Super, na me moc ne, grrrrr!! Orange Lelabo vubec. Tak se mi ani nechce kupovat ten Hermes Orange Verte, asi to necham vsechno zatim ulezet, dopouzivam aspon 2-3 z toho co mam a uvidim.
Fotky parfémů
Taky bych řekla.
Neroli se mi ze začátku strašně líbila a i držela, proto jsem si hned koupila flakon. No bohužel velmi brzy jsem v ní začala cítit calone, což je látka s vůní vodních tónů a mně voní jak zatuchlá stojatá voda, brrr. Tak musela jít z domu
.
Já tam chci taky!!! ![]()
LeLabo mě moc zajímá, wendulka teda říká, že to není nic pro mě, ale mě teda moc zajímá Patchouli 24, no snad někdy taky vyzkouším.
A vy bydlíte v té Kanadě, tak to jste přímo u zdroje The Zoologist Perfume.
Ty teda taky neznám, ale ty flakony se zvířatama jsou boží.
V příštím životě letíme spolu do Kanady![]()
![]()
Už se těším!!!
To Patchouli 24 je docela jiny, nez klasicky patchouli vune, docela me to prekvapilo.
Zoologist vypada dobre, mrknu, kde to maj.
Co je prosím toto?
edit - už jsem našla - http://www.antic-shop.ro/antichitate/parfum/parfum-doina-1977 můj je z 1968

Super vlákno, úžasné fotky, jste šikovné jedna vedle druhé. ![]()
Jeeee, milujem takéto zabudnuté poklady...už viem, čo budem dnes vyňúravať a zadávať...
Ako to vonia?
:)
voní to chypre - suše dřevitě sladce, hlava už tam žádná určo nebude. no zatím jsem byla schopná detekovat větvičník a snad i růži. připomnělo mi to vintage Byč Može a dokonce vintage Miss Dior. jo a v překladu z rumunštiny je prý Doina - dáma.
To znie výborne!!!
Dvě rychlomomentky, které jsem pořídila těsně před rozporcováním, abyste viděli, že Established Cognac a Lovely Patchouli nejen voní koňakově, ale dokonce mají i identický odstín
.

krása, nemělas chuť ji vypít? :D
![]()
Tak kombinace obojího, chuťového i čichového prožitku musí být dokonalá a v tomto počasí i řádně zahřívající. Škoda, že doma nemám koňak. Ale koňak v tomto parfému je na mně nádherný... jemně nasládlá, vzdušná a suchá vůně.
Teď mě mrzí, že jsem se nehlásila do porcování. Bohužel ani jeden z parfémů neznám. Budu asi potřebovat brněnský sraz
.
Škoda, zrovna minimálně Subtle Orchid by ti totiž podle mě bývala mohla sednout. ale zrovna tu z brněnských nebude mít nikdo.
Co je prosím toto?
edit - už jsem našla - http://www.antic-shop.ro/antichitate/parfum/parfum-doina-1977 můj je z 1968

Prosím Ťa, náhodou nemáš aj škatuľku? Na spodnej strane škatuľky by mal byť názov vône.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025