Mitzi Ale já mám na rarity prostě smůlu.
...nebo štěstí![]()
Mitzi Ale já mám na rarity prostě smůlu.
...nebo štěstí![]()
Už je doma...![]()

Biely kvet Tak ještě jednou gratuluji. Ale...není jiný flakon?
Korsičanka To je 60 ml, stovkový je iný.
...teď jsem si přečetla složení(nalákalo mě prachové pírko z Tvé fotky...) a je to kouzelné!.
Dala by se, prosím, vůně k něčemu připodobnit.? A nejspíš je ze zahraničí?.
Biely kvet ta poslední fotka je úplně nejvíc![]()
Biely kvet alibi Vždyť to stále říkám, že má Jarka nabídnout fotky nějakému časopisu/webovkám![]()
Miru Mňa to zloženie trochu mätie, ruže a aldehydy v nej naozaj nemám. Púder, nie veľa, kosatec, tonka, jemná fialka....Tento parfém je úplne z iného súdka ako moje ostatné. Motiváciou ku kúpe boli kladné ohlasy kolegýň, keď som ju použila ( ešte z odstreku). @Martula ju opísala dokonale, len s tou intenzitou celkom nesúhlasím. Pre mňa je to relaxačná vôňa, taká upokojujúca. Porovnať ju moc nemám s čím, lebo ja pudrové vône nenosím. Pre teba by bola príliš jemná, slabá.....presne ako to pierko.
Ani ja nie som nadšená z jej intenzity a výdrže už vôbec nie, ale v náročných chvíľach mi vie vyčarovať úsmev na tvári.
A, áno, je z Francúzska.
Biely kvet Mně se nejvíc líbí ta prostřední fotografie. A věřím, že když tě uspokojuje samotná kompozice vůně, výdrž a prostorovost nehrají roli - vždycky je přece radost vzít do ruky flakón a znovu se navonět...
Fleur Presne tak, pekne si to napísala. ![]()
Fleur Souhlasim s Tebou. Ta prostřední fotka je náramná.
wendulka Ďakujem, Vendulka, si milá. ![]()
Mitzi , Biely kvet nádherné fotky, kam se hrabou profíci ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.