Komplimenty

09. srpna 2014 04:19
Offline tina
6232 příspěvků moje polička 10. prosince 2023 22:57

marieu Tak včera jsem na Russian tea sbalila na koncertě sympatického chlapíka (nebo možná na tanec??)? V zimě a hlavně do mrazů je to moje must have vůně. Vůně ke kašmírovému svetru, stejně jako třeba Bottega Veneta je pro mě vůní ke křiváku...

Offline marieu
5126 příspěvků moje polička 11. prosince 2023 18:19

tina ke křiváku nemám (řekněme zatím), ale přesně do zimy jsem si Russian Tea pořídila. A do ještě třeskutějšího mrazu Under My Skin od Bianchi.

Offline marieu
5126 příspěvků moje polička 10. ledna 2024 09:34

Dnes dvojí pochvala v práci na Under My Skin. 

Online Fleur blogger
6779 příspěvků moje polička 12. ledna 2024 07:06

marieu To považuji za vzácný kompliment, je to přece jenom poněkud náročnější vůně.

Já v posledních dnech byla chválena za Gucci Guilty Absolute, ale to je vcelku líbivý mainstream, takže to mě moc nepřekvapilo.

Offline Miru
16206 příspěvků moje polička 12. ledna 2024 07:24

marieu Fleur 

...no, náročnější bych spíše tu vůni viděla jako na nošení, resp. není pro každého.

Ale téměř, vlastně úplně každý mi ji chválil...

(a taky jsem ji zkusila rozstříknout do ložnice a nechává ve vzduchu velmi příjemný odér, zbavený pryskyřic a event. vintage tónů...)

Offline marieu
5126 příspěvků moje polička 12. ledna 2024 15:51

Fleur Miru zvláštní- mě ta vůně připadá poměrně dost "vstřícná" jak pro nositelku, tak pro okolí. Zvlášt v tomhle období/mrazech. Nebo už jsem toho taky trochu nazkoušela, aby mi nepřišla přespříliš naročná.

Offline salvia
příspěvků moje polička 12. ledna 2024 17:12

Kolega usazený nově v mé kanceláři, nejen zvládl, ale i pochválil Opulent Oud, kolegyni chválil 67 Artemisia.

Těžko říct, jestli se snaží, nebo je zdvořilý. Ideálně obojí.

Pro klid v kanceláři jsem ho už počatkem týdne varovala, že musí hlásit, co mu nelibo. Jsem přece tolerantní a ochotná vytvářet příznivé pracovní prostředí. ...Ale mezi námi, jestli jich nahlásí víc jak pět (no dobře, na polici včera přibylo, tak sedm), přesadím ho .

Online Fleur blogger
6779 příspěvků moje polička 12. ledna 2024 18:33

salvia To je rozumný přístup. Já naštěstí už roky sedím sama, ale stejně se kolegů pro jistotu také průběžně ptám (Ambre Ěternel, Nuits a L´Heure Bleue už do práce na základě některých reakcí raději nenosím).

Offline jerry
10887 příspěvků moje polička 12. ledna 2024 18:47
Reakce na salvia:

​Nebo se mu ty vůně fakt líbí - zrovna tyhle dvě jsou opravdu pěkné. 

Offline salvia
příspěvků moje polička 12. ledna 2024 19:01

Fleur Pravdu díš... stačí, že je otravuji prací, že.

Takhle mi u kolegyně neprošly 24 Faubourgh, Kobako, Cabochard a La Baiser du Dragon! Tedy samé krasavice .  Naštěstí pracovní morálka nebyla právě její silná stránka, takže tohle už řešit nemusím.

Online Fleur blogger
6779 příspěvků moje polička 12. ledna 2024 21:16

salvia Přímo klasické krasavice! Cabochard tedy nesklízí jásot ani v mém okolí, nejčastěji ho tedy používám, když chodím ven s pejskem.

Offline salvia
příspěvků moje polička 12. ledna 2024 21:20

jerry Ano, to jsou. A krom toho, kolega má doma všechny ostatni tvory ženského pohlaví (vč. fenky). Ze zkušenosti vím, že to muže naučí komplimenty ventilovat.

Offline salvia
příspěvků moje polička 12. ledna 2024 21:24

Fleur To jsme se nějak propadly do pohaněných vůní. Člověk je OT, ani neví jak.

Offline Biely kvet
4141 příspěvků moje polička 13. ledna 2024 07:29
Reakce na salvia:

Kolega usazený nově v mé kanceláři, nejen zvládl, ale i pochválil Opulent Oud, kolegyni chválil 67 Artemisia.

Pro klid v kanceláři jsem ho už počatkem týdne varovala, že musí hlásit, co mu nelibo. Jsem přece tolerantní a ochotná vytvářet příznivé pracovní prostředí. ...Ale mezi námi, jestli jich nahlásí víc jak pět (no dobře, na polici včera přibylo, tak sedm), přesadím ho .

Offline marieu
5126 příspěvků moje polička 18. ledna 2024 17:39

Dnes prvně v roce Ganymede a hned pochvala. Navíc pozdě odpoledne, kdy už jsem necítila závan ani při pohybu. 

Online Fleur blogger
6779 příspěvků moje polička 19. ledna 2024 06:54

marieu Ganymede si to fakt zaslouží (a ty taky).

Offline Kočka_toulavá
356 příspěvků moje polička 19. ledna 2024 07:35

@marieu Ganymede v pracovnom prostredí okamžite vyhral! Nejdem si ho kupovať, ale u kolegov a klientov okamžite zabodoval. Nech sa dobre nosí.

Offline marieu
5126 příspěvků moje polička 19. ledna 2024 10:00

Fleur Děkuju! Šířím dobro (komplimenty) dál- na vůně, oblečení, vlasy... strašně moc pacientek je tím zaskočeno, vůbec to nečekají.

Kočka_toulavá koupila jsem bleskově před rokem v Ingredients- přišla jsem, vyzkoušela, zaplatila a odešla. Od té doby sbírá kompliment téměř pokaždé, co ji vezmu...

Offline Biely kvet
4141 příspěvků moje polička 19. ledna 2024 10:12

@marieu Ganymede v pracovnom prostredí okamžite vyhral! Nejdem si ho kupovať, ale u kolegov a klientov okamžite zabodoval. Nech sa dobre nosí.

​Máš pravdu, aj u nás v kolektíve boli z neho unesení, v priestore vonia nádherne.

Offline Kočka_toulavá
356 příspěvků moje polička 19. ledna 2024 10:40

@marieu Tiež to tak robím. Ono to pritom tak vylepši deň, mnoho žien sa úprimných a vobec ak nejakých pochvál málokedy dočká.

Biely kvet