Caron a fontána druhé generace.

Caron a fontána druhé generace.

Fleur No tak to je opravdu krása. Ta tekutina ve flakonu je opravdu tak do červena nebo tam hraje roli i barevný odraz kabelky?![]()
Fleur Budu se opakovat, opravdu velmi příjemné a uklidňující barvy, které mě inspirovaly. Už delší dobu se chystám změnit barevné pojetí pracovny.
Luna janejane Děkuji, od výtvarnic těší pochvala dvojnásobně!
Flakón je spíš bordó, kabelka čokoládově hnědá, takže výsledný odstín má na svědomí sluníčko pronikající přes zataženou roletu. Když jsme ty rolety po nastěhování před lety pořídili, zažili jsme doma podobné překvapení, jako když Mies van der Rohe nainstaloval ve vile Tugendhat slavnou onyxovou stěnu a ona mu při západu slunce vzplála množstvím světélkujících míst a odrazů
.
Miluji tvoje fotografie
.
Fotografie je krásná, fontány zvláštní. Ta v popředí mi připomíná exponáty v lékařském muzeu Charité v Berlíně, je uložena v nějakém válci? Kohouty vyvolaly vzpomínky na porcelánové úchyty skříněk babiččina kredence.
Můj parfémový (instagramový) rok v kostce.
Výběr závisí jen a pouze na pozitivních reakcích ostatních, kdybych vybírala sama, možná by to vypadalo malinko jinak. Ale v zásadě a ve většině případů se shodneme.
pro mě je naprosto TOP tahle část

ale to neznamená, že mi srdce neplesá nad úplně každým Tvým fotopříspěvkem a novou recenzí.
Poslední dny jsem smutná. Až tak moc, že mlčím, což u mě nevěští nic dobrého. Ale dnešní zájem o zdejší fotky mi říká, že zas bude líp ![]()
cinkja To jsi mi udělala velikou radost!
Já jsem si musela něčím udělat radost:
Nádherná kompozice. Ta vůně je moc hezká, ale až v tomhle pojetí je krásná. Úplná.
Mitzi Tak to mě těší! Cítím se v ní skvěle.
Fleur já jsem o ní pár minut uvažovala, protože měli k nákupu miniaturku. Ale mám toho na vonění tak moc, že jsem nakonec odolala a miniaturku snad ulovím samotnou. ![]()

Můj uplynulý rok vypadal úplně jinak, nebyl moc parfémový.
Ale ti, kdo mě sledují na instagramu, jsou převážně parfumaniaci, podle toho ten jejich žebříček vypadá ![]()
Mitzi Instagram nemám, takže sleduji až teď se zpožděním. A nejvíce u mne boduje ten Shalimar v dlani s krásně nalakovanými tmavými nehty
.
Mitzi Přesto je to hezký instagramový rok. Jelikož tě na instagramu nesleduji, tak by mě zajímalo, co jsou ty první dvě. Předpokládám na okně tvoje sbírka a na tom stole?
Fleur Fotka se Ti moc povedla. Krásné barvy!
Fleur vyladěno k nálepce, jak jinak ![]()
Renusatko ano, je to tu už na straně 34, na okně je sbírka Guerlainů, kterou jednou ročně "oprašuji" a vyfotím, jak se opět malinko rozrostla (mezi jarem 2016 a 2017 to bylo o nádherné kousky). A stůl je z Vídeňské burzy, tenkrát jsem dávala i odkaz na malé video.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.