Biely kvet Žádná učitelka, umělkyně je to!
Trochu parafráze, ale v dobrém![]()
Fotky parfémů
Korsičanka ...konečne ma niekto objavil!
Biely kvet
Jasná věc! Pověs povolání na hřebík a koketuj s uměním - třeba by to v těch vašich končinách bylo snadnější než ve velkoměstě![]()
Máš skvělé nápady a flakony Nobile 1942 jsou vskutku fotogenické.
Opět moc pěkné!
Dalia Si milá,ďakujem!
Díky moc za krásné komplimenty...
Byla to rychlovka, půjčený pastelky od mladého pána a pět minut nad čtvrtkou, s tím, že uvidíme, jestli to vůbec k něčemu bude... a protože doma mandarinku identifikovali... ![]()
domenica , wendulka a Biely kvet , opět povedené snímky. Oceňuji schopnost vykouzlit si mandarinku, využít pařez pro dokonalou asociaci dřevitě oudové vůně a elegantně naaranžovat italskou krásku.
Biely kvet domenica wendulka Vaše krásné fotky mě vyprovokovaly k tomu vás pochválit. Jste velmi šikovné a kreativní.
Ale ty kamenové s Nobile jsou pro mě srdeční - kameny i značkou.
černá káva Ďakujem, kávička! ![]()
domenica No vidis, pastelky a je z toho mandarinka jako ziva. ![]()
S tou talentovanou osobou u me nevim, dnes jsem tvorila takovou vec, ze to sem dam, ale prece jen tam jsou jeste nehotove detaily, cim vic to pozoruju, tim mi to prijde ujetejsi, asi s tim jen tak nevylezu.
Pročítám a prohlížím poslední stránky, krása, krása krása
domenica Biely kvet
Luna Navrhuju, abys sem dala i nehotovou věc, a pak později už hotovou - pro "nemalíře" je to zajímavá podívaná, když vidí nebo tuší ten postup ![]()
Luna moc ráda bych to chtěla vidět, i nehotové :)
Luna Áno, ukáž nám to....sme veľmi zvedavé! ![]()
OK. Tak jedna Une Rose, předlohu pro zlou (zde spíš unavenou z čekání) královnu jsem našla v jednom zrcadle.
Ale jak říkám, je to ještě "v procesu"

Luna ![]()
![]()
![]()
![]()
to je neuvěřitelně krásný!!!
Luna Krásny obraz! ![]()
Luna nic bych nemenila![]()
Luna Krása
Dokonce mi to poupě vlevo dole připomnělo vlčí mák - obraz by mohl být i ke Kenzo Flower ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025