Ano, Police
, lebka je myšlenkou obrazu. Viděla jsem ho v National Gallery a lebku jsem měla prozkoumanou ze všech možných úhlů.
blackviolet, holky, jste šikovné!
Ano, Police
, lebka je myšlenkou obrazu. Viděla jsem ho v National Gallery a lebku jsem měla prozkoumanou ze všech možných úhlů.
blackviolet, holky, jste šikovné!
Ten obraz je úžasný, mezi jiným tím průmětem lebky dokazuje, že již tehdy znali cameru obskuru
Drobný dotaz - kde tam vidíte nějakou lebku????? No asi to bude ta rozmazaná skrvna v popředí, to se to hádá, když někdo zná umění. Jdu se stydět.
Tak přece ta lebka
, memento mori (+ ten krucifix schovaný vlevo nahoře za závěsem).
Bohužel jsem ten obraz neviděla naživo, zato se chystám v nejbližší době na Velásqueze ![]()
Napřed jsem myslela jako zdensy na Nuit Etoilée, ale chybí tam ty hvězdy, tak mě ještě napadlo, jestli to není myšleno, jakože to světlo prosvítá skrze tmu a nemohla by to být Nuit de Cellophane?
Až teraz som sa sem dostala a áno, je to Nuit de Cellophane
!
Vitriol d´Oeillet?
Ale sú roztomilí
!
a dnes:

inu, nejen Leonardem živ jest záhadolog...)))
Je ale fakt, že díky vám se člověk dozví spoustu zajímavých věcí.
Něco s 22? Tak tipuju no. 22 nebo PG 22 Djhenné
Gaultier2
Chanel No. 22 ?
Jednoduchá oddechovka:

Lalique Amethyst
Petits et Mamans Bvlgari ?
Zatím ne, s dítětem na obraze to nemá nic společného![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich podmínkách užití.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.