Ráda bych se podělila o radost. Dnes mi přišel ježíšek ... ![]()

Ráda bych se podělila o radost. Dnes mi přišel ježíšek ... ![]()

A právě to dává té fotce další rozměr a o to víc mě pak taková fotka baví.
Sterilně dokonalé fotky jak od výrobce jsou mohou být nudné, přílišná snaha o umění někdy taky. Baví mě, když je tam nápad, originalita a hlavně nějak zajímavě zaklíčovaný vztah k předmětu focení. I čistě dokumentární fotky mám moc ráda. Spousta fotek v tomto vláknu je takových, někteří autoři mají už i svůj rozpoznatelný styl.... paráda ! ![]()
Podařilo se ti vykouzlit nádherné odstíny.
Asi úplně nejvíc se mi líbí první fotka, ale výborné jsou všechny.
Mám to taky ráda. Kdysi dávno jsem se vyblbla s neobyčejným "flakónem" Quand vient la pluie. ![]()

Tak tohle má úžasnou atmosféru
!
Líbí se mi ta v košíku - flakóny spiklenecky u sebe, schované před okolním světem...
Děkuji. ![]()
Tvé fotky mám moc ráda. Jsou vždy jako ze žurnálu.
QVLP nevím, jak voní, ale něco mi napovídá, že modř společně s bílými mraky z Tvé fotky vůni celkem vystihuje. ![]()
Moc děkuji, já mám zase hodně ráda Tvé fotografie a neříkám to jen tak na oplátku.
Působí velmi uklidňujícím způsobem a zároveň lákavě tak, že pokud bych zobrazené flakóny a jejich obsah neznala, chtěla bych je okamžitě poznat, protože uvnitř musí být určitě ten nejkrásnější voňavý elixír na světě. Pracuješ velmi citlivě s detailem a barvou. Opravdu moc pěkné.
To je i moje favoritka. ![]()
Fleur Děkuji.
Ten malý flakonek se mi moc líbí. Ideální do kabelky.
Moni, Tvoje slova mě úplně pohladila po duši. Děkuji! ![]()
Prima doplněk k vůni a vůbec ne drahý:)
https://onlineparfem.cz/d/guerlain-mon-guerlain/8858/
Dnes je tu poriadna úroda fotiek. Radosť pohľadieť. Ste šikovné, dievčatá
.
Posíláš to na špatný nick, zlato. To Dali![]()
Prima doplněk k vůni a vůbec ne drahý:)
https://onlineparfem.cz/d/guerlain-mon-guerlain/8858/
Pěkná cena! ![]()
Ja som ani nikoho nechcela "zmínit", je tu toľko autoriek fotiek, že to patrí každej z nich. Ako viac členiek zmínit, tak na to som ešte neprišla.
Jenom že já sem fotky dávat neumím, Vierka, proto jsem se ozvala![]()
A normálně klikneš na zavináč a do okénka, jež vyskočí, písneš nick toho, jemuž píšeš. A zopakuješ pro dalšího dalším zavináčem. Jen nevím, zda se jim to už zobrazí všem - dosud to ukazovalo jen toho, kterého jsi ZMÍNILA.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.