V průběhu týdne několik pochval ,od pacientů i kolegyň, na Covet od S.J.Parker. v létě mi moc nevonel a teď je moc pekny.
Komplimenty
Včera mne jeden patnáctiletý chlapec pochválil, že voním jak trdelník.
(Blackmail od Kérosene)
Sweet PotatoJe hezké, že si patnáctiletý hoch vůbec povšimne nějaké vůně a dokonce ji pochvalně komentuje.
Na druhou stranu se přiznávám, že tyhle kulinárně zabarvené komplimenty ve mně naopak vyvolají spíš hrůzu; sama rozhodně nechci vonět jako cokoliv k jídlu. Pamatuji si, jak jsem kdysi kvůli komentáři u lékařky, že jsem jim hezky provoněla ordinaci, jak kdyby se tam peklo vánoční cukroví (L´Occitane, limitka Miel et Citron), tu vůni odložila
.
Fleur U Blackmailu jsem to nečekala, no.
Ale furt dobrý, včera večer Le Participe Passé a muž, že prý tu voní žehlicí prkno!
Sweet Potato
to je teda ještě lepší .
Sweet Potato Já bych kladla důraz na přísudek. Jestli, řekl voní, tak to je dobré. Lidi mají ledasjaké preference, že? Kdyby konstatoval, že je cítit,
už bych se zamýšlela.
Fleur Aj ja to takto vnímam, keby mi niekto povedal, že voniam ako trdelník, nebrala by som to ako kompliment. ![]()
Sweet Potato No ale to má skvělý postřeh a čich; tam je opravdu cítit trochu jakoby rozžhavený kov (já tam tedy cítím i punč a perníčky, takže nic pro mě
).
no ale čo iné ako myšlienky na jedlo sa dá očakávať od 15-ročného chalana? Tam by som sa zarazila, len ak by to prirovnal k octovým čipsom...
Sweet Potato žehliaca doska ![]()
Fleur Biely kvet
no ale čo iné ako myšlienky na jedlo sa dá očakávať od 15-ročného chalana? Tam by som sa zarazila, len ak by to prirovnal k octovým čipsom...
![]()
Fleur No, ještě říkal něco o pálících se vlasech. Zlatej trdelník. ![]()
Komplimenty na sladkosti mi nevadí, protože já ty gurmánské vůně většinou z toho důvodu nosím, že mi připomínají něco dobrého![]()
Renusatko Tak tady bude možná mezi námi rozdíl i v tom, že já ty sladkosti ráda konzumuji, takže jsem dostatečně saturovaná a už tak nepotřebuji vonět.
Fleur Já je i ráda sladkosti konzumuji a celkem ve velkém. Každý to má jinak a má rád jiné vůně. Já těch jedlých gurmánek mám nejvíc a nesladké vůně mi často nesedí a asi proto mi je ani nikdo moc nechválí. Přitom jsem kdysi, při příchodu tvrdila, že jedině svěženky.
Teď třeba o víkendu jsme šli na ples a všechny komplimenty sbíral muž. Na Amouage Interlude. V Boltu, od kamarádů a prý i barmanky. Bylo úplně jedno, co mám já.
Renusatko Určitě jsi mu ji ale koupila/navrhla ty, tudíž tě to může těšit![]()
Korsičanka Jistě
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje