to je krásna vôňa
Lavande Molinard schytal pár pochval!
Mám radost.
Moje brzy 86letá slovenská babička, která se na vsi ještě narodila do chaloupky, kde byla v kuchyni udusaná podlaha, mi pochválila I-III Russian tea. Že je to zvláštní a krásná vůně.
Luna na tu jsem se dívala v Bloom perfumery, měla jsem chuť ji vyzkoušet, ale snažila jsem se neuhnout z cesty a koupit si opravdu jen to, pro co jsem přišla. Jaká je vyzněním??
marieu ...No je taková uklidňující, díky vanilce vyznívá trošku pudrově, lehce dřevitá, jako levandulový stonek. Mně se moc líbí a myslím, že je dobře udělaná.
Ráno se probudíš do slunečného dne, slunce vyhřálo suchovou dřevěnou podlahu, dáš si levandulovou koupel, kávu s levandulovou makronkou a máš celý den jen pro sebe. Tak taková je.![]()
![]()

Luna budu muset vyzkoušet obojí- parfém i celý den pro sebe ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje