Fotky parfémů
teena-s Děkuji, to mě těší!
Fleur Ty z venku jsou naprosto úźasné ![]()
.
Fleur nádhera! To snad nemá konkurenci ![]()
černá káva rozarka Vy jste fakt milé; v tom mrazu mi málem upadly prsty, takže teď nelituji vynaložené energie
.
Fleur Fotky sú úchvatné, nádhera![]()
Fleur překrásné fotky, Fleur ![]()

Mitzi Úchvatná fota!![]()

Korsičanka vyblbla jsem se. Můj drahý si myslel, že jsem fotila půl odpoledne, ale podle mobilu to trvalo necelých 40 minut ![]()
A když viděl foto krabice s růžičkami, pravil, že to vypadá jak kytice na rakvi...
Přežil. Ale bylo to o fous!
Mitzi Nááádhera!!! ![]()
![]()
Ktorý je najkrajší?
Jeden na vonění, druhý do vitríny...

Obsah jsem lehce zkusila jen ze dvou. A do růže z Grasse jsem se (rovněž lehce) zamilovala.
Ty s barevnými víčky znám, takže ty otvírat nebudu. A ty se zlatými vršky postupně zkusím všechny, neznala jsem je a líbí se mi moc.
Ježíšek z černé krabice

A Ježíšek z té bílé...

Mitzi Aha, to máš tie miniaturky s kalendára? Ja som myslela, že sú to normálne flakóny.....![]()
Přelom roku jsem měla v oblasti parfémových nákupů spíše ve znamení návratů a doplňování zásob.
CdG 2 jsem nosívala hlavně jako jarní a letní vůni, příjemné osvěžení do úmorných veder. Dnes jsem po ní intuitivně sáhla na zimní procházku a definitivně z ní učinila celoroční stálici.
Dvojka je i v mraze jednička!
Fotografie nedokonale odrážejí moje pocity z vůně - lehkost modré oblohy, zrcadlící se ve flakónu, inkoustem vonící šmouhy větví, palčivost černého a zeleného pepře vysráženého do ledových krystalků...
A doma v teple se i vůně rozehřála...
Nádherné kompozice
!
Mitzi Nádherné přírůstky do sbírky
. Kolik ml mají ty Aerin? Připadají mi dost velké, ale ty fotky asi klamou.
A ještě malé předvánoční radosti...

Adventní kalendář Rituals

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“