Ještě jedna omalovánka - tedy mandala. Jen nevím, proč se ten obrázek načítá tak obrovský ![]()

Ještě jedna omalovánka - tedy mandala. Jen nevím, proč se ten obrázek načítá tak obrovský ![]()
daniela veľmi pekné! Insolence sa mi páči viac, asi že menej splýva.
daniela První Insolence se opravdu povedla, na té druhé už mě ruší kousek modré (byť ladí s modrým odleskem na flakónu). A nikdy by mě nenapadlo spojit Insolenci se žlutou barvou - a vida, tady to funguje!
Krásné. Hlavně ta první Insolence.
domenica Děkuju ![]()
daniela Asi jsem natvrdlá, nebo mi něco uniklo: to jsi měla mandaly přímo k parfémům, nebo si je jen tak přiřazuješ?![]()
Korsičanka Jen tak si je přiřazuju ![]()
daniela Ale přiřazuješ krásně!
Mohla bys navrhovat krabičky k flakonům![]()
daniela A tak to se povedlo
krásné barevné sladění, fotka s flakonem foceným shora se mi hodně líbí. (myslím tu s Insolencí)
daniela Ta Insolence je nádherná
.
daniela Tak hlavně si ty mandaly uschovej, čistě kvůli focení, až bude časem příležitostost![]()
daniela Čistě kvůli focení musíš
Těšíme se na fota!![]()
Zase jedna snapeovská...

A černo-červené zátiší...

daniela Je to Relativní Červeň? Nebo nějaká jiná?
Korsičanka Přesně ta, mám flakón, ale vůni jsem vlastně nikdy nenosila, jeden tón mi v ní vadí a nechce se mi ji nosit "mezi lidi" ![]()
daniela I na mě je to síla ( a to je co říct
), ale voním k ní ráda a z inzerce jsem ji nakonec stáhla:)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.