Jedna ilustrační ... prostě ty své domečky miluji! ![]()

Jedna ilustrační ... prostě ty své domečky miluji! ![]()

Dalia Krása přímo vesmírná
Ale "domečky" zatím nemusím:(
Korsičanka Děkuji ![]()
Dalia Tiez mam len 3 domceky. Namiesto zelenych saticiek ja mam Mitsouko EDP. Inak sa zhodneme. Paci sa mi prva fotka, ma atmosferu
.
Micuska S první fotkou jsem si dala práci. Než jsem nasvítila apod. Druhá je jen taková momentka z komody v ložnici. ![]()
Domeček Mitsouka Edp mi brzy sbírku rozšíří. Možná jej najdu pod vánočním stromečkem.
Zelené šatičky jsou moc pěkné. Taková hebká, milá, tulivá vůně. Dnes jsem s ní byla na dlouhé procházce v přírodě a byla mi příjemnou společnicí.
Dalia Zelene vobec nepoznam. Mitsouko sa mi pacilo sice az na druhy cuch, ale mam ju rada. V pondelok som dostala vzorku cisteho parfumu. Este som ho nevyskusala, ale tesim sa nan. Cez sviatky sa nan chystam. Bavi ma skusanie takto odkladat. Budes mat krasneho Jeziska
.
Aj u nas sa poobede urobilo pekne, svietilo slniecko. Balila som darceky na kuchynskej doske pod oknom. Vidim tadial na krmitko pre vtaciky a bolo tam ako na Vaclavaku.
Rste raz. Modra hodina sa ti ozaj vydarila.
Micuska Čistý parfém musí být krásný! Stejně jako ostatní z řady vůní Guerlain. Tak si ho pěkně vychutnej! ![]()
Děkuji! ![]()
Dalia Tak ta první fotka s Modrou hodinou je teda luxusní
. Je poznat, že ta Ti dala víc zabrat.
wendulka Děkuji, Vendulko. ![]()
Fenice - Gritti aneb benátská opera.
Miru Díky ![]()
Martula Po tejto Tvojej fotke som na nu ozaj zvedava. Gratulujem ku slepakovi, ktory ti vysiel.
Martula Jak červenou moc nemusím, tak tato fotka se mi skutečně líbí! A k vůni samotné jsi přidala krásný popis. ![]()
Cervanek Ano, srovnání se týká pižma. To, co mi na druhý den zůstává na pásu v autě a na šále po použití Musk Yas, je téměř totožné jako to, co mi zůstává po použití Fenice
Jinak jsou vůně rozdílné, Fenice není pudrová ani trochu.
Dalia Dali, děkuji ![]()
Martula Tak to je úchvatná kompozice
. Tuhle červenou já můžu.
Martula Úžasné barvy, Marti - moje:) A skvělý odraz šperku ve flakonu!!!
/nejde mi dnes už poněkolikáté rozkliknout smajlík:(((
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.