Komplimenty

09. srpna 2014 04:19
Offline Fleur blogger
6779 příspěvků moje polička 28. května 2024 19:42

S potěšením konstatuji, že se mi rozšířil rejstřík vůní, které mají pozitivní ohlas v práci: Terrasse à St. Germain, Rrose Sélavy (ideálně obě zkombinované) a dnes i CdG 2!

Offline viktorka_od splavu
48869 příspěvků moje polička 28. května 2024 20:43

gratuluji a tu kombinaci bych teda moc chtela vyzkouset!

Offline Korsičanka blogger
13327 příspěvků moje polička 28. května 2024 20:52

Fleur Též blahopřeji- i k úspěšnému layeringu!

viktorka_od splavu Máš recht-Rrose Sélavy na mně vyzněla moc silně a Terrase moc zeleněTakže by z toho mohla vyjít dobrá kombinace

Offline viktorka_od splavu
48869 příspěvků moje polička 28. května 2024 20:55

Korsičanka mne se prave obe moc libi, takze navrstvene by mohly byt genialni

Offline jerry
10887 příspěvků moje polička 29. května 2024 17:31

Fleur 

Někdy mají obecně pozitivní ohlas vůně, u kterých by to člověk nečekal - a někdy naopak "sázka na jistotu" se s pochopením neshledá:
Máme to těžké

Offline jerry
10887 příspěvků moje polička 21. června 2024 13:59

Ad předchozí můj příspěvek - minulou sobotu na svatbě neteře jsem vytáhla L´air du Temps. Nečekala jsem žádné ohlasy, ale vůně se mi zdála vhodná ke slavnostní příležitosti. 

A ejhle, ony padaly komplimenty - jedné svatebčance jsem objednávala v eshopu ještě na svatbě

Offline slniecko admin
19333 příspěvků moje polička 21. června 2024 15:21

jerry tak TO je ale totálne najúprimnejší kompliment

Offline jerry
10887 příspěvků moje polička 21. června 2024 15:35

slniecko 

Taky z toho mám radost - mám holubičky moc ráda a není to žádná "babská vůně". 

Offline Fleur blogger
6779 příspěvků moje polička 23. června 2024 09:29

jerry Tomu se říká úspěch !

Offline salvia
příspěvků moje polička 15. července 2024 20:55

Od dvou kolegyní jsem dnes na jednání ulovila pochvalu, skoro bych řekla "na kvadrát":

"Ty dneska zase tak krásně voníš."

Od jedné z nich pravidelně lovím pochvalu na Bottega Veneta. Dnes to byla Dune.

Offline marieu
5126 příspěvků moje polička 05. srpna 2024 15:09

"To voní", pravila malá. A měla pravdu- Infusão Botânica pd Granado Perfumes. Jsem celkem smířená, že mě pochvaly od dospělých víceméně míjí...

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 05. srpna 2024 15:27

marieu To je nejkrásnější věta od dítěte: maminko ty krásně voníš.

Offline Tak Betty
5959 příspěvků moje polička 05. srpna 2024 20:29

salvia Dune, před 20/30 lety moje nejoblíbenější. Měla jsem jen tu. Mám ji stále ráda,  ale už vůně střídám. 

ji

Offline salvia
příspěvků moje polička 05. srpna 2024 23:02

Tak Betty Však já taky střídám. Normalně jsem hrozná konzerva, ale ve vůních si nedokážu představit, že bych nosila stejnou déle než dva dny.

A začalo to tak nevinně. Před 10 lety jsem se rozhodla, že už bych si mohla pořídit "pořádný parfém". Do té doby jsem disponovala 3 miniaturami YR a spotřebovala jejich další dva vůně ve větších flakonech. Pak jsem znala No 5, klasickou Miss Dior, Diorissimo a Balmainův Vent Vert. Byzanci po babičce jsem kdysi zavrhla jako těžkou vůni a darovala kamarádce.

A protože očekávaná investice pro mě v té době nebyla malá, jala jsem se studovat nejprve teoreticky, objevila sousední web, pak parfumanii. A od té doby ujíždím ve vůních, měřeno pohledem normální smrtelnice, ale vlastně se omezuji jen na celkem dostupné věci.

Jinak mě dost mrzí, že neznám původní Dune. Musela to být krása nesmírná.

Offline barbucha blogger
35100 příspěvků moje polička 04. zaří 2024 20:57

salvia 

Byla moc krásná, tehdy úplný zjevení mezi parfémy

Ale musím říct, že mám zbytek už poreformulační, a zrovna nedávno jsem si ji zkusmo, ze sentimentálních důvodů, vzala - a ve výtahu sousedka skákala nadšením, jak nádherně voním

Offline salvia
příspěvků moje polička 04. zaří 2024 21:33

Dneska kompliment na arabku Wardia Al Haramain. A předevčírem na E pur si muove (Salvatore Ferragamo).

barbucha tehdy jsem končila základku , takže jsem asi byla mimo cílovku . Ale dneska bych taky jásala, potkat ji kdekoliv. Jenže buď jí ženský nepožívají, nebo jen lehkou rukou, takže jako by nepoužívaly.

Reformulace, to je jak plastika. Umě provedená může mít dobré výsledky, ale čím víc a častěji, tím horší. Tak je fajn vědět, že Dune je ta první varianta. Sice není jako dřív, ale pořád dobrý.

Offline barbucha blogger
35100 příspěvků moje polička 04. zaří 2024 21:40

salvia 

Jako slušný... ale nesmíš si pamatovat tu prvotní verzi

Offline Fleur blogger
6779 příspěvků moje polička 05. zaří 2024 18:24

barbucha Přesně tak! Já jsem měla Dune hned, jak se objevila; sestra ji dostala jako dárek a obratem ji přesunula ke mně, protože v té době měla v oblibě spíše svěží akvatické vůně. To už je tak dávno...

Offline salvia
příspěvků moje polička 06. zaří 2024 23:08

barbucha , Fleur No jo. Mládí má samé světlé stránky . Starou neznám, tudíž jsem vděčná za to, co mám.

Offline jerry
10887 příspěvků moje polička 11. zaří 2024 17:55

Dneska pochvala v řeznictví na "krásnou orientálku" - samotnou mě překvapilo, jak se Tasneem v dnesním chladnu rozvoněla.