Cervanek to "někde v Brně" jsem jako přehlídla a jinak souhlas!
šupšup Luna
Fotky parfémů
Ale talent nechat zahálet v "malém" městě je škoda,
Nejak mám dojem, že to nevylepšuješ
...
Ale chápem, ako to myslíš ![]()
Cervanek viktorka_od splavu Korsičanka a dalsi naivni zeny, timhle by se tusim parfemovych domech naramne bavili.
Ale moc me to od vas tesi ![]()
Luna Je velmi snadné to vzdát a ani nezkusit
Vždyť se nikdo nedozví, když tě odmítnou nebo neodpovědí![]()
P.S. A na mně tvá kráska voní úplně jinak - zdá se mi víc sladší a romantická=ne tak zajímavá. Příště se zlejem spolu a očicháme, ju?![]()
Korsičanka nahodou jsem na instagramu, ale tam mi znami nechodi, takze tam to mam dost tajne uschovany
No, neco treba casem vymyslim. Bavilo by me treba ilustrovat parfemovou knihu, kdybyste ji tu chtel nekdo napsat
Nebo ze by kolektivni dilo o zavislosti?? ![]()
Luna Nó, to je docela dobrý nápad, s nějakou ilustrovanou knihou. Pošli spíš fotky obrazů nějakému nakladateli... Leda kdyby měl někdo parfémově i spisovatelsky schopný styky ve vydavatelstvích
Teď jsem si jednu o vůních koupila, ale nemám zatím čas číst![]()
No, neco treba casem vymyslim. Bavilo by me treba ilustrovat parfemovou knihu, kdybyste ji tu chtel nekdo napsat
![]()
Já tě od léta beru za slovo, takže jestli někdy v budoucnu budu potřebovat ilustrátorku (a spřízněnou duši), vím, na koho se obrátit. ![]()
domenica
Tak to by bylo opravdu úžasné, moc ráda.
A děkuji. A taky pořád doufám, že se někdy potkáme v té Praze, když tam teď občas jezdím.![]()
Luna Baccarat v Tvém podání je opravdová femme fatale, přesně jako Mija
.
A ten nápad s ilustracemi recenzí, co tady zazněl, je báječný nápad!
Korsičanka nahodou jsem na instagramu, ale tam mi znami nechodi, takze tam to mam dost tajne uschovany
Nebo ze by kolektivni dilo o zavislosti??
Obraz je výborný a k tomu ten evokační potenciál ve vztahu k vůni...
Knihu Parfums d´amour J.-P. Guerlaina doprovodil akvarely Marc Lacaze a tvoje obrazy by jim směle mohly konkurovat!
Jak jinak![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025